Şimdi Ara

ssd ye işletim sistemi kurmam lazım lütfen yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar. benim laptop acer aspire v3-772g i5-4200m 2,5 ghz turbo boosr up to 3,1 ghz ddr3 12 gb ram 4 gb ekran kartı nvıdıa geforce gt750m 1 tb hdd

böyle bir pc de steam den cs-go satın aldım ve oynadığım zaman acayip kasmalar ve donmalar meydana geldi. ara ara ekran kararmalar. replay larda ekran donmaları felan. bende yeni bir ssd alarak sistemimi hızlandırmak istedim. ssd satın aldım SSD 256 GB SAMSUNG 850 PRO SATA3 2,5" MZ . dün pc nin hdd sini çıkartıp ssd yi taktım win7 x64 cd sini taktık ve çalıştırdım karşıma böyle bir ekran çıkıyordu
     ssd ye işletim sistemi kurmam lazım lütfen yardım eder misiniz?
    ... anladığım kadarıyla benim pc recovery sistemli olduğu için pc kendi hdd sini görmediği için hata veriryor. bende yeni bir yöntem ile eski hdd yi taktım ve pc nin yedek bölümüne ssd yi taktım pc açıldı ama bir türlü ssd ye windows sistemi yükleyemedim. bilgisayar açıkken win 7 cd sini pc ye taktım bilgisayarımdan cd nin setup bölümünü açtım kurulum yaptım sürücü olarakta ssd yi seçtim ön yükleme bitti pc ye reset attıp devam etmesi gerekiyordu ama reset attıktan sonra tekrar hata verdi çünkü pc kendi sistemini çalıştırdığı için kurulum devam etmedi. sizden ricam ben ssd ye win7 yi nasıl yüklerim yardımcı olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.