Şimdi Ara

SSD Hız sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki ahci modu normal hdd için bir sakıncası olurmu
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Hayır bir sakıncası yok. azda olsa mekanik hdd ile windowsun çalışmasını hızlandırır bile. ahi yi googlede araştır sorularının cevabını rahatlıkla bulursun.
  • Teşekkür ederim
  • OrcunA O kullanıcısına yanıt
    Anakartta problem var galiba bendeki 840 pro bozulmadan önce senden çok daha fazla hızlıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Yüksek hızı ancak 2 ssd arasında kopyalama yaparken görebilirsin. mekanik disk ile ssd arasında kopyalama yaparken mekanik diskin hız sınırına takılacaksın.

Benim samsung 840 pro ile orico hm-01 arasında kopyala hızı ortalama 330 MB/sn

Buda çektigim video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 18 Mayıs 2014; 22:03:22 >
  • Hocam illa iki ssd olması gerekmez.Atıyorum masaustundekı bır dosyayı belgelerıme kopyaladıgımı dusunun.Sonucta ssdnın kendı ıcındekı dosyayı kendı ıcıne kopyalıyorum.Yinede 230 u gecmıyor.Testte 520-470 gıbı degerler cıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Anakartta problem var galiba bendeki 840 pro bozulmadan önce senden çok daha fazla hızlıydı

evet malesef anakartımın sata 3 ü sıkıntısı varmış , 3 sene sonra bunu öğrenmem kötü oldu ki baya da para saymıştım anakarta da .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunA -- 19 Mayıs 2014; 23:52:03 >
  • Anakartla ilgili bir problem olabilir. Ben Z77-a gibi ucuz bir anakartla bile 500-600 değerleri grüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.