Şimdi Ara

Standart VGA Grafik Bağdaştırıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
46.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    offff be arkadaşım ...yükledim calıştırdım sağolasın ..iki driver cok eski sürümü vardı onları güncelledi ama ekran kartımla ilgili yukarıda belirttiğim hata hala aynı ..onunla ilgili bir şey yapmadı ...lütfen yardımcı olun ...ozelliklede wireles cok kopuyor ve net gidiyor..bu sıkıntıda var ama oncelikle ekran kartımla ilgili Nvidia sorununu halletmek istiyorum ..ilginize teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofem

offff be arkadaşım ...yükledim calıştırdım sağolasın ..iki driver cok eski sürümü vardı onları güncelledi ama ekran kartımla ilgili yukarıda belirttiğim hata hala aynı ..onunla ilgili bir şey yapmadı ...lütfen yardımcı olun ...ozelliklede wireles cok kopuyor ve net gidiyor..bu sıkıntıda var ama oncelikle ekran kartımla ilgili Nvidia sorununu halletmek istiyorum ..ilginize teşekkürler...

driverı değiştirmiştim ..sitesinden buldum ve yükledim ...lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim.
     Standart VGA Grafik Bağdaştırıcı

• Bu sistemlerde grafik kartları arası geçiş yapılıyor. Harici bir kaynaktan driver yükleyince sorun yaşabilirsiniz. Bu durumda Laptop üreticinizin sitesinden bilgisayarınızın model numarasına göre orjinal driver indirmeniz gerekiyor.
    Önce intel ve nvidia yazılımlarını tamamen siliniz. Üreticiden edindiğiniz intel ve nvidia yazılımını yükleyin
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bugün lenovo y5070 bir laptop aldım bağdaştırıcıya baktığımda intel hd graphics 4600 gözüküyor ben bunu nvidia geforce 860m gtx ekran kartım ile değişemezmiyim? veya bu oyunlarda benim için bir problem çıkarırmı tek tek oyunlar için seçmem gerekirmi veya bu durumun olması normalmi??? AAcemiyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Untalented Wizard -- 11 Haziran 2016; 1:34:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.