Şimdi Ara

SSS 3. Hafta | Balıkesirspor - Galatasaray | 20.09.2014 | 20:00 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
4
Favori
25.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim Oyuncularımız sporcumu siyasetçimi arkadaşlar ona göre bundan sonra maça gitçem yönetimde olan iç karışıklık varsa onlar halleder teknik direktörü yollar eder futbolcuların ne haddine teknik direktörü zor düşerecek hareketler yapmaya 2-3-5 milyon maaş alıyorsa eşek gibi oynayacak oyuncu sahada 90 dakika top oynuyorlar bahane yapma hakkına sahip değil sakatsan oynamazsın kardeşim takım içi huzuru bozuyorsun Burak yılmaz-Selçuk İnan haftaya maçta oynarsa teknik direktör maçtan sonra istifa etsin bu takım babalarının çiftliği değil zamanında bülent korkmaz kırık kol ile oynadı Hakan şükür büyük fedakarlıklarla oynadı ümit davalası suat'ı 500-1 milyon liraya canını dişine taktı ama bakıyorum adamlar italyan çakması terim için top oynamıyorlar.
    Bu takımın başına yeni gelecek başkan sneijder selçuk burak pandev dzemaili bruma muslera telles kim varsa fatih terim mancini prandelli zamanından hepsini satması lazım ve Anderlecht örneğindeki gibi paraya aç adam alması lazım paraya doymuş adamların bu takımda bulunmaması lazım Drogba geldi bu takıma şampiyonlar ligi almış,bir sürü şampiyonluk yaşamış adam 1 senede canını dişine taktı ama burak efendi maç bitsinde bara diskoya gidelim derdinde.Bu adam 50 gol atsa karakteri şerefi olmadıktan sonra gözümde gram değeri yok rakip takıma saygısı yok adamın emeğine çabasına

• Bu gidişle ilk 3'e bile oynayamayız
  • O kadar sakinim ki cidden bakın sinir bozucu bir sakinliğim var :)

Adamlar yılda 10 milyon TL garanti para alıyorlar şeylerine takmıyorlar yürüyorlar rezil oynuyorlar umurlarında değil. Biz burda birbirimizi yiyip sinir küpüne dönüyoruz. Bize değer vermiyorlar bizde onlara vermeyelim olsun bitsin. İşte böyle düşünüyorum sonra Galatasaray’ıma acıyorum bu ruhtan yoksun paracılara kalır Galatasaray iyice diye..
  • Biz mi iyi gün taraftarıyız? Eleştirmek ne zaman iyi gün taraftarı yaptı bizleri. Sen eleştirmicen ben eleştirmicem ee takım devam mı etsin böyle oynamaya? Kim dur dicek taraftar ıslıklamasa tepki göstermese? Türkiye iyi gün taraftarı diye diye bu durumda zaten. Herkes uyuyor tepki mepki gösteren yok. İstifaya çağırıcaksın başkanından tut ( severdim kendisi ama gözümde bitti) teknik kadrosuna kadar. Bu taraftar böyle takımı haketmiyor 2 senedir çöp durumdayız.
  • 3. ligde iken Balıkesir'e transfer olacaktım, keşke olsaydım
  • Halilhodzic sezon başında takım hazır diyince herkes eleştirdi, adam çıktı doğruları söyledi, gerçektende takım hazır değildi. Ama diğer hocalar o kadar dürüst olamıyor. Takımın oynadığı oyun ne keyif veriyor ne de galibiyete ulaşıyor. Geçen sene Rıdvan Dilmen, Drogba için Galatasarayı çiftlik yapmış demişti, Drogba değil ama 1-2 oyuncu şuan GSyi gerçekten çiftlik yapmış durumda. Bu sene TS, devre arasında güzel bir forvet arkası da eklerse takıma, rahat şampiyon olur. GS'nin bu sene şampiyon olma ihtimali Kayseri Erciyesten bile daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

koyduk muu !!!

o deil de yarin prandelli muslerayi da sol beke koyarsa sasirmam

Mancini olsa tepkisini belli etmek için Chedjou ile Muslerayı forvet oynatır ondan şüphem yok ama Ünal aysal buldu kendine piyon kafasına göre oynatıyor
  • Sercan'a bak sen , Balıkesir'de disko yok ya kendini futbola verebilmiş .
  • pek şaşırtmadı beni sonuç...

henüz 3.hafta maçıydı 31 hafta daha var herşey bitmiş demek değil
  • Şu anda Bu takımın CL'de ümiti olduğunu söylemeyin.Bvb arsenal en az 3 atar çıkar.Lig'de 5.yada 4. oluruz,Eğer'ki yönetim yada TD yani bir şekilde bir büyü olursa bu takım'dan birşey olur.
  • Bize ne sorduk mu ? Konu ile alakası nedir ? Adminler uyuyor mu susturun şöyle tipleri.
  • Takımda ruh yok.Kotu oynasak bile takımın bir karakteri olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır trabzonun başında sağlam başkan varken burak ile selçuğu ara transferde 15 milyona satalım
  • Bu sene 3 büyüklerden hayır yok .
  • O değilde bir adnan polat dönemi gibi olmasın bu sene çok koyar ama.....8.bitirmişdik kümeye diye dalga geçmişlerdi beyaz atlı fatih hocamız vardı ah Ünal başgan ah nerde o günler.
  • Taraftar tepki koyucak maçlara filan gitmicek para kaynaklarını kesecegizki adam gibi oynamaya baslasınlar, bütün takımların taraftarları için diyorum bu ruhsuz para düşkünlerini adam etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Kendinize gelin. Kendi takımınıza sahip çıkamıyorsunuz, başkalarının konuşmasına fırsat veriyorsunuz, iyi gün taraftarları sizi.

Ayrıca şikeci takımın rabid dog'ları. ne işiniz var burda anlayamıyorum ? Türkiyenin utanç kaynağısınız lan. Utanmazlar.

Real Madrid'te bile futbolcu ıslıklanıyor kötü oynadımı sen nerde yaşıyorsun 1990 larda değiliz gerçek dünyadayız 2014 teyiz
  • Maçta tek olumlu yön göremedim bari yenilsekte bir umut verse takım oda yok zaten.
  • hazır değeri dibe vurmamışken şu kral denen elemanı elden çıkarmamız lazım. Yanındada yürüyen ceset Selçuk, hediye olarak gidebilir.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.