Şimdi Ara

SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHIBA marka SATELLITE C850-148 model dizüstü bilgisayarım var işlemcim çok zayıf ram 2gb idi 4gb yaptım ssd alıyorum ssd'ye windows 10 mu yoksa 7 mi kurayım?

SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?

• Cihazınız çift çekirdekli dandik bir model gibi dursa da i5 ve i7 işlemci desteği mevcut 2. nesil i5 işlemci takılabilir , windows10 pro kurmak daha iyi hem güncel hem güvenli ve keyleri de ucuz. Bunlar takıldıgında 200tl gibi bir masrafla sıfır cihaz ayarında olur bide termal macun ve fan bakımı da mutlaka yapılmalı.

ssd.

işlemci.
    sahibinden.com
    İntel Core i5-2450M SR0CH 2.5 GHz 2.nesil notebook cpu İŞLEMCİ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 788246147
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-intel-core-i5-2450m-sr0ch-2.5-ghz-2.nesil-notebook-cpu-islemci-788246147/detay

windows 10 pro key.

• i5 aldım hatta anakartım da destekliyordu işlemciyi takıyorum fakat bu sefer pc açılmıyor 1 saniyeliğine beyaz ışık yanıyor o kadar (bios güncellemem yapılı)
  • esradoggan E kullanıcısına yanıt
    İşlemci model kodu ney?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gh0st -- 15 Şubat 2020; 18:11:3 >
  • SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?
  • SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?
    sizdeki i5 işlemcinin model kodu nedir 2450m 3230m olan şey ney
  • 2450m
    hm70 sadece 2410m ve 2520m destekliyor hm65 olsa o işlemci de takılabilirdi

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM70_Express.html
  • Çok sağolun bana yardımcı oldunuz
  • Ssd de Windows 10 oneriyorlar ama win 7 pro 32 bit (ya da ultimateydi) olan acer aspire 5536 ya win 10 pro 64 bit yükledim daha yavaş.
    Ssd ayarlarini da yaptım %100 işlemci kullanimi da yok ama zayif cihazlarda Windows 10 yukden baska bir sey değil.
    Ram 4 gb, ssd 120 GB işlemci ise 2 çekirdek amd athlon 2.1 ghz modelini hatirlamiyorum
  • Bence fazla kafaya takma, zaten eski bilgisayar. Windows 10 yüklersen sürücü sıkıntısı yaşabilirsin, eski bilgisayarlar da bu var.

Varolan sistem normal beklenen performansı veriyorsa bence öyle devam.
  • ubuntu kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.