Şimdi Ara

Ssd yi harddisk yuvasına takınca windows açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: engurk

Kurduğum sistem Windows 10 biostan SSD gözüküyor ilk sıraya alıyorum ama kurulum başlamıyor. Siyah ekran geliyor. Hdd yi taktığımda kurulum başlıyor. Acaba SSD için farklı bir kurulum mu gerekiyor? DVD rom çalışmadığı için kurulum dosyasını harddisk atıp usb üzerinden yapıyorum.
    www.microsoft.com
    Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

sitesinden windows 10 64 bit indir

Bununla usb kurulum diski oluştur

Ardından bios ayarlarına girip , usb yi başlangıca al

Bilgisayar usb den başlayınca kurulumu yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı hdd ve asus laptop aynı sıkıntıyı şuan yaşıyorum çözüme ulaşabildiniz mi

• Asus K55vd james donkey 240ssd aynı hatayı verdi.. 2 gün denemediğimiz kalmadı... Başka ssd takınca sıkıntı yok veya ssd i başka pc ye takınca da sıkıntı yok ama James donkey asus k55 serilerinde çalışmıyor tezi geliştirdik bilginize...

• Ayni sorunu bende yaşıyorum. Asus X550 laptopta James Donkey SSD çalışmıyor.

Ne yaparsam yapayım James Donkey SSD takılıyken bilgisayar siyah ekranda kalıyor.

Başka SDD, HDD takinca sorun yok.

Çözüm bulabilen var mı?

• Ben de asus n550jk pc de 120 gb james donkey ssd için aynı sorunu yaşıyorum . Yok mu arkadaş bu sorunu çözen birisi cevaplasın. Soruyu yazan kişi sen çözdünmü sorunu buraya soruyu yazıp kaçıyorsun bizi de bilgilendirsene
  • Bu problemi çözebilen yok mu aldık ssd yi yapamıyorum.

Windows yüklenmiyor siyah ekran üstte imleç bekliyorum.

• Şuanda ayni sorunla ugrasiyorum james dobkey 240gb ve asus x550jk laptop

• engurk E kullanıcısına yanıt
    Var mi hocam bir gelisme anladigim kadariyla james donkey bizim asuslarda windows kurmak istedigimizde calismitor

• Kusura bakmayın arkadaşlar bende sorunu çözemediğimden ümidim kalmamıştı görmemişim. Gelişme yok arkadaşlar sistem toplamayı düşünüyorum ona takacağım artık. İade de yapmamıştım. İnşallah onda sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engurk -- 23 Kasım 2018; 14:58:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorunu ben de asus x541uj laptop ve toshiba tr200 ssd ile yaşıyorum. Ssd ve hdd beraber çalışmıyor.Konu açılalı kaç ay geçmiş ama çözüm yok sanırım

• Ben DVD ROM yerine SDD yi taktım ve sistemi ona kurdum. HDD aynı yerinde duruyor. Bu şekilde SSD den sistem çalışıyor. Ama HDD yi sökünce SDD den sistem açılmıyor. Bu yöntemle çözüm bulmuş oldum. Ayrıca SSD yi DVD ROM a takmak için kutu almak gerekiyor onu aldım. DVD ROM u pek fazla kullanmıyorsanız bu yöntem işinizi görür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.