Şimdi Ara

St-Anticheat KuruLumu[MD-TeaM] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: c!hat

ANTİCHEAT BİSİ YARAMİOR:S dailar jr.trito msn versene ... .eline saglik veli artik nesrimi velimi bilmiom..

istersen Kullanma :) sonuçlarını da açıklama lütfn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akaruz

quote:

ANTİCHEAT BİSİ YARAMİOR:S dailar jr.trito msn versene ... .eline saglik veli artik nesrimi velimi bilmiom..

kullanan yokki bnm serverda zaten haha ile girlmiyor..normal launcherdeya herkes keyfıne gore
  • MD Team Ne oluyor.. Bu Teamin sitesi yokmu arkadaslar.. Egerki varsada ordan neden yayın yapmıyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grup-Mulanbu

MD Team Ne oluyor.. Bu Teamin sitesi yokmu arkadaslar.. Egerki varsada ordan neden yayın yapmıyorlar..

ßu ses bu ses evt evt.
    Lee02
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

MD Team Ne oluyor.. Bu Teamin sitesi yokmu arkadaslar.. Egerki varsada ordan neden yayın yapmıyorlar..

ßu ses bu ses evt evt.
    Lee02

Lee yi cok özlemişsiniz sanırım...

• quote:

sana ne?
  • quote:

quote:

quote:

kullanan yokki bnm serverda zaten haha ile girlmiyor..normal launcherdeya herkes keyfıne gore

Sen şu server'i ver bakim hahamu ile nası giriLiyo Öğretim sana

@Grup-Mulanbu
    MD TeaM=ßaşta Adanacılar oLmak üzere ßazı şahısların çekemedigi Bir Muonline Takımıdır..

Kendi sitesi var ama şu an kullanılmıyor..

Orda da yayınLandı bu Anlatım Sen o küçük beynini yorma

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

quote:

quote:

Sen şu server'i ver bakim hahamu ile nası giriLiyo Öğretim sana

@Grup-Mulanbu
    MD TeaM=ßaşta Adanacılar oLmak üzere ßazı şahısların çekemedigi Bir Muonline Takımıdır..

Kendi sitesi var ama şu an kullanılmıyor..

Orda da yayınLandı bu Anlatım Sen o küçük beynini yorma

Harbi cocuksunuz vallahi adam bi soru sormus cevap veremiyorsunuz bile Adanalılardan baya korkuyorsun sanırım Raşit Gecende Bilgehanla beraberdimde KingMu cuların bazı arkadaslardan Adananın Serverfilesini dilendigini duydum oldu sana versinler adamları ben gördüm kac günlerdir ugrastılar o item.kor dosyası icin sende armut piş agzıma düş yap hele sen bi 18+ ol adin gibi Reşit ol büyü geliş sonra bir iki kişiden ögrendigin kodlamalarla bişeler yap sonra gel.. Okadar Bilgilisiniz mademki MuWeb9 a VIP sistemi ekleyinde görelim tabi sende bunu yapacak kapasite potansiyel ve aynı zamanda hayal gücü varmı onu bi tartısmaya sokmak lazım... Hadi Silifke Güzeli kolay gelsin sana

• AdanaLılardan Mı korkcam GüLdürme ßeni ya..1 asırdır gelip beni dövecekLer..Bnm kimseden korkum yok sen o konuda rahat oL

ServefiLes konusunda ByLoRD a gereken cevabı verdim..Afyonkalesi de burda ona da sorabiLirsiniz neyin ne oldugunu..

ee Kapasite MeseLesi Ne diim OnLarin kaçgünLerdir uğraştıgı şeyi ben 1 günde bitirdim..

Ayrıca Sana bişey Kanıtlamak zorunda diiLm..Site Konusunda ßizmLe iddia'ya giremezsiniz..Vip Sistemmiş..Sıfırdan portal yazıyoruz adam vip sistem diyo

Sor bakim ßiLgehan abine Zamaninda YEG in Premium sisteminden yedikleri darbeden sonra Premium sistemini kime yaptırmış..Nie DeLLy'e yaptırdılar acaba kendileri ßiLmiyormuydu ?

Eminim Vİp Sistemide ßiyerLerden bulmuşlardır..

• MUweb 0.9 FULL da VIP sistemi

zaten VAR ..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLy® -- 27 Ağustos 2008; 13:11:02 >
  • Kavgaya lüzum yok şimdi konu kilitlenir :)
    Hatta konuyu dagıtmıyalım:)
  • quote:

AdanaLılardan Mı korkcam GüLdürme ßeni ya..1 asırdır gelip beni dövecekLer..Bnm kimseden korkum yok sen o konuda rahat oL

ServefiLes konusunda ByLoRD a gereken cevabı verdim..Afyonkalesi de burda ona da sorabiLirsiniz neyin ne oldugunu..

ee Kapasite MeseLesi Ne diim OnLarin kaçgünLerdir uğraştıgı şeyi ben 1 günde bitirdim..

Ayrıca Sana bişey Kanıtlamak zorunda diiLm..Site Konusunda ßizmLe iddia'ya giremezsiniz..Vip Sistemmiş..Sıfırdan portal yazıyoruz adam vip sistem diyo

Sor bakim ßiLgehan abine Zamaninda YEG in Premium sisteminden yedikleri darbeden sonra Premium sistemini kime yaptırmış..Nie DeLLy'e yaptırdılar acaba kendileri ßiLmiyormuydu ?

Tek Bir Şeyde Haksizsin.. DeLLy'den Yardim aLmadim..DeLLyin Yaptigi PRemium Fix'inde sorun VaRdi. Dogrusu Kodunda Herşey CalisiyoRdu Tamam hakLisin. DeLLy Yaptı ama.. Benim PCMe Veya Server PCSinde DiiL.MiLLet'e YayinLadiginizda Ranking Hariç Herşey Calisiyordu... Kodu Ben YeG'in Premium KoduyLa Degiştirdim CaListi.2cisi Ranking'e GeLince.. Ranking Vip Verdikten Sonra Birine DüzeLdi.. Haa 3Cüsü.. Subat-Mart AyLariydi.. bizdeki Premium CaLisiyoRdu. DeLLy Leeye SoyLEyip.. Sizin. Premiumu Yolla Bana Demiş... Leede BuLunmadigindan Saat Gecenin 1.50'gunda Lee beni Aradi Uyandim KaLktim PCYi Actim. DeLLy'e Premium Sistemini YoLLadim Buna YaLan Diyecek Kadar Yüzssüzse BiLemem..

• quote:

Orjinalden alıntı: -By_LoRD-

quote:

AdanaLılardan Mı korkcam GüLdürme ßeni ya..1 asırdır gelip beni dövecekLer..Bnm kimseden korkum yok sen o konuda rahat oL

Tek Bir Şeyde Haksizsin.. DeLLy'den Yardim aLmadim..DeLLyin Yaptigi PRemium Fix'inde sorun VaRdi. Dogrusu Kodunda Herşey CalisiyoRdu Tamam hakLisin. DeLLy Yaptı ama.. Benim PCMe Veya Server PCSinde DiiL.MiLLet'e YayinLadiginizda Ranking Hariç Herşey Calisiyordu... Kodu Ben YeG'in Premium KoduyLa Degiştirdim CaListi.2cisi Ranking'e GeLince.. Ranking Vip Verdikten Sonra Birine DüzeLdi.. Haa 3Cüsü.. Subat-Mart AyLariydi.. bizdeki Premium CaLisiyoRdu. DeLLy Leeye SoyLEyip.. Sizin. Premiumu Yolla Bana Demiş... Leede BuLunmadigindan Saat Gecenin 1.50'gunda Lee beni Aradi Uyandim KaLktim PCYi Actim. DeLLy'e Premium Sistemini YoLLadim Buna YaLan Diyecek Kadar Yüzssüzse BiLemem..

ßen şunu anLamıyorum Millet ßişeyi yapamayınca çalışmıyordu diyor..Arkadaş madem çalışmıyordu bizde nasıl çalıştı..?

Ayrıca Şubat-Mart aylarındaki Konudan haberim o konuda bişey diyemem..Aranızda geçmiş yalan veya dogru delly cevap verir

• Premiumu siz de çalıştıramadınız.. düzelttim cocuq..

hem Benim Yaptığım bi Dosyayı Tekrar bana gondermişsen noLmuş yani ?

Forum seni aLkışLasın mı ??
  • Merhabalar arkadaslar Ortami biraz yumuşatalim Hemde bilgi alişverişinde bulunalim. ŞİMDİ BAŞTA YAPTİĞİMİZ 55901 1 SERVER ANTİCHEATI KURDUK. PEKİ AYNİ SERVER ÜZERİNDE DİYELİM SUBSERVER YAPTİK YANİ PORTLAR 55901-55903 OLDU BU SONRADAN AÇTİĞİMİZ SUBSERVERE NASİL BİR YOL İZLEYİPTE ADAPTE EDERİZ. ] YANİ NORMAL KURDUĞUMUZDAN HARİÇ 2. BİR SUBSERVERE ANTİCHEAT,İ NASİL KURACAĞİZ.TEŞEKKÜR EDRİM ŞİMDİDEN PAYLAŞİMLARA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISTANBLUE -- 27 Ağustos 2008; 15:06:58 >

• yeterLimi Kardes..
  • ELLERİNE SAĞLİK GÜZEL ANLATİM TABİKİ . BİRDE CAPOTE HACK'I ENGELLEMEYİ AÇARSAN BAYA GÜZEL OLUCAK. MD TEAMA YAKİŞİR PAYLAŞİMLAR GELİYOR TEBRİKLER MD TEAM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _nsRi

yeterLimi Kardes..

GÜZEL ÇALİŞMA DAİ

• SaoLun aRkadasLar
  • Elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.