Şimdi Ara

SSD'li ve Full hd ekranlı, günlük kullanım için LAPTOP TAVSİYESİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe olarak üst sınır 3500 olarak belirledim. Tabi niyetim 2500 e kadar bu işi halletmek.

Özellikle aradığım özellikler:
    1- Ssdli olması
    2- Full hd ekran, mümkünse ips panel
    3- Ekran kartı da min 940 ayarında olacak.
    4- Uzun ömürlü olacak kadar da biraz performanslı

asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook

şöyle bir laptop buldum ama Benim için performansın bu şekilde olmasına gerek yok. Dediğim gibi performans yerine ssdli
    full hd ips ekranı tercih ediyorum.

Böyle bir laptop bulabilir miyiz acaba ?
    Tavsiyelerinize, yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

• Şunu da ek olarak sormuş olayım,
    eğer yukarıdaki laptobu aldım diyelim, ilerki bir zaman içinde bunun ekranını ips ekran olarak değiştirme imkanım olur mu ? Garanti de olsun, herhangi bir teknik serviste ya da ben bu işlemi gerçekleştirebilir miyiz ?

Ips ekran benim için o kadar muhim değil, olması hoş olur tabi de, bilmek adına soruyorum böyle bir işlem gerçekleştirilebilir mi ?
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-pavilion-15-6-inç-wled-ekran-core-i5-7200u-8gb-1tb-8-gb-geforce-940mx-2-gb-win10-notebook-y7y28ea-1168167.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CIPLs96i1tECFQu3GwodjCsArQ

Bu ürüne ssd de takabilirsin. Ayrıca renk sevenekleri de var . Eski bilgisayarında hp ise para iadrai de alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, nedense Hp markasına karşı bir antipatim var. Isınma problemi var mı bu cihazın ? Garantisi nasıl ?
  • Ben almadım ama almayı dusunuyorum garanti HP den . Isınma sorunu eslisi gibi değil diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walla Ssd li olup olmamasına takılma, Bi ssd alıp herhangi bir bilgisayarcıya taktırısın kendin takamıyosan o problem değil.

Ayrıca ben olsam ekranın full hd olmasınada takılmam, oyun filan oynacaksan al harici bir monitör tak kullan, yeterki ekran kartı iyi olsun mümkünse ilerisi için en azından 2k çıkış versin.

Benim mantığım yansımazsız ekran diyor balkonda filan güneş altında rahat kullanım için, oyun film gibi durumlardada harici monitör en iyisi.

Zaten monitör alsan paran hiç bir türlü boşa gitmez en kötü mutfak tv si yaparsın :)

Dediğim gibi iyi bir ekran kartı olan bol fonksiyonlu işlevsel bi şey al, hi-fi ses çıkışlı filan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.