Şimdi Ara

SSS 3. Hafta | Balıkesirspor - Galatasaray | 20.09.2014 | 20:00 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
4
Favori
26.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamaninda elmander kewell baros gibi isimleri istemiyordu taraftar..iste boyle olur...nereden nereye..twitter da sercani neden gonderdik yaiyorlar ulen sanki sercan oynuyordu ? Sanki sen sercana da laf tmiyordun o zamanlar !

Ligin kalitesizaten yerlerde o yuzden rekabet olmyacak yazik demiyorum..diyecegim tek sey ; muslera ya yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra ağızlarıyla kuş tutsalar faydası yok!
  • STSL de 4. yıldızı, CL de en az 2. turu hedefleyen takımın forvetine bak. Burak Umut Pandev. Dzemaili yine 0, oynadığı diğer maçlar gibi, selçuk yine ne halt yediğini bilmiyor..
  • Eve yeni geldim 2-0 nedir ya
  • Bizim sağbek te evlere şenlik. 5 para yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A. Einstein

Yemin ediyorum iki kere geldiler ikisi de balına gol İlk pozisyon zaten Semih'e çarptı ikincisi de birinden sekip yine Balıkesirlinin önünde kaldı. Yok böyle bişey.

Sahada bizde yokuz o ayrı!

Kaç kere gelcekler ayrca 4 kez geldiler 2 sinde son paslari veremediler .onlarida verselerdi 4 olcakti .yuzde 50 başardilar.sercan ds gökhanda iyi ayaklar firsati buldumu affetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Ya adamlar döktürmüyor yenilen 2 golde şanssızlık yok 4. yıldız gitti yok Balıkesir'den 2 gol mü yenir gibi saçma sapan yorumlar yapmayın.Kapanan takımları açamama sorunumuz devam ediyor ilk golü biz atsak durum farklı olurdu 2. yarı düzgün oynasalar şu Balıkesir'e karşı maçı gene çevirirler.

Hocam bu adam yaşanmaz

• Bu maç 2-5 biticek maç bitince alıntılayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

yeter gülmeyin dalga geçmeyin laaaan

Kocaeli'den mi 4 yemişti Galatasaray, o aklıma geldi
  • Prandelli gibi bir hocaya sahipsiniz hala laf ediyorsunuz sizi anlamak mümkün değil arkadaş

• Yeni gelecek yönetim burak selçuk sneijder bruma muslera kim varsa satsın cacık olmaz takımda takımın başına yılmaz vural gibi adamlar getirilsin en azından takım top oynar fb ye cidden bazen helal olsun diyorum 4-2-1-3 taktiğiyle oynuyorlar korkusuzca bizim gibi 4-5-1 oynamıyorlar burakla başlarsın anlarımda bari 3 forvet oyna şu takımın başına ne zaman 20.dakika selçuğu çıkarıp umutu cemaliyi çıkarıp pandevi sokan adam gelir o zaman başarı gelir umarım sivas maçında tüm takım ıslıklanır real madrid bile kötü oynayınca ıslıklanıyor bizimkilere bir şey olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Kredi tükendi 45 dakika sonra sonuç bu şekilde olursa kıyamet kopacak

Bir halt olmaz.

Geçen sezon Kasımpaşa'ya evimizde 4-0 yenildiğimizde bile bir şey olmadı, Kayserispor'a evimizde 1-0 yenilirken de.

Sonra Selçuk ile Burak'ı ıslıklayınca da "skor taraftarı", "iyi gün taraftarı" oluruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

BURAK a öyle küfürler ediyorum ki şu an nefesim yetmiyor devam etmeye.

kaleciyle çarpıştıklarında eli kırılsın diye dua ettim bir şey olmadı .keşke kırılsaydı çatlasaydı 2-3 hafta olmasaydı sahada

foruma yazsam ettiğim küfürleri direkt ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4kn3r

nese bu senede yapcak bisi yok insallah trabzon sampiyon olur

• Maçı çevirecek RUH YOK!

• Olcan kadroya alınmazsa olacağı bu.

Yerli Xavi Selçuk ile Kral Burak Yılmaz maçı çevirir.

Tarık Çamdal takımın en iyisi bu arada.
  • 1 hafta boyunca bu maçı bekledim.. Bugün maçı iple çektim.. Formami giydim cipsimi içkimi aldım eve geldim... Selçuklu burakli Kadroyu gördükten sonra üstümü değiştirip tv yi kapatıp dışarı çıktım... Bu hafta yani Şuan maçı izlemiyorum..

Selcuğa buragi oynatan Hayatında hiç başarısı olmayan td bozuntusuna, imzalattiklari sözleşmelerle yılda Trilyonlarca para kazanmasını sağlayan yöneticilere... Diyeceğim şu ki Sizin ben.........................................

Başka da bişey demiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Çocukluğum Balıkesir'de geçti.En son Balkes maçına gittiğimde adamlar 2.ligde Tokat'ı yeniyordu şimdi Gs'yi yeniyor vay anasını 3 sene önce söyleseler hadi lan derdim.

Doğru 3 sene önce ki Galatasaray'ı yenemezdi..
  • 2 gölde de Chedjou hatalı. İlkinde bakkala gitti. Diğerinde ise düzgün uzaklaştıran ayıp adama çarpan top önünde kaldı. Ayrıca kotu de oynuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: newbikey

Bu maç 2-5 biticek maç bitince alıntılayın.

desene balıkesir 3 tane daha atacak

sinirden gülüyorum ya

elim ayağım boşaldı resmen
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.