|
STALKER 2’nin satışları 1 milyonu aştı
-
-
Oyunun bir oynanış videosunu izledim.Oyunun görsel kalitesi zayıf olmuş.Oyunla ilgili optimizasyon ve birçok hatalar olduğu söyleniyor.
Oyunun Türkçe desteği olmasına sevindim. -
Torrente düştü bile ama boyutu ciddi fazla oyunun. -
155 gb yer kaplıyor. Bu kadar alanı kaplayıp grafik olarak müthiş olması lazım. -
Görsel kalitesi zayıf olmuş demeyelim yanlış anlamaya sebep olabilir. Oyunun görsel kalitesi oldukça iyi ve yeterli. Sadece mükemmel değil. İnsanlar abartılı ifadeler kullanmaya bayılıyor. Oyun kendisinden bekleneni fazlasıyla yapıyor. Sadece optimizasyonu iyileştirmeleri gerekiyor. -
fast install mi yoksa slow intall mi, deluxe mi yoksa ultimate mi ? monkey nasıl bi compression dur ? kafalarda deli sorular. kolay gelsin. -
grafikler ps3 seviyesinde
-
Her türden hataları aşırı fazla deniyor? durum nedir? yine bir optimizasyon faciası mı var merak ediyorum. -
Stalker 2'nin durumunu Enis kirazoğlu kanalda bahsetmişti tipik çıkış faciası durumu yaşatan bir oyun olacak, 1-2 sene içinde adam edilir de insanın keyfi mi kalır merak ediyorum.
Cyberpunk'ı kaç sene önce çıkardılar kervan yolda düzüldü de iyi mi oldu, şuan en iyi halinde olsa da ilk dönem heyecan veren halinden çok fazla kırpıldı edildi manası yok.
GTA6'da gerekirse 2 sene sonra çıksın hakkını versin zaten 10 sene oynanıyor. :)) sadece grafik olacaksa yeterince mod var, mevzu detaylarda gizli fakat ondaki gelişme nedir çıkana kadar göremeyeceğiz gibi. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 23 Kasım 2024; 23:55:59 > -
Almayı düşünen varsa
Steam 60$
Epic 40$
seviyesine geliyor -
şuan youtube oyunun videoları düşüyor. bi Cyberpunk 2077 de böyle heyecanla bakılmıştı birde bu oyunda -
eskiden yetersiz pc yüzünden oyunu kastırıyordu
şimdi de oyun pc yi kastırıyor ne kadar iyi pc olursa olsun
-
kendi adınıza konuşun, oyunun yapımı bir çok defa çeşitli sebepler yüzünden sekteye uğradı ve ben bir STALKER hayranı olarak bir çok bug da içerse bir şekilde çıkarılmasından memnun durumdayım çünkü devasa bir dünyası ve harika bir görev sistemiyle her şeye rağmen zevkli bir deneyim sunuyor benim için...
bu oyunun bir hayran kitlesi var ve eğer bu kitlenin içerisinde değilseniz bir süre bekleyip insanların deneyimine göre hareket edebilirsiniz... öyle "geç çıksın tam çıksın" laflarını da hiç hoşgörmüyorum ben. -
devasa bir haritaya sahip, çok yer kaplamasından dolayı bende aşırı bir grafik bekledim fakat çok yer kaplamasının sebebi haritasının aşırı büyük olmasından kaynaklı sanırım... grafiklerde iyi ama. -
Selamlar,
Bir grubu temsilen değil şahsi görüşümü yazıyorum nereden çıkardınız öyle bir satır yokki.
"kendi adınıza konuşun "
Stalker'ın hayranı değilim ilk oyununu sevdiğim için yine oynamak istiyorum, henüz denemedim oynayanlara güvendiğim için görünen köy Cyberpunk2077 'ye benziyor gibi geliyor, para verip yarım birşey almak ticarete sığmaz eğlence sektöründe ise düşüncesi bile kabul edilmez siz neyi nasıl duygularla yaşıyorsanız normal dünyaya dönmenizi en azından bir bakış açısı farklılığını anlamaya çalışmak olarak düşünün.
Oyunun hayran kitlesinde olmanız parayla satılan bir ürünün eksik sıkıntı olmasını hafifletecek bir bakış açısı sunmaz, akıl mantık gereği hoş karşılamak pek mümkün değil. para verip alıyorsam içerikten bağımsız en azından sorunsuz çalışmasını beklerim ki akıl mantık bunu gerektirir. neyseki dünya'da rockstar, santa monica vb esaslı yapımcı firmalar var da insana sunduğu şeyin üzerine mantıksal olarakta bakıp hakkını vermeye çalışıyorlar ki neticede 10 sene etinden sütünden yağından kazanç elde edip koca şirketleri idare ediyorlar.
"öyle "geç çıksın tam çıksın" laflarını da hiç hoşgörmüyorum ben."
ne desem bilemedim, yukarıdaki satırlarda fazlasıyla yazdım, size iyi günler.
-
sen yazdıklarının ne anlama geldiğini fark etmiyorsan benim suçum ne? yazdıklarının farkında değilsin yada lafı döndürüyorsun şu anda...
enis kirazoğlu bir şeyler söylemiş ve sende bunu dile getirerek "erken çıkaracağınıza tam çıkarın da bizi mağdur etmeyin" demeye getirmişsin lafı işte, yazdıkların başka bir anlama gelmiyor ki.
tamam sen buglarla çıkmasından rahatsız oluyorsundur bu normal, boşuna paranın gitmesinin yanı sıra hevesin kursağında kalıyordur bunu anlıyorum tabi ama satın almayıp stabil olana kadar bekleyebilirsin.
ama sen beklemek yerine enis kirazoğlu nun dert yandığı şeyi dile getirmekle erken ve hatalı çıkmasından dert yandığın anlaşılıyor ama dostum yükleme o zaman oyunu, benim zevkime neden mani oluyorsun? ben severek oynuyorum şu anda hatalara rağmen, zaten aylar öncesine kadar eski stalker versiyonlarını oynuyordum ben ve ST2 yi de kim bilir kaç yıl oynayacağım... yıllardır bu günü bekliyorduk biz, daha fazla gecikmemesine ben çok sevindim...
3. dünya savaşı çıkmadan önce bir şekilde bug mug oynadık işte... yani senin stabil olana kadar beklemek gibi bir seçeneğin var ama bende ölmeden önce oynayayım artık diyorum umarım anlamışsındır beni.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nikita7404sen yazdıklarının ne anlama geldiğini fark etmiyorsan benim suçum ne? yazdıklarının farkında değilsin yada lafı döndürüyorsun şu anda...
enis kirazoğlu bir şeyler söylemiş ve sende bunu dile getirerek "erken çıkaracağınıza tam çıkarın da bizi mağdur etmeyin" demeye getirmişsin lafı işte, yazdıkların başka bir anlama gelmiyor ki.
tamam sen buglarla çıkmasından rahatsız oluyorsundur bu normal, boşuna paranın gitmesinin yanı sıra hevesin kursağında kalıyordur bunu anlıyorum tabi ama satın almayıp stabil olana kadar bekleyebilirsin.
ama sen beklemek yerine enis kirazoğlu nun dert yandığı şeyi dile getirmekle erken ve hatalı çıkmasından dert yandığın anlaşılıyor ama dostum yükleme o zaman oyunu, benim zevkime neden mani oluyorsun? ben severek oynuyorum şu anda hatalara rağmen, zaten aylar öncesine kadar eski stalker versiyonlarını oynuyordum ben ve ST2 yi de kim bilir kaç yıl oynayacağım... yıllardır bu günü bekliyorduk biz, daha fazla gecikmemesine ben çok sevindim...
3. dünya savaşı çıkmadan önce bir şekilde bug mug oynadık işte... yani senin stabil olana kadar beklemek gibi bir seçeneğin var ama bende ölmeden önce oynayayım artık diyorum umarım anlamışsındır beni.
ne desem karşılıksız, aşikare nick'in seni ifade ediyordu malesef kusurluyum :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
155 gb yer kaplıyor. Bu kadar alanı kaplayıp grafik olarak müthiş olması lazım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X