Şimdi Ara

SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ssd ye sahibim W150ERQ model bilgisayarim var acilirken windows simgesini gosterdikten sonra yaklasik 10 saniye boyunca ekranim kapaniyor sonra aciliyor.Bu konuda bir yardim bekliyorum .SSD YE ye sahip olan bilgisayarlar okuduguma gore 8-12 sn arasinda aciliyormus ama benim 25 saniyeyi buluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kurduğunuz sistemden veya driverlardan kaynaklı bir sorundur sağlam bir cd ile temiz bir sistem kurmayı deneyin düzelir
  • ssd'nin sitesinde firmware yazılımını kurdunuzmu performansı artırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ssd'nin sitesinde firmware yazılımını kurdunuzmu performansı artırır.

Kingston aldim monster dan iste.
    Bilgisayar acilisi cok iyiydi baslarda oyun yukledikce o acilistaki bekleme daha da artti format atsam duzelecek ama birseyler yukleyince yine ayni olursa format da bi ise yaramaz.

Ssd nin firmware ini kurarim birde oyle denerim bakalim.

• şu var başlangıçta programlar var kaldırdın mı onları başlat-çalıştır'a msconfig yaz açılan penceredeki başlatma bölümündeki bütün programların tikini kaldır yeniden başlar ayrıca cclaner gibi programlarla düzenli aralıklarla belleklerde dolmuş gereksiz dosyaları silersin rahat olur kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

şu var başlangıçta programlar var kaldırdın mı onları başlat-çalıştır'a msconfig yaz açılan penceredeki başlatma bölümündeki bütün programların tikini kaldır yeniden başlar ayrıca cclaner gibi programlarla düzenli aralıklarla belleklerde dolmuş gereksiz dosyaları silersin rahat olur kafası

Usta monster canavar zaten dedigin yeri biliyorum o acilista iyi oluyor ama benim dedigim 10 sn kadar olan bekleme windows logosundan sonra kullanici hesabina geliyorsunuz ya iste tam o arada.

Baslarda 2-3 sn idi gun gectikce yukleme yaptikca artiyor ama ben dediginizi de yapayim bi insallah olur

• yanlışım yoksa kullanıcı isimlerinin geldiği yerde bekliyorsa; kullanıcı ayarlarını ,masaüstü özelleştirmelerini , başlangıçta açılacak programları gibi vs vs hallediyor windows... bu arada ssdnin ne kadar dolu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ Laptop SSD
    9 yıl önce açıldı
    HDD-SSD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

yanlışım yoksa kullanıcı isimlerinin geldiği yerde bekliyorsa; kullanıcı ayarlarını ,masaüstü özelleştirmelerini , başlangıçta açılacak programları gibi vs vs hallediyor windows... bu arada ssdnin ne kadar dolu ?

Ssd de iki buyuk olmasi dolayisiyla bf3 ve run 30 gb lik yerim kaldi ama o oyunlari da diger hdd ye kuracagim silip de

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

yanlışım yoksa kullanıcı isimlerinin geldiği yerde bekliyorsa; kullanıcı ayarlarını ,masaüstü özelleştirmelerini , başlangıçta açılacak programları gibi vs vs hallediyor windows... bu arada ssdnin ne kadar dolu ?

Ssd de iki buyuk olmasi dolayisiyla bf3 ve run 30 gb lik yerim kaldi ama o oyunlari da diger hdd ye kuracagim silip de

ssd de oyun kurmanı tavsiye etmem, ccleaner ile bi temizle bakalım sonuç ne olacak.(başlangıçtaki programlarıda ordan düzenleyebilirsin)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

ssd de oyun kurmanı tavsiye etmem, ccleaner ile bi temizle bakalım sonuç ne olacak.(başlangıçtaki programlarıda ordan düzenleyebilirsin)

Oyunlari diger surucuye kurdum bir tane oyun kaldi ssd de.Arkadaslardan birisi yukarida firmware guncellemesinden bahsetti ona baktim diger modellerde var firmware guncellemesi indirilebiliyor ama benimkisinde yoktu bende guncel oldugu icin yok diye dusunuyorum.

1600 mhz lik ramlar ve 3610QM bu makinanin yeteri kadar hizli olmasini sagliyor zaten ben ssd nin farkini goremedigimi dusunuyorum.

Bazi arkadaslar hosgeldiniz yazisi bile gozukmuyor hemen masaustu hazir oluyor diyor ama bende oyle degil anlamadim ya.

Sata yuvalarinda master slave durumu var mi acaba ssd slave takilmis olabilir mi bilgisi olan var mi?Ben ssd den daha fazla performans bekliyordum acikcasi

• bende ssd den iyi performans beklerim, dediğim gibi ccleaner i bi dene sonuç ne olacak
  • quote:

bende ssd den iyi performans beklerim, dediğim gibi ccleaner i bi dene sonuç ne olacak

Bir iki saat icinde sonucu yazacagim format atamam bu aralar babam kiziyor bilgisayar basinda cok vakit gecirmeme de:-)

Formatsiz halletmem lazim bunu

• Hicbir fayda saglamadi yaaaa hala ayni cc cleaner lada

• adminstrator oalrak yeni bir kullanıcı oluşturup kullandığın kullanıcıyı dosyaları saklayarak silmeyi dene bir ihtimal değişiklik olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiozbas

adminstrator oalrak yeni bir kullanıcı oluşturup kullandığın kullanıcıyı dosyaları saklayarak silmeyi dene bir ihtimal değişiklik olabilir

Arkadasim format attim grafik suruculeri yuklemeden once cok guzel aciliyor ama grafik suruculeri yukleyince dedigim olay oluyor.

Benim yorumum o windows logosundan sonra ekranin kapanmasi sirasinda gt650m i veya hd 4000 i calistiracagima karar veriyor baslarda bu 2 saniye falan oluyor suan oyle ama ben birseyler yukledikce bunun suresi 15 saniyelere kadar yukseldi.

Bu sorun insallah gt650 m in driveri cikana kadar surer driver cikinca insallah duzelir uyuz oldum ya.

W150ERQ kullanan arkadaslar sizde dikkat edermisiniz windows logosu gectikten sonra ekraniniz 2-3 saniyeligine kapaniyor mu diye

• Offff

Monster yazisi ve windows baslatiliyor kismini gt650m ile yapiyor ardindan 5 saniye ekran karariyor hd4000 e geciyor

Yok mu w150ERQ kullanan ayni anlattigim gibi olan var mi

• başka arkadaşlarda da var bu sorun, herkes senin gibi windows tarafından desteklenen driverlerin çıkmasını bekliyor.
  • quote:

başka arkadaşlarda da var bu sorun, herkes senin gibi windows tarafından desteklenen driverlerin çıkmasını bekliyor.

Yakin zamanda ciksa bari su driver da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.