Şimdi Ara

SSD'yi biosta görüyor ama windows 10 kurulumunda görmüyor - Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güncelleme :

SSD'yi biosta görüyor ama windows 10 kurulumunda görmüyor - Yardım
    Reset atıp F12 ile boot ayarlarına girdim. Orda HDD yi gösterdi. Sonra HDD yi seçip reset atınca bı hata verdi. Daha sonra ki resette ise biosu açtı otomatik olarak ve şuan biosta görünüyor HDD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melez_Prens -- 24 Kasım 2019; 23:5:34 >
  • Melez_Prens kullanıcısına yanıt
    Haydaaaaa. Benim tek bildiğim windowsu o diske kuramıyorsa oradaki tüm ayrılmış alanları ve diski siliyorum. Mbr oluyordu sürekli bende o yüzden kuramıyordum onu da gptye çevirerek hallediyordum. Sizin hata kodunu yazayım internete. Belki bir şeyler buluruz
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ama çözdüm sorunu. Hata kodunu yazınca bir video çıktı. Onu takip edip bir şeyler yaptım ve sorun çözüldü. Ssd ye kurdum sistemi. Sorunsuz format atti ve açıldı.
    Aşamalar:
    Windows format ekranın ilk sayfasında iken shift + F10
    Siyah bir pencere açılıyor sonra sırasıyla şunları yazıyoruz,
    Diskpart
    List disk
    Disk listesi geliyor ve buradan hangisine fotmart atmak istiyorsak onu seciyoruz. Örneğin disk 1,
    Select disk 1
    Clean
    Daha sonra siyah ekranı kapatıp format atma işlemine başlıyoruz. Kurulumu hangi diske yapmak istesigimiz bir ekran var ya oraya gelince de clean işlemini yaptığımız diske tıklayıp yeni diyoruz ve boyutunu ayarlayip windowsu kuruyoruz. Anlatım kötü olmuş olabilir ama belki az çok iş görür. Herkese teşekkürler..
    Çok teşekkür ederim ama çözdüm sorunu. Hata kodunu yazınca bir video çıktı. Onu takip edip bir şeyler yaptım ve sorun çözüldü. Ssd ye kurdum sistemi. Sorunsuz format atti ve açıldı.
    Aşamalar:
    Windows format ekranın ilk sayfasında iken shift + F10
    Siyah bir pencere açılıyor sonra sırasıyla şunları yazıyoruz,
    Diskpart
    List disk
    Disk listesi geliyor ve buradan hangisine fotmart atmak istiyorsak onu seciyoruz. Örneğin disk 1,
    Select disk 1
    Clean
    Daha sonra siyah ekranı kapatıp format atma işlemine başlıyoruz. Kurulumu hangi diske yapmak istesigimiz bir ekran var ya oraya gelince de clean işlemini yaptığımız diske tıklayıp yeni diyoruz ve boyutunu ayarlayip windowsu kuruyoruz. Anlatım kötü olmuş olabilir ama belki az çok iş görür. Herkese teşekkürler..
    Hocam sanırım size anlattığım yöntem. Hallettiğinize çok sevindim hocam. Ben de şimdi driver ile boğuşuyorum. Yanlışlıkla Intel prosey denen şeyi kaldırmışım. O da wifi driverı idi sanırım. Şu an aygıt yöneticisinde bir tane bilinmeyen aygıt var. Donanım kimliğinde de root/vclone yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 24 Kasım 2019; 21:0:42 >
    Sağ olun hocam. E hadi o zaman şimdi de sizin sorunu çözmeye çalışalım
    Bana uyar hocam. Dediğim gibi aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt yazıyor. İnternette çözmek için o aygıta sağ tık-> özellikler-> ayrıntılar -> donanım kimlikleri yapıp çıkan kodu internette aratarak halletmişler ama bende orada çıkan kod şu "root/vclone"
    Yabancı youtube videolarından baktım ama hemen hemen herkeste kod var orda. Mesela detailsi açtıktan sonra bir açılır menü gibi bir şey var. Ona basıp ikinciyi yani Hardware olanı seçiyorlar sonra daha fazla kod çıkıyor. En alttakini bulup indiriyorlar. Siz o açılır menüden ikinciyi seçiyor musunuz
    Evet hocam. Orada kod değil yazdığım clone mlon çıkıyor . Şu anlık sorun yok, ileride rahat bi vaktimde format atarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.