Şimdi Ara

SSLİ (9 AYRI MİRROR)Hızlı Okuma Programı(%400 kadar hızlanabilirsiniz) İndirin(ZAMBAK YAYINLARI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün görmüştüm fakat yazamamıştım çok teşekkürler bana çok lazım olacak
  • 21 gün açılış ekranında yazıyor zaten :) her alıştırmayı en az 2 kez (her hız için) yapın :)
  • teşekkürler...
    indiriyorum.. yarın bakarım :)
  • çok teşekkürler çok işe yarar bi program ;)
  • Çok saol zaten elimde mega hızlı okuma seti falan da var. Buda güzel benim için teşekkürler.
  • arkadaşlar aranızda bu programı kullanarak hızlı okumayı öğrenebilen var mı? paylaşılalı nerdeyse 7 ay olmuş indiren arkadaşlar artık hızlı okuyabiliyor musuz sonuçları söyleyin. bu yada bunun gibi programlarla, kitaplarla vs kendi kendine hızlı okumayı öğrenebilen var mı yaw. bende bi kaç tane program var 5-6 gündür çalışıyorum hızım artacağı yerde daha da yavaşladım sanki kursa gitmek mi lazım acaba boş yere uğraşıyorum gibi geliyor bana.

daha önce hızlı okuma kurslarına giden yada kendi kendine öğrenebilen arkadaşlar varsa görüşlerini,tavsiyelerini bizlerle paylaşabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta530

arkadaşlar aranızda bu programı kullanarak hızlı okumayı öğrenebilen var mı? paylaşılalı nerdeyse 7 ay olmuş indiren arkadaşlar artık hızlı okuyabiliyor musuz sonuçları söyleyin. bu yada bunun gibi programlarla, kitaplarla vs kendi kendine hızlı okumayı öğrenebilen var mı yaw. bende bi kaç tane program var 5-6 gündür çalışıyorum hızım artacağı yerde daha da yavaşladım sanki kursa gitmek mi lazım acaba boş yere uğraşıyorum gibi geliyor bana.

daha önce hızlı okuma kurslarına giden yada kendi kendine öğrenebilen arkadaşlar varsa görüşlerini,tavsiyelerini bizlerle paylaşabilirler mi?

ben 4-5 sene önce kitabı sayesinde öğrenmiştim.2-3 kat arttı

• teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta530

arkadaşlar aranızda bu programı kullanarak hızlı okumayı öğrenebilen var mı? paylaşılalı nerdeyse 7 ay olmuş indiren arkadaşlar artık hızlı okuyabiliyor musuz sonuçları söyleyin. bu yada bunun gibi programlarla, kitaplarla vs kendi kendine hızlı okumayı öğrenebilen var mı yaw. bende bi kaç tane program var 5-6 gündür çalışıyorum hızım artacağı yerde daha da yavaşladım sanki kursa gitmek mi lazım acaba boş yere uğraşıyorum gibi geliyor bana.

evet ya gerçekten öğrenebilen var mı?

• Bende indirdim ve denemelere başlayacağım.. Teşekkür ederim.
  • Bendeki şansta şans olsa...Hepsini rastgele denedim yükleyemedim son anda #Mirror-5http://www.MegaShare.com/588836 buna bastım bu indirdi.
    Teşekkürler
  • super kardeş elne sağlık
  • Rapid Collector hesabı açsaydın keşke belirli indirmeden sonra uçmuş hepsi.
  • Dosya paylaşım forumu gibi olmuş ama iyi olmuş bence. İndirdim dosyayı kardeşimin sbs sınavları var işimize yarayacak. Teşekkür ederim.
  • linklerin alayı kırık indirecektim
  • megafileupload kırık deil bn indirdim. bndede bi kaç tane bööle program wardı ama işe yaradıını düşünmediim için kullanmadım alıştırmaları ve arayüzü görmek için indirdim. güzel ama hemen hemen hepsi aynı. zamanını ayırdıı için arkadaşa teşekkür ederim.
  • mesaj atayım kaybolmasın
  • http://rapid-share.com/files/275244141/Hae_zlae__Oku.rar indirin.
    Collector hesaptır silinmez.İçinde 2 tane exe var 5 MB'ı geçsin diye yaptım
    d ile s arasındaki "-" işaretini silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PorsukUR -- 3 Eylül 2009; 22:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

mesaj atayım kaybolmasın
  • Arkadaşlar bunun gibi bircok program var.Bu programlar Hızlı okutmak için değil hızlı okuma nedir ne değildir? onu öğretir.En iyisi kursa gitmektir.ayrıca gözlerinize baya bi acı veriyor.tecrübeyle sabittir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.