Toplamda 700 gb hafıza bana fazlasıyla yeterli olucak o yüzden 500gb ve hızı daha yüksek bir ssd almak istedim.Corsair'in bu ürününü almayı düşünüyorum.Bu iki ürün haricinde fan ve m2 ssd önerilerine açığım yada bu ikisini kullanan varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim
300 TL civarına ucuz yollu kötü olmayan fan alırım. üstüne kalan paraylada 1 TB samsung sata ssd alır geçerim ben olsam.
Hocam paraya kıyıp 7.5k ya bu sistemi topladım sogutmada da cimrilik yapmayıp saglam alıcam uzun bir süre götürsün istiyorum pc.
Hocam bana da gereksiz geldi fana 900 lira verip m2yi onu almak.
Hocam almışken en iyisini alıp uzun süre kullanma taraftarı olan biriyim tabi sizlerin daha ucuz fiyata daha iyi performans verir bunu al diyecek öneriniz varsa onlarada bakabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Hocam almışken en iyisini alıp uzun süre kullanma taraftarı olan biriyim tabi sizlerin daha ucuz fiyata daha iyi performans verir bunu al diyecek öneriniz varsa onlarada bakabilirim
www.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MASTERCASE H500 2x200mm RGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
hocam açıkcası meselea şu kasayı alabiliyoruz o fan parasına 2 tane 20lik fan + egzoz var o yüzden biraz gereksiz geliyor fana o paraları vermek. Hatta daha ucuza mb520 falanda var yani 4 fanlı :D
olmadı şu tarz bi şeylerde bakılabilir yine 300 ceba kalıp ssdye eklersin
www.qp.com.tr
Corsair HD120 PWM RGB LED Yüksek Performans Kontrol Üniteli 3'Lü Paket 120mm Fan