|
Stalker Lost Alpha Türkçe Yama (10. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Çözüm launcheri güncellemek. Google Docs
Lost Alpha Configurator.ziphttps://drive.google.com/file/d/1o3GUB5H64NhrPNMIxstvHjT_KSRilLsI/view -
https://www.youtube.com/watch?v=q8qiRbryXKg&feature=youtu.bequote:
Orijinalden alıntı: James Sawyer
Sidorovich radiodaki diğer rus şarkılarını bilen var mı? :D -
selamlar,
configurator hatası alıyorum.
daha doğrusu hata vermiyor,açılıyor kapanıyor.
farklı configurator dosyaları denedim sonuç aynı.
bir kaç yerde mods klasörünü silin öyle deneyin yazmışlar yine sonuç aynı. -
Configuratör açılmıyorsa veya hata veriyorsa güncel Configuratörü deneyin
mods klasörünü falan silmenize gerek yok direk oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın ve oynamaya başlayın
https://s7.dosya.tc/server18/attyaw/Lost_Alpha_Configurator_Guncel_20_Nisan_2020.rar.html
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 30 Ocak 2021; 15:27:24 > -
Bende aynı hatayı alıyorum dediğiniz yaptım lakin hata devam ediyor
-
ayrı yeten oyuna yamasızda giremiyorum configurator'u çalıştırdığımda bi kaç saniye sonra çalışmayı durduruyor
-
configure dosyasını başka bir yerden indirdim hata düzeldi lakin bu seferde yeni oyun başlatınca hata alıyorum oyun crash veriyor
-
Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
Function : CALifeSpawnRegistry::load
File : alife_spawn_registry.cpp
Line : 169
Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!
aldığım hata bu
-
Bu oyun kadar dandik, sıkıcı, iç karartan bir oyun daha görmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erenernetBu oyun kadar dandik, sıkıcı, iç karartan bir oyun daha görmedim.
Oynama
-
sorunun çözümünü bilen kimse yokmu?
-
ya kimsemi yok kardeşim çözümünü bilen
Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
Function : CALifeSpawnRegistry::load
File : alife_spawn_registry.cpp
Line : 169
Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!
aldığım hata bu diyorum bi tek benmi yaşadım bu sorunu yokmu yaşayan çözümünü bilen başka biri
-
Merhaba @Muhamme Yusuf Yılmaz aldığınız hatada oyunun spawn (başlangıç noktası) yüklerken hata verdiği belirtilmiş , ekran kartı sürücünüzü son sürüme güncelleyin , oyunu test etmek için tekrardan bilgisayara kurdum ve sorunsuzca çalıştı konuda
belirttiğim partlı linklerden oyunun partlarını tek tek indirin temiz bir kurulum yapın , sonra konuda belirttiğim "Nisan 2020 Configuratör" dosyasını indirin ve oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın konuda belirtilen türkçe yama yı kurun "bazı modlar türkçe yamayı bozabilir seçtiğiniz modlara dikkat edin" ve oyunun keyfini çıkarın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uğur GüneyMerhaba @Muhamme Yusuf Yılmaz aldığınız hatada oyunun spawn (başlangıç noktası) yüklerken hata verdiği belirtilmiş , ekran kartı sürücünüzü son sürüme güncelleyin , oyunu test etmek için tekrardan bilgisayara kurdum ve sorunsuzca çalıştı konuda
belirttiğim partlı linklerden oyunun partlarını tek tek indirin temiz bir kurulum yapın , sonra konuda belirttiğim "Nisan 2020 Configuratör" dosyasını indirin ve oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın konuda belirtilen türkçe yama yı kurun "bazı modlar türkçe yamayı bozabilir seçtiğiniz modlara dikkat edin" ve oyunun keyfini çıkarın
oyunu oynarken sürekli xray engine crash verip kapanıyor.
nasıl düzeltilebilir?
-
Standalone oyun mu bu?
-
Stalker: Lost Alpha, orijinal olarak GSC tarafından geliştirilen STALKER: Shadow of Chernobyl oyununa dayanan bağımsız bir Modifikasyondur. Stalker: Shadow of Chernobyl için yıllar önce geliştirilmekte olan Lost Alpha modu, modun hata düzeltmelerinden ek yan görevlere, grafik seçeneklere ve çok sayıda değişiklik yapan yeni bir sürümü. ekipman ve "mutant ilişkilerinde daha fazla çeşitlilik
-
Denedim çok iyi iş çıkarmışlar ama pc kaldırmıyor milyon tane görsel öge eklenmiş. Güçlü pcsi olanlar direkt bunu oynasın vanilla oyun çekilmiyor bu saatten sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X