Şimdi Ara

Ssd Raid ve Tavsiye MSI A320M PRO-VH PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar elimde msi A320M PRO-VH PLUS anakart aşağıya resmini eklemiş durumdayım.

sistemi şuanda 1 adet hdd ile kullanıyorum fakat şuanda mevcut anakart üzerinde daha fazla hız elde etmek için ilk olarak aklıma 4 adet sata 3 ssd alıp raid 0 yaparak performansı teorik olarak 4e katlamak istiyorum. uzun süredir bu tip şeyleri takip etmediğim için yeni tip ssdlerin sata haricinde farklı girişler üzerinden de anakarta takıldığını gördüm bunların isimleri versiyonları vs şuan için bana kafa karıştırıcı geliyor. Ekran kartını taktığımız yerin üstünde ufak bir yer var oraya dönüştürücü vs birşey takarak 970 EVO NVMe M.2 SSD takabilirmiyim. çünkü 4 tane ssd ye raid yapana kadar tek başına bu arkadaş mevzuyu çözdüğünü düşünüyorum. ayrıca 970 EVO NVMe M.2 SSD'yi diyelim aparatla falan sisteme bağladım c olarak kullanabilir windows yükleyerek boot edebilir miyim.

kartın desteklediği diskler vs
    www.msi.com
    Support For A320M PRO-VH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/support/A320M-PRO-VH-PLUS.html#support-hdd

kartın üzerindeki portlar hakkında bilgi
    www.msi.com
    A320M PRO-VH PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/A320M-PRO-VH-PLUS/Specification

Ssd Raid ve Tavsiye MSI A320M PRO-VH PLUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusdogan -- 20 Mart 2020; 10:12:37 >

• yunusdogan Y kullanıcısına yanıt
    ev kullanıcısının sata arabirimiyle raid yapması gereksiz ve saçma..

motirödeki psikolojik masturbasyona oynayacak rakamlar dışında avantajı yok..

illa masraf yapacam diyorsan nvme destekli anakart ve ssd bakabilirsin..
  • Selahattin Bey,

Render yaparken pozitif katkı olacağı düşüncesiyle raid 0 yapmaktayım.2 adet 16gb 3200mhz ram alacağım haliyle şuan için anakart değişikliği için biraz beklemek istiyorum. mevcut anakartıma ekran kartı portunun üst kısmındaki ufak porttan dönüştürücü vs takarak hız kaybı yaşamadan nvme ssd takıp sistemi buradan boot ederek açabileceksem zaten 970 pro alarak 4 ssdnin teorik olarak vadettiği hızı zaten tek başına zaten verecek.Aslında benim merak ettiğim ve istediğim şey sadece bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptal
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.