Şimdi Ara

Stadyumdaki teröre kurban verilmesi mi bekleniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkingfb

yapılan pislikler ortada kimse sizin yüzünüzden rahat maç izleyemiyor amaç belli gfb için.. Aziz Yıldırımı tebrik ediyorum butür insanların teşhir edilip gerekli cezaya çarptırılması lazım..umarım bidaha stadın kapısından bile geçemezler..ozcrash arkadaş butür ucuz romanlarla kimseyi kandıramazsınız yok efendim saatimi sattım yeri, geldi aç kaldım falan,banane kardeşim önemli olan oraya gidip takımına destek olmak değilmi?nediye duygu sömürüsü yapıyorsun senin gibi belki kaçtanesi var bu forumda

Stada gelip çekirdek yiyerek maç seyretmek gol olduğunda alkışlamak taraftarlık ise biz taraftar değiliz o olayın olmasını kimse istemezdi Gfb ile alakası olmayan bir olay ama olay gfb'nin bulunduğu yerde olduğu için lider Sefa Kalya olayı ayırıyordur bilmeden yorum yapacağınıza biraz araştırsanız resimlerde dahi bu gözüküyor maratonda bulunan her kişi gfb üyesi değil tribünde olan bütün suçları yönetim gfb'yi yok etmek istediği için biryerlerden çekiştirip gfb'ye getiriyor !

@silencer01
    Yönetim tarafından destek alan taraftar topluluğu UNİFEB'dir.

• quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

yapılan pislikler ortada kimse sizin yüzünüzden rahat maç izleyemiyor amaç belli gfb için.. Aziz Yıldırımı tebrik ediyorum butür insanların teşhir edilip gerekli cezaya çarptırılması lazım..umarım bidaha stadın kapısından bile geçemezler..ozcrash arkadaş butür ucuz romanlarla kimseyi kandıramazsınız yok efendim saatimi sattım yeri, geldi aç kaldım falan,banane kardeşim önemli olan oraya gidip takımına destek olmak değilmi?nediye duygu sömürüsü yapıyorsun senin gibi belki kaçtanesi var bu forumda

Stada gelip çekirdek yiyerek maç seyretmek gol olduğunda alkışlamak taraftarlık ise biz taraftar değiliz o olayın olmasını kimse istemezdi Gfb ile alakası olmayan bir olay ama olay gfb'nin bulunduğu yerde olduğu için lider Sefa Kalya olayı ayırıyordur bilmeden yorum yapacağınıza biraz araştırsanız resimlerde dahi bu gözüküyor maratonda bulunan her kişi gfb üyesi değil tribünde olan bütün suçları yönetim gfb'yi yok etmek istediği için biryerlerden çekiştirip gfb'ye getiriyor !

@silencer01

Kardeş ne anlatıyorsun sen ya? Ne UNİFEB'i?
    GFB'nin kavga ettiği grup Esenler Grubu'dur ve Esenler Grubu'nun yönetim tarafından desteklenerek üstlerine gönderildiğini GFB söylüyor ben değil. Bahsettiğin grupla konunun bir alakası yok, iyice karıştırdın birbirine.

Hem öyle size katılmayanların taraftarlığını sorgulayacak kadar haddini aşacağına yukarıda sorduklarıma biraz kafa yor bakalım.

Bu fotoğraflardan eli bıçaklı Kadir Taşan isimli bu futbol teröristinin stadyumda kimlerle birlikte olduğu ve neye hizmet ettiği net bir biçimde görülmektedir. Kendisine ait maraton F Blok 25. sıra 2-3, 26. sıra 1-2-3-4 nolu kombine kartları bulunan bu şahıs E Blok 7. sıra 15 nolu kombine kartla stadyuma girmiş ve gerek maç sırasında gerekse bıçaklı kavga anında E blokta bulunmuştur.

• quote:

Hem öyle size katılmayanların taraftarlığını sorgulayacak kadar haddini aşacağına yukarıda sorduklarıma biraz kafa yor bakalım.

Kardeşim olayların GFB Grubu ile alakası yoktur bunu sana anlatamadım herhalde yönetimin bitirmek istediği bir grup olduğu için iftira denilen şeyi uyguluyor.

Bize Katılmayanların ise Taraftarlığını sorgulamıyorum Taraftar ve Seyirci bu iki ayrımı anlamaları gerek kimse onlara demiyor kalk bağır diye kendi seçimleri ama olaylar hakkında bilgi sahibi olmadan şu haklı bu haklı diyenler önce olayları araştırsın sonrada yorumunu yapsın diyorum ve size kanıt olarak resimleri gösteriyorum ve o elinde bıçak olan kişi benim oturduğum kartal semt'inin tamirhane sokağında oturuyor gerekli şeyleri biliyorum.

Yönetim açıklama yaptığı için size yönetimin sözü doğru geliyor ama bu böyle değil.

Ayrıca Yönetimin desteklediği taraftar grubu UNİFEB'dir dünkü olaylarla alakası yoktur dünkü olay için esenler grubunu desteklemiş olabilir ama genelleme olarak UNİFEB yönetimin desteklediği gruptur.

• gfb ile alakası yok ama ne hikmetse bıçaklı şahıs gfb li hemde gögsüne gelen bıçağı yumusatıp gol atan bi birisi ya güldürmeyin insanları yok bıçağı başkası atmısta geri yollamısda vs vs çocuklar bile güler bu açıklamaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammer8

gfb ile alakası yok ama ne hikmetse bıçaklı şahıs gfb li hemde gögsüne gelen bıçağı yumusatıp gol atan bi birisi ya güldürmeyin insanları yok bıçağı başkası atmısta geri yollamısda vs vs çocuklar bile güler bu açıklamaya

ne yani futbolcu topu göğsünde yumuşatıp vuruyoda,gfb'li serseri kendisine atılan bıçağı göğsünde yumuşatıp sahibine iade edemez mi?,komik olma

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkPluton

quote:

quote:

Kardeşim olayların GFB Grubu ile alakası yoktur bunu sana anlatamadım herhalde yönetimin bitirmek istediği bir grup olduğu için iftira denilen şeyi uyguluyor.

Bize Katılmayanların ise Taraftarlığını sorgulamıyorum Taraftar ve Seyirci bu iki ayrımı anlamaları gerek kimse onlara demiyor kalk bağır diye kendi seçimleri ama olaylar hakkında bilgi sahibi olmadan şu haklı bu haklı diyenler önce olayları araştırsın sonrada yorumunu yapsın diyorum ve size kanıt olarak resimleri gösteriyorum ve o elinde bıçak olan kişi benim oturduğum kartal semt'inin tamirhane sokağında oturuyor gerekli şeyleri biliyorum.

Yönetim açıklama yaptığı için size yönetimin sözü doğru geliyor ama bu böyle değil.

Ayrıca Yönetimin desteklediği taraftar grubu UNİFEB'dir dünkü olaylarla alakası yoktur dünkü olay için esenler grubunu desteklemiş olabilir ama genelleme olarak UNİFEB yönetimin desteklediği gruptur.

anlatmaya çalışma anlamazlar.aziz ne derse o doğru bunlar için kendi beyinleriyle hareket edemeyen insnalardan be beklersin ki.kaale bile alma

sende amma oynaksınbe kardeşim..daha ne olduğun belli değil burda ne konuşuluyor sen ne diyosun..nası bişeysin sen ortaya karışıkmı?

• Ben onun kim olduğunu biliyorum da şimdilik ispatlayamıyorum. En az 10 tane fake hesabını kapattırdım, yeni numarası da bu. Neyse konu dağılmasın o mesajlar birazdan silinir zaten.
  • quote:

quote:

dışardan müdahil oluyorum ama kusura bakmasın kimse.

@ozcrash tartışılan taraftar grupları değil o grupların niteliği. bende bir beşiktaş taraftarı olarak yıllarca çarşı hayranlığı, çarşı sempatizanlığı yaptım. lise çağlarımda peşlerinden maça gittim. o hırala güreleyi bi b.k zannettik. aslında olayın özeti şudur, birey olarak bi baltaya sap olamamış adamların toplanıp elalemin huzurunu kaçırmaya çalışması buna kılıf olarakta şuculuk buculuk yapması derim.

• @eagle_eagle

Elalemin huzurunu kaçırma konusunda herkes senin gibi düşünüyor haklısın ama bizim amacımız kimsenin huzurunu kaçırmak değil gidip tezahuratımızı yapmak en iyi şekilde takımımızı desteklemek tabi her takım taraftarı bunu ister ama böyle tatsız olaylar arasında bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz ne kadar istemesekte olaylar gelişiyor biz çare aramaktan bıktık yönetim ile kısasa kısas oyunu oynamıyoruz bizim isteğimiz diğer gruplara tanınan özelliklerin bizede tanınması ama yönetim istemiyor buna diyecek birşey yok.
  • quote:

@eagle_eagle

Elalemin huzurunu kaçırma konusunda herkes senin gibi düşünüyor haklısın ama bizim amacımız kimsenin huzurunu kaçırmak değil gidip tezahuratımızı yapmak en iyi şekilde takımımızı desteklemek tabi her takım taraftarı bunu ister ama böyle tatsız olaylar arasında bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz ne kadar istemesekte olaylar gelişiyor biz çare aramaktan bıktık yönetim ile kısasa kısas oyunu oynamıyoruz bizim isteğimiz diğer gruplara tanınan özelliklerin bizede tanınması ama yönetim istemiyor buna diyecek birşey yok.

yönetim ile GFB arasındaki özel sorunları bilemem açıkçası benide alakadar etmez ama ister çarşı olsun ister şu bu benim gözümde hepsi birdir. özellikle o çarşı denen zibidileri Allah davul etsin.

hepsi boş işler. klüpten menfaati olan takım tutmayı saplantı haline getirmiş akıl fukarasaı olarak görüyorum hepsini. ne güzel fesih etmişlerdi kendilerini. benim sormak istediğim başka birşey var sana. yeni stat yapıldığından beri (şükrü saraçoğlu) taraftar profili değiştiğinden beri yani o eski habala hubala olmayınca fenerbahçe taraftarının taraftarlığında, takımını sevme anlamında bir azalma olduğunu söyleyebilirmisin?

fener başarılı olduğu sürece insanlar trübünleri dolduracak, ve daha önceki maçlarda özellikle avrupa maçlarında yapılan görsel etkinlikler gösteriler gibi yeni şeyler ortaya koyacaktır. kafanda şu endişe olmasın, GFB olmazsa ne olur? fenerin yada diğer takımların GFB tarzı taraftar oluşumlarına ihtiyacı yoktur. bırakın insanlar gerekirse tiyatro seyreder gibi seyretsin ama ailesinide götürebilsin rahatça.

• @eagle_eagle

Tabi herkesin kendilerine göre düşünceleri var, Görsel şöleni yapanlar GRUP CK'dır ve Gfb'ye bağlıdır neyse orayı geçelim tribünlerde dediğim gibi bir olay olduğunda yönetim saniye kaybetmeden bunu Gfb'ye saptırıyordur. Gfb olmassa demişsin Gfb olmassa Stad'da adam gibi bağıracak grup kalmaz. Aile demişsin zaten stadımızın %65 70'i aileden oluşuyor, Alt Tribünlerde oturanların %90'ı ailedir peki bütün aileler alt tribünde ise burası normal, bizde çocukları ile gelen kişiler vs. vs. rahatsız etmemek böyle olaylarda rahatsız olmamaları için Üst tribünleri seçtik ama yine böyle olaylar olmakta ve biz bunu durduramamaktayız. Taraftar gruplarının üyelerinin hepsi elbette sütten çıkmış akkaşık değil ve biz nereden bilebiliriz bir olay olacağını, görüldüğü gibi bir olay olduğunda ise grubun üst yetkilileri bu olayı çözüyor.. Ben demiyorumki bu olayda haklıyız Fenerbahçe taraftarları haklı, böyle birşey yok olayda tabi haksızlık vardır ama bunun tüm suçununu GFB'ye yüklenmesi yönetimin hatası ve bizi bitirme çabalarıdır. Artık konu fazla uzamasın ne olup bittiğini ilerleyen zamanlarda görürüz iyi günler.

• Allahınızı severseniz saçma sapan konuşup grubun adını kirletmeyin şurda be.Yazık sizin gibi Fenerbahçelilere be.
    1 HAFTA önce Gençlerbirliğinde 1-0dan sonra bile o stadı inleten kimdi? GFB. Şimdi yönetimin yaptığı açıklamaya bakar mısın ?
    Daha 2 önce bir grubun yaptığı organizasyonu koymuş resmi site.Adı sanı belli olmayan,hayatımda ilk defa adını duyduğum 1 grup.
    Ayrımcılık değil de ne bu peki bu ?
    @billijean
    Her duyduğuna inanma.
    Ben desem Allen Fb tribünlerinden kovuldu,inanacak mısın ?

Neyse herkes neyin ne olduğunu görecek yakında.
    Aziz Yıldırım Bey uğraşsın bakalım,uğraşsın..
    Kendi sonunu hazırlıyor..

Ayrıca OzCrashın yukarda koyduğu Migros tribünü çekimleri herşeyi açıklıyor.
    KENDİ STADIMIZDA pankart bile asamıyoruz !Var mı böyle bişey?
    Aziz Yıldırım ama bu,yapar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Hez_x

Allahınızı severseniz saçma sapan konuşup grubun adını kirletmeyin şurda be.Yazık sizin gibi Fenerbahçelilere be.
    1 HAFTA önce Gençlerbirliğinde 1-0dan sonra bile o stadı inleten kimdi? GFB. Şimdi yönetimin yaptığı açıklamaya bakar mısın ?
    Daha 2 önce bir grubun yaptığı organizasyonu koymuş resmi site.Adı sanı belli olmayan,hayatımda ilk defa adını duyduğum 1 grup.
    @billijean
    Her duyduğuna inanma.

Al işte, bizim Fenerbahçeliliğimizi sorgulayacak kadar haddini aşan biri daha, sorsan kendisi Genç Fenerbahçeli.
    İstemiyoruz kardeşim sizin vereceğiniz desteği de organizasyonu da...yerin dibine batsın. İnsanlara rahat verin, huzur verin. Bir de kulübün başkanına meydan okumazlar mı...

• quote:

quote:

@silencer01

Saçmalamaktan başka yaptığın birşey yok herkes kendi parasını veriyor çekirdekte yer istediğinide yapar bağırmak çağırmak zorunda değil.

• Grubu takımı ıvırı zıvırı ne olursa olsun gerek stat içinde gerekse stat dışında huzur bozan herkes gerektiği şekilde cezalandırılmalıdır. Herşeyden öte bu bir futbol ve amaç eğlenmek keyifli bir zaman geçirmek.
  • Valla ben taraftarın ne olduğunu geçen sene 0-0 biten psv-fb maçında gördüm,adamlar 90 dk susuyorlar ama tam yerinde bağırıyorlar,hakemi rakibi etki altına alıyorlar,biz de durum farklı,bağır babam bağır,yırt bi taraflarını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

Orjinalden alıntı: Hez_x

Allahınızı severseniz saçma sapan konuşup grubun adını kirletmeyin şurda be.Yazık sizin gibi Fenerbahçelilere be.
    @billijean
    Her duyduğuna inanma.

Al işte, bizim Fenerbahçeliliğimizi sorgulayacak kadar haddini aşan biri daha, sorsan kendisi Genç Fenerbahçeli.
    İstemiyoruz kardeşim sizin vereceğiniz desteği de organizasyonu da...yerin dibine batsın. İnsanlara rahat verin, huzur verin. Bir de kulübün başkanına meydan okumazlar mı...

Siz bizim Fenerbahçeliliğimizi sorgularsanız biz de sorgularız.Evet Genç Fenerbahçeliyim.Haddimi aşıyormuşum.Bildirir misin bana haddi mi ?
    Ayrıca o kulüp başkanı dediğin adamın neler yaptığını cümle alem biliyor.Siz istemiyorsunuz diye Fenerbahçeden vazgeçecekte değiliz.Aziz Yıldırım elbet gidecektir,Mayısa ne kaldı zaten şurda.Ama GFB Fenerbahçe olduğu sürece olacaktır.Merak etmesin kimse.Sen yukardaki sorulara cevap verebilecek misin?

Pankart ve Migros tribününden başlayabilirsin mesela.

-------

Rezillik Diz Boyu…

04.03.2009 Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda, yani stadımızda, oynanan FENERBAHÇE-Sivasspor Türkiye Kupası yarı final ilk maçının öncesinde, devre arasında ve maçın devamı esnasında muhtelif haksızlıklara, hatta ve hatta rezilliklere FENERBAHÇE Spor Kulübünün Başkanı nın yapmış olduğu kışkırtma neticesinde şahit olunmuştur!

Peki nedir bu kepazelikler?

1. Maraton Üst E ve F blokta bazı arkadaşlarımızın ve üyelerimizin kombine kartlarını okutmasını müteakiben maça girmelerinden saniyeler sonra, Yüce Devletimizin kendisine verdiği yetkiyi sınırlarını her defasında aşarak kullanan ve desteğini bizzati Fenerbahçe’mizin Başkanından alan o meşhur(!) polis memuru, yetkilerini tekrar aşarak ve haksız yere arkadaşlarımızı gözaltına aldırmıştır!

2. Maraton üst tribününden alınan arkadaşlarımızın hiçbirinin, kulübün resmi internet sitesinde yayınlanmış ve tamamen grubumuzu karalamak üstüne yapılan komploya dair verilen resimlerde yer alan arkadaşlarımızla ilgisi yoktur!

3. Sivasspor maçında olay Maraton Üst Tribünü E blokta cereyan etmiştir! Ama ve lakin, gücünü Fenerbahçemizin Başkanından alan polis memuru, almış olduğu emirler doğrultusunda Migros Tribününde maç izleyen ve Fenerbahçemize destek veren üyelerimizi de gözaltına aldırmıştır! Bu gözaltılar esnasında da yapılan darplar ve edilen hakaretler maksimum seviyelere ulaşmıştır! Burada maç izleyen ve destek veren kişilerin maratondaki olaylar ile alakası nedir! Bu kadar anti –demokrat ve akıl dışı bir uygulama ancak Orta Çağ Avrupa’sında görülebilir! Bu nasıl bir mantıktır…!

4. Arkadaşlarımızın gözaltına alınması esnasında kendilerine, grubumuza, taraftarlık kavramı da hedef alınarak ağır hakaretler edilmiştir ve ortada bir kendilerine yapılan darplar söz konusudur! Şiddete maruz kalmışlardır!

5. İnsanları tiplerine bakarak gözaltına almak ancak ve ancak despotizm amaçlı monarşik sistemlerde olabilir! Türkiye Cumhuriyeti’nin içinde böyle bir yapıya sahip olmadığı gün gibi aşikar iken, bu nasıl bir uygulamadır ki, demokratik yapı hiçe sayılmaktadır!

6. Hangi güç odakları bu rezilliğe çanak tutmaktadır?

7. Buradan tekrar çağrı yapıyoruz; MTK maçı ve ligin ilk yarısında oynanan Kayserispor maçının kamera kayıtları da çıkarılsın! Koyulsun ortaya! Eğer adalet varsa, Sivasspor lig maçı da dahil olmak üzere, bütün belgeler ortaya koyulsun!

Tribün Teröristlerini biz de istemiyoruz stadımızda! Bunların acilen stadımızdan def edilmesini istiyoruz! Bu konuda yetkili makamları da göreve çağırıyoruz! Eğer, yasaları tam uygulamak istiyorsanız o zaman bu kişileri stadımızdan def edin!

Son sözümüz de size olsun Fenerbahçemizin Başkanı! Bu dünyada sahip olduğunuz mevkiden aldığınız güçle ve elinizdeki maddi imkanlarınızla hak etmediğimiz birçok kötülüğü bize yaptınız! Ama ahirette ve gerçek dünyada bu yaptıklarınızın hesabını nasıl vereceksiniz? Bu kantarın topuzunu ayarlamanız artık çok zor! Çünkü bu haksızlıklarınızın, bu iftiralarınızın izahı yok… Allah size dersinizi verecektir! Dua ediniz ki, bu dersi bu dünyada alınız! Çünkü öbür dünyaya kaldıysanız, sizin için çok üzgünüz!

Saygılarımızla,

Genç FENERBAHÇELİLER

• Biz sizin Fenerbahçeliliğinizi sorgulamadık, sorgulamıyoruz da. Ama siz sadece kendinizi Fenerbahçe'li sanıyorsunuz. Söylemeye çalıştıklarını da düzelterek tekrar yazayım, siz o bu şu hiç fark etmez, gelip geçicisiniz. Onun bunun sözcülüğünü yaptığınız sürece ve Fenerbahçe kulübü başkanıyla bu yolla mücadele etmeye çalıştığınız sürece dışlanmaya mahkumsunuz. Stada gelip maçını seyreden hiç kimsenin huzurunu kaçırmaya da hakkınız yoktur. Hiç kimseden daha "Fenerbahçeli" de değilsiniz, olamazsınız.

Benim sorduğum soruya cevap veremediğin sürece o yazdıklarının tamamı fasa fisodan ibarettir onu da bilesin.

Şimdi tekrar soruyorum, oradan buradan alıntı yaparak cevap vereceğine kendi fikrini yaz, eğer gerçekten konu hakkında bir fikrin varsa tabi. Yani eğer gerçekten bir bireysen ve kendi iradenle karar verebiliyorsan.

Bu şahısın F Blokta şahsına 6 adet koltuğu olduğu kulüp tarafından açıklanmıştır. Bu doğru mudur? Eğer doğruysa neden başka bir kombine kartla E Blok'ta bulunmaktadır? Kime ve neye hizmet etmektedir?

O koltuklar kim tarafından hangi parayla aldırılmıştır meselesine de girmedim henüz dikkatini çekerse... Çünkü vereceğin muhtemel cevabı tahmin edebiliyorum. Yan tribünden göğsüne bıçak fırlatılıp o bıçakla sağa sola saldıran adam, o kombinelerin parasını da kesin yolda bulmuştur.

• Trabzonspor maçından önce Sefa Kalya'nın stada sokulmadığı iddia edilmiş ve polislerle olan diyaloglar kameraya alınıp, gencfb.org sitesinden bizlere izletilmişti..O görüntüleri izleyince insanın aklına hemen Sefa Kalya'nın haksızlığa uğradığı, elinde savcılıktan alınmış bir kağıt olmasına rağmen içeri alınmadığı görüşü geliyor..Ben de hak vermiştim Sefa Reis'e.

Birkaç gün sonra Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu çıktı televizyona..Bu olayla ilgili birçok taraftarın kendilerine bu konuyu sorduğunu ve taraftarların Sefa Kalya'ya haksızlık yapıldığını iddia ettiğini söylediler.Ama ne yazık ki olay böyle değilmiş..İki yöneticimizin de dediğine göre Sefa Kalya elinde savcılık kağıdı olduğu için cezası kaldırımış içeri alınmış, bir süre tribünde kalmış,o sırada bir takım olaylara karıştığı için tekrar dışarı alınmış ve bir daha da içeri sokulmamış..Taraftarlara da o görüntüler izletilip tamamen yanlış bilgilendirilmiş.

Her konuda böyle bir tablo ortaya çıkıyor..Genç Fb'liler ne derse yönetim tam tersini söylüyor..Bu taraftarı kandırmaya kimsenin hakkı yok..Kimin gerçekten doğruları söylediğini Allah bilir..Ama biz gerçekten sıkıldık bu olaylardan

• Beyler gençfb sorunlu bir drup olabilir...LAKİN bu aziz paşamız zamanında nasıl kullandı bunları bir kısmımız biliyoruz bir kısmımız okuyarak öğrendiler...Şimdi durum nedir peki bütün güçleri kendinde topladığını sanan aziz paşamız dedi artık bunların devrini kapatayım ee ne oldu patladı tabi yılların vermiş olduğu oluşum öyle yok edemezsiniz böyle yüzünüe gözünüze bulaştırırsınız gençfb aziz paşamızın dediği gibi desteklense aziz in neleri ortaya çıkarda neyse burda bir çok kişi stad daki dönen olayların farkında değil...

son 2-3 senedir bende doğru düzgün gitmediğimden bu işlerede kafa yormuyorum artık ama şunu bilin ki kimse sütten çıkmış ak kaşık dğeil vede bu olaylarda en suçlu kişide aziz yıldıırmın ta kendisidir..

Atilla kıyat paşa nın nasıl biri olduğunu az çok bilirsiniz (saran ve hakan bilal kutlualp i sevmeyenler oalbilir ) bu adam ne demiştir biliyormusunuz Aziz yıldıırm ile çalıştığımdan dolayı kendimden utanıyorum... öyle bir insan bu lafı etmişse bence önemli birşey bu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.