Şimdi Ara

SSD entegre oyuncu faresi ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar bileşen üreticileri ilginç konseptlerle tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Adata tarafından CES 2022 fuarına getirilecek olan XPG Vault oyuncu faresi barındırdığı 1TB SSD sürücüsü ile ilgi çekiyor. 

Adata XPG Vault neler sunuyor?

Adata XPG Vault oyuncu faresi kullanıcıların tüm oyunlarını ellerinin altında tutmasını ve başlatmasını amaçlıyor. Yani aslında oyuncu faresi taşınabilir SSD kutusu görevi görüyor diyebiliriz. Adata özel bir oyun başlatıcısı ile oyun kütüphanenizi kolayca yönetmenizi sağlayacak. 

Ayrıca Bkz.PCIe 5.0 SSD sürücüler hız rekoru kıracak

USB Tip-C üzerinden bağlanan farenin SSD sürücüsü 985MB/s gibi dikkat çekici hızlara ulaşabiliyor. Böylece oyunlara hızlı bir şekilde erişebileceksiniz. Tek dezavantajı sürekli hareket halinde olan bir cisim içerisinde olması. Olası bir düşme sonucu SSD sürücü hata verebilir. Adata XPG Vault oyuncu faresi ile ilgili detaylar CES 2022 fuarında verilecek. 

Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/adata-xpg-vault-1tb-ssd-mouse

• 1 tb ssd çok iyi.

• adata olunca insan uzak durur.

• Farklı bir pazarlama stratejisi. Ürün tutmaz ama ilgi çekeceği için firmaya katkı sağlar. Daha neler göreceğiz acaba

• Çok saçma bir ürün. Fare bozulursa verilere erişimde uçacak. Bu mu yani? RGB de koysalarmış tam olsaymış.

• Ne, o fareyi kullandıkça sarsılmadan dolayı veriler gidebilme ihtimalini düşünmüşlerdir umarım

• boş

• Yakında gözlüğe de getirirler, diskiniz gözünüzün önünde olsun SSD entegre oyuncu faresi ile tanışın 

• Ssd cihazlar sarsılmadan etkilenmez. Mekanik aksam yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart okuyuculu yapsalardı bence daha mantıklı yada ssd yi içerisine biz taksaydık daha çekici olurdu

• Mekanik aksamı yok ha tek derdi SSD yuvadan çıkar belki o kadar. Mouse duvara vuran arkadaşlar için iyi bir tercih değil...

• ScknNet kullanıcısına yanıt

Bunu bir de oyunda sinirlenince fareye abanan arkadaşlara anlatalım

• İyi lehimlenmiş hiç bir SSD düşmeden dolayı arızalanmayacaktır. HDD değilki kafa diski düşmeden dolayı çizsin! Eğer ki varsa böyle bir tehlike içini açar parçaları japonla yapıştırım ????

• ozgurrdunya kullanıcısına yanıt

muhtemelen m.2 falan saplayacaklar icine. Benim tasinabilir hdd bozulmustu mesela söktüm icini cikardim hdd yi internetten bos hdd kutusu aldim taktim devam ettim. Cogu zaman bu bozulmalar kontrolcülerinde falan oluyor donanimin kendisinde degil

• Muhtemelen farenin kartına entegre bir m2 gömerler bu da hareket halinde yada düşmelerde zarar görmez ( usb belleği sallayıp düşürmüş gibi düşünebilirsiniz )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.