Merhaba Arkadaşlar.. Başımda öyle bir dert varki dostlar başından uzak. Heveslenip 64 gb SSD disk aldım. Çokta anladığım bir şey değil, çevremde fikir yürütende bulamadım. HP laptobuma tanıtmak için göbeğim çatladı. Sonunda tanıtabildik ama hata iletisiyle açılıyordu. Sonunda vazgeçip oğlanın Acer marka loptobuna taktım. Oğlan dediğime bakmayın, program yazıyor.. Bir sürü sorundan sonra anca IDE disk olarak tanıtabildik. Tanıtmasına tanıttıkda.. Öylesine ağır çalışıyorki sanki SSD değil Süper Slow Disk! Bu kadar para verdikten sonra böylesine bir sonucu hazmetmek güç oluyor. Disk bilgileri: Crucial M225 Solid-State Drive Capacity 64GB Internal Cache 64MB DRAM Oldukça çaresizim, lütfen yardım! Selamlar, gönlünüzce..
ssd disklerin formatlanmasi ve bolumlenmesi cok zahmetli ve uzun bir islem benim bildigim. kafaniza gore yaparsaniz cok cok yavas kalabiliyorlar. bence biraz daha arastirin bir program ile bolumleniyordu sanirim... yani ssd ler normal bicimlendirme veya bolumleme yapilmasi olmayan disklerden. siralama komutlandirmasi vardi sanirim