Şimdi Ara

Staj ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gunaydin.Brn bilgisayar programciligi 1.sinifim.Simdi bizim bu yaz 1 ay zorunlu staj var.Benim sorum su.Simdi biz bu staji seneye yapma gibi bi sansimiz varmi.Mesela bi dersten kaldin onu okul bitene kadar vermen gerekiyor.Stajdada bole birsey mevcutmu.Seneye yaparsam daha verimli gececek.Seneye paso proglama derslerimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet seneye yapabilirsin ama yer bumazda yapamazsan okul uzar stajı ders gibi düşün yapmassan okul uzuyor
  • caner103 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.Bu senede yapardım fakat burda fazla yazılım ile ugrasan firma yok.Bizde seneye yazılım derslerine agırlık vereceğiz galiba.Derslere baktım.Nesne tabanlı,yazılım mimarileri felan vs.Tabi okulda ki sadece teorik.Kendin ugrasırsan ögrenirsin bence.Bende evdede denemeler felan yapıcam.Saten kafamda çok güzel bir projem var.Pc,mobil,ios yapıcam.İnşallah geliştirebilirim.
    Yani seneye de yapsam sıkıntı olmaz değil mi.Yani suan 1.sınıfım.2.sınıf derslerinide görebilirm değil mi.Teşekkürler
  • birçok arkadaşım ilk sene yer bulamaddı diye 2. sene yaptılar sıkıntı olmaz yani ama bir okul ile görüş derim ne olur ne olmaz
  • caner103 kullanıcısına yanıt
    Peki saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.