Bildirim
Stancu'nun Beşiktaş maçında Kaçırdığı Gol :D (3. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pthe.
quote:
Orijinalden alıntı: Arda ML
quote:
quote:
quote:
Şunu biz yapsak şuan forum aynı bu şekil yıkılıyordu:D
Şerefliler nerdesiniz :(
Buradayım bi derdin mi var ?
Manu taraftarını çağırmadım. Onlar 4. lük için çekişiyor :(
Yarını bekle Gooners'ı old Traffordda gömeceğiz
Ön elemede feneri çekin.Paralar bize gelsin :D
Kaybedip feneri çekersek kevgire cevirir bizimkiler Raht ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Taner1903BJK
quote:
Orijinalden alıntı: clyme
beşiktaşli arkadaşlar bişey yazmamiş :(((
Stancu'nun kaçırdığı gol 27 Aralık 2013'de 17. hafta oynandı ve Beşiktaş 0 -1 kaybetti
benim demek istediğim o kaciyo bu kaciyo olabilir, bizimki kacinca şike bu kacinca değil diyenler icin yazdim.. -
Görmeyenler görsün. -
Webo,meireless,caner golleride verildi birçok yerde.Tanıyın işte rakiplerinizi görün kafa yapılarını.Aynı kafaya biz sahip olsak şuraya 50 tane video koyarız.Dün atılan golde bit yeniği arayan adamı muhattap alıp ne konuşacaksın.O topun ordan çıkmayacağını az biraz fizik bilse görür... -
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Kimse de demiyor ki adamın kazmalığını şike laflarına karşı argüman olarak kullanmanız komik diye. Adam istese onu oradan dışarı atamaz. Hayatından bir defa bile halı saha maçı yapmamış göbekli liseli ergenler anlayamaz ne yazık ki.
GS golü şike midir bilemem ancak şu pozisyona şike demek gerçekten komik.
İyi de Stancu Beşiktaş maçında şike yaptı demiyoruz ki. Adamın kaçırdığı gol neden bu kadar olay oldu, bakın daha kolayını Beşiktaş'a karşı da kaçırmış diyoruz. -
Yöneticiler bu konuya rakiplerin mesaj yazmasını yassaklamislar galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stancu'nun babası Bjk kongre üyesiymiş. Biz yenemiyorsak Beşiktaşım yensin demiş -
Bjk maçında kaçırdığı golle dün kaçırdığı golü karsilastiriyorlar ya gerçekten galatasaraylı mantığı denen birşey varmış.O degilde dünkü pozisyonu fbye karşı kacirsa burdaki herkes 180 derece dönüp şike tarla diyecek ama gel gör ki fanatiklik kötü birşey.neyse hayat devam ediyor yarın veya sonraki günlerin ne getireceği belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Şunu biz yapsak şuan forum aynı bu şekil yıkılıyordu:D
Şerefliler nerdesiniz :(
Buradayım bi derdin mi var ?
Manu taraftarını çağırmadım. Onlar 4. lük için çekişiyor :(
Yarını bekle Gooners'ı old Traffordda gömeceğiz
(Gömemedi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kimsede çıkıp dememiş ki bu maçı 1-0 kaybettik.O maçı hala hatırlıyorum Gosso kariyerinin performansını gösterdi o maçta.Gençler 3 farkı bile bulabilirdi.Ayrıca bu pozisyonla dünkü maçtaki şaibeler karşılaştırılamaz bile.Yani dünkü maç Stancu'nun pozisyonundan ibaret değil kısacası kesinlikle bu maçla ilgili soruşturma açılmalıdır.Evet korkmuyoruz AÇILMALIDIR.Madem temizsin haklı olduğunu göster o zaman.Cavcav'ın açıklamalarına savunma bulun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X