Şimdi Ara

Stalker Lost Alpha Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
6
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıksada şu Türkçe yama oynasak artık Umarım ay sonuna kalmadan biter her gün takip ediyorum
  • James Sawyer kullanıcısına yanıt
    Basit veya gelişmiş dedektör fark etmiyor. 1.3000 versiyonunda hiçbir şekilde detektörü elimde göremiyorum. Yani asıl anlatmak istediğim diğer stalker oyunlarındaki gibi bi elimde çivata veya tabanca varken diğer elimde anomali detektörü yok ve kesinlikle ele alınmıyor.
  • 1.3000 versiyonda bu tarz durumlar yaşanması normal. Çünkü stabil bir sürüm değil. Oyunda ilerledikçe binbir türlü bug ve crashla karşılaşabilirsiniz. Yeni sürümlerdede karşılaşabilirsiniz elbet fakat daha az ve geçici olur. Ama ilk versiyonda hem kalıcı buglar var, hem crash yeme ihtimaliyle her an karşı karşıyasınız yani oynanmaz o sürümle.
    En son final versiyon çıktı. O versiyonda oynamak en iyis olacaktır. Şuandada en yeni versiyon için çalışma yapılıyor zaten.
  • Son durum nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitkara1 Y kullanıcısına yanıt
    Çalışmalar devam ediyor nisan sonunda bitirmeyi planlıyorum. Bi aksilik olmassa tamamlayıp yayınlayacağım hem sizler hemde ben lost alphayı türkçe oynama keyfini yaşayacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halen bekliyorum 1.4007 kurulumunu bile yaptım :)
  • Yamanın son durumu nedir?

• Merhaba Yamanın %kaçı tamamlandı
  • merhaba oyunun türkçe yaması için teşekkürler. Bu ay sonu yayınlayacağınızı söylemiştiniz acaba ne zaman yayınlayacaksınız şimdiden teşekkürler.
  • comrade55 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba , bi aksilik olmassa yayınlamayı planlıyordum fakat gündelik hayattaki işler dolayısıyla yama biraz gecikme yaşayacak , birde üzerine özenli bir şekilde yapmak olunca gerçektende yavaş ilerliyor . Detaylı bilgi vericem, yamanın 152 dosyasından kalan 8 dosya , yama için şu an bir tarih veremiyor olsamda, kesinlikle yamanın çıkacağını söyleyebilirim. Yamadaki metinler kesinlikle anlaşılır bir şekilde ve çok iyi gitmektedir 1.3001 den daha iyi olduğunu söylebilirim. Yamadan fotoğraflar atıcam .Yamayı yayınlayacağım zaman bende sizinle birlikte oynicam gerçekten nasıl bir macera bizi bekliyor hep birlikte öğrenicez . Bu arada gecikme için herkesden özür diliyorum. 2016 dan beri yayınlanmayan bir türkçe yamadan bahsediyoruz yıl oldu 2019 belkide benim sayemde yayınlanacak Burada hergün, son durum ne oldu? , yayınlandımı? Diye merak edip konuyu takip edenler var o kişileri ve stalker hayranları için ücretsiz ve özenli bir şekilde bu yamayı sunacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lost alpha 1.4007 SoC ve CoP karışımı enfes bir oyun olmuş. Biraz göz gezdirdim oyunda 60dan fazla artifak var. Silah ve zırh çok. Yama gelene kadar bekleyeceğim ama oyuna girmeden de duramıyorum. :)
  • Hocam naptın 1 hafta daha geçti bekliyoruz merakla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur Güney

Merhaba , bi aksilik olmassa yayınlamayı planlıyordum fakat gündelik hayattaki işler dolayısıyla yama biraz gecikme yaşayacak , birde üzerine özenli bir şekilde yapmak olunca gerçektende yavaş ilerliyor . Detaylı bilgi vericem, yamanın 152 dosyasından kalan 8 dosya , yama için şu an bir tarih veremiyor olsamda, kesinlikle yamanın çıkacağını söyleyebilirim. Yamadaki metinler kesinlikle anlaşılır bir şekilde ve çok iyi gitmektedir 1.3001 den daha iyi olduğunu söylebilirim. Yamadan fotoğraflar atıcam .Yamayı yayınlayacağım zaman bende sizinle birlikte oynicam gerçekten nasıl bir macera bizi bekliyor hep birlikte öğrenicez . Bu arada gecikme için herkesden özür diliyorum. 2016 dan beri yayınlanmayan bir türkçe yamadan bahsediyoruz yıl oldu 2019 belkide benim sayemde yayınlanacak Burada hergün, son durum ne oldu? , yayınlandımı? Diye merak edip konuyu takip edenler var o kişileri ve stalker hayranları için ücretsiz ve özenli bir şekilde bu yamayı sunacağım
    Bir gelişme varmı? Yama ne durumda

• Var mıdır bir gelişme?
  • Usta çıkart artık şu yamayı sabırsızlanıyorum lost alpha oynamaya. Yazda geldi vakitte boş. O kadar bekleyen var.
    Eğer çıkartamayacaksanda söylede boş yere heveslenmeyelim.
  • Son durum hakkında bilgi verir misiniz ? Sabırsızlıkla bekliyorum. Kolay gelsin.
  • Ben oyuna 5 gün önce başladım. Yarım yamalak ingilizcemle önceki kaldığım yerlere kadar yavaş yavaş geldim. Dahada ileri gitmek istemiyorum açtığım haritalarda dolanıp duruyorum:) Oyun için şunları söyleyebilirim: Oyunda farm yaparak çok para kazanabilirsiniz. 4 katagori üzerinde skill sistemi var bunlar Ticaret, Avcılık, Yaban hayatı ve Ağırlık taşıma üzerine güzel düşünülmüş.
    Silahlar ve vücut zırhları acayip fazla insan hangisini seçeceğini şaşırıyor. İtem yükseltme olarak CoP'daki gibi 3 Farklı takım çantası bulmamız gerekli ve ekstradan İtemlerin Can alıcı özellikleri için CS'oyunundaki gibi flas sürücü olayı var(mesela rpg7 otomatik kilitlenme özelliği için flash sürücü bulmalıyız.) Oyunda şuana kadar ki en güzel ayrıntı kesinlikle domuz sürüsüdür Gerçeğini bu kadar olamazdı :D
  • Son durum nedir son sürüm için yama yokmu ?
  • Öncelikle bu oyunu çevirdiğiniz için teşekürler. Hocam sık boğaz etmek gibi olmasın ama yama da son durum nedir acaba? Çünkü daha ayın başında çıkabilir demiştiniz? Merak ettim sadece. Bi sıkıntı yoktur inşallah?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir süreden sonra bilgilendirme mesajı bile gelmediğine göre yama çıkmayacak anlaşıldı. Hbo çernobil mini dizisini çıkardı ilgisi veya merakı olanlar mutlaka bakmalı olayları tüm gerçekliği ile izleyicinin suratına fırlatıyor resmen. Oyundaki geiger sayacının o cızırtılı sesini dizide duymak insanı çok kötü geriyor. İliklerinize kadar çaresizliği hissettiriyor. Ben oyunu ingilizce bitireceğim. Bu noktadan sonra çıkması da umurumda değil açıkçası...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.