Şimdi Ara

SSS & Yeni Başlayanlar Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
9
Favori
23.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yavaş yavaş öğrenirsiniz mana dengesi gibi kavramları kendiniz yaparsınız.Control adı üstünde spellerle silahlarla v.s bordu kontrol altında tutmaya late game yani oyun uzayınca yüksek manalı kartlarla bitirmek anlamında.Aggro ise düşük manalı minyonlarla erkenden oyunu bitirmeye çalışmak oyun stili bunlar.
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    bulduğunuz deck iyi işte bunlarla devam edin ilerde daha yeni kartlar gelicek cok fazla değiştirmedende elinizdeki (rare-epic-legend) kartları bu basic decke monte etmeye çalışın
    en azından ben öyle yaptım gayette iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerrKetzer

bulduğunuz deck iyi işte bunlarla devam edin ilerde daha yeni kartlar gelicek cok fazla değiştirmedende elinizdeki (rare-epic-legend) kartları bu basic decke monte etmeye çalışın
    en azından ben öyle yaptım gayette iyi gidiyor

Anladım hocam.
    O deck üzerine gideceğim o zaman, mage expert kartlarım yok gibi birşey. Bunun için pack mi almalıyım yoksa altın biriktirip naxxramas A görmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk önce classic pack koleksiyonunuz biraz genişleyince rare common kartlarla sonrasında naxx açmalısınız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

İlk önce classic pack koleksiyonunuz biraz genişleyince rare common kartlarla sonrasında naxx açmalısınız bence.

Tesekkurler hocam, ben biraz acele ettim sanırım, mage 10 yapıp ranked maçlarına girdim, 21 leveld fena da gitmiyorum aslında ama en iyisi tüm kahramanları expert seviyede 10 level' à getireyim.
    İlk başlarda bot' a karşı kazandıkça kart açılıyordu şimdi pek birşey gelmiyor.

Açılan kartlar class basic kartları 10 level de hepsini açmış olursunuz zaten daha sonra aynı kartların golden versiyonlarını vermeye başlar.Her classı 10 level yapın expert botları yenin bunlar gizli görevler para vericek size bunları tamamladıgınızda.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Yeni olduğum için classic pack açayım değil mi? Gvg sonra mı olmalı?
  • berkcank kullanıcısına yanıt
    Evet, öncelik expert set.
  • Bugün 100 damage 40 altın görevi geldi. Play modunda 2-3 oyun oynadım karşıma hep kartları kaliteli adamları attı :D 2-3 oyun. Bende dayanamadım 2 mavi deste açtım. Şuan mavi kalmadı. Parada gitmedi. Yazıda böyle bir şey görmedim kırmızı 3 deste var şuan.Sanırım onların hepsini ücretsiz açıyoruz. Bittikleri zaman parayla açmak zorunda kalıyoruz ? Birde hep warlock kart geldi şansıma tüküreyim ya :D 6 civarı all class 3 warlock 1 tane priest çıktı sanırım.
  • Simdi 700golda ilk kanati actik diyelim butun naxx mi acikicak? Yani 2.kanati yendiğimizde direk 3.kanat mi acilicak yoksa tekrar 700 gold verecek miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercco

Simdi 700golda ilk kanati actik diyelim butun naxx mi acikicak? Yani 2.kanati yendiğimizde direk 3.kanat mi acilicak yoksa tekrar 700 gold verecek miyiz?

Her kanat için 700 gold. Tamamı için 3500 gold lazım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 22 Aralık 2014; 23:42:55 >
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o ücretsiz açılan kartların hepsini açayımmı ? Yada ne zaman açarsam daha verimli kartlar çıkabilir ?
  • yeni başlayanlara nax açmayı önermiyorum ben 2 kanat açıp bir hata yaptım
    yani ilk wingde egg
    2.wingde loetbeh dışında pek yararlı kart yok belki sludge
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Hocam ben o ücretsiz açılan kartların hepsini açayımmı ? Yada ne zaman açarsam daha verimli kartlar çıkabilir ?

Verilen packlerin açılmadan bekletilmesinin bir yararı yok yani. Açın direk tamamen şans, verimli olması söz konusu değil
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Mavileri daha önce kırmıştım. Kırmızıları şimdi kırdım hocam. Hemen sizin fikrinizi almak istedim. Bunlardan hangilerini saklamalıyım ?

SSS & Yeni Başlayanlar Konusu SSS & Yeni Başlayanlar Konusu SSS & Yeni Başlayanlar Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 23 Aralık 2014; 17:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Mavileri daha önce kırmıştım. Kırmızıları şimdi kırdım hocam. Hemen sizin fikrinizi almak istedim. Bunlardan hangilerini saklamalıyım ?

SSS & Yeni Başlayanlar Konusu SSS & Yeni Başlayanlar Konusu SSS & Yeni Başlayanlar Konusu

Valla ben de yeni başladım sayılır , araştırıp sorduğum kadarıyla ortak fikir craft vs için erken olduğu. İleride lazım olabilir. O yüzden fazlalıkları disenchant edin sadece.

• HerrKetzer H kullanıcısına yanıt
    Özellikle 2.kanattaki o iki kart bence çok önemli. Gerisini açmayabilirsiniz belki ama özellikle sludge'in yokluğunu ilerde ararsınız diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu taunt kartları için bir çare varmı ya ? windfury düşünüyorum ama onlarıda pek yaşatmıyor karşımdakiler :D Genelde warrior ve druid oynardım bu aralar priest ile iyi oyunlar döndürüyorum. Ama mesela biraz önce karşıma bir hunter geldi adam ha bire taunt atıyor şansınaki banada doru düzgün kart gelmedi ama uyuz oldum varmı bir fikriniz çareniz ?
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    - Deckte mevcut minionlar, mana dengeleri, toplam hasar dengeleri.
    - Spell Damage kartları
    - Instant Removal kartlar
    - Silence minionlar ve kartlar
    - Counter Taunt

Deckte mevcut minionların manaları dengeli olmalı ki aşağı yukarı her turn'de yerde mevcut minionlar olursa, eldeki spell damage kartlarla kombine şekilde tauntlar aşılabilir. Minionların tamamı düşük manalı olursa ve deckte yeterli sayıda Spell damage olmazsa; tauntlar tüm minionlarınızı eritir. Bu bakımdan minionların mana dengesi önemli.

Spell damage ve instant removal kartları zaten kesin çözüm. Destedeki minion ve spell kartlar dengeli olmalı lakin burada mesele, doğru zamanda doğru yerde bu kartları harcamak.

Silence ile tauntlar aşılabilir lakin silence atılmış minion çoğu durumda tüm statlarıyla olduğu gibi duracağından; bu yöntem late game'de, oyunu sonlandırmak adına yüze vurma aşamasında kullanılmalı. Yoksa temizlenmemiş minionlar, her zaman problem olur. Sonraki turn oyun birden dönebilir.

Yerde yeterli seviyede vuruş gücüne sahip minion yoksa ya da 1 taunt için 3-4 minion harcanacaksa ve elde de removal kartlar yoksa; 1 turn vuruş yapmayıp, taunt'a taunt'la karşılık verilebilir.

• Silence atan çok kartım yok sanırım şuan yada ben keşfedemedim :D. Ama spell damage kartları arttırdım. Sanırım oyunda birazda şans gerekiyor doğru yerde doğru kartın gelmesi ile alakalı. :D Bu arada priest ile devam ediyorum bakalım yavaş yavaş tüm karakterlere alışıyorum. Birde paladin karakterinde holy wrath adında bir kart açıldı, şimdilik bu kartları tutmalıyım. Bu kart için okuduğuma göre şans'a bakıyormuş. Hem karşı taraf hem benim tehlikeliymiş. Destem'de yer vermeliyim yoksa kırmalıyım ? Şimdilik şöyle bir deste kullanıyorum. Şu destede'de değiştirmem gereken varmı önerilerinizi bekliyorum. Bunlarıda soruyorum bazı kartlar 4-5 oyun attığım halde gelmediği için deniyemedim malesef öğrenip değiştirmek istiyorum o yüzden boşa vakit kaybetmeden.
     SSS & Yeni Başlayanlar Konusu
     SSS & Yeni Başlayanlar Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 26 Aralık 2014; 11:05:24 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.