Herkese merhaba Stanley Kubrick filmlerini izlemeyi düşünüyorum hangi filmiyle başlamalıyım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Çekim tarihine göre kendi favorilerim. herhangi bir sıralama yapmak zorunda değilsin. Ben tarih / savaş olanlardan ziyade farklı türlere ilgi duyduğum için listemi buna göre yaptım. Zaten çok fazla filmide yok history/war konusuna ilgin varsa tüm filmlerini izlemelisin
Killer's Kiss (1955) The Killing (1956) Lolita (1962) Dr. Strangelove (1964) 2001: A Space Odyssey (1968) A Clockwork Orange (1971) The Shining (1980)
Fark etmez :) müthiş filmlerdir.
Ben yanlış hatırlamıyorsam
The Shining
Eyes Wide Shut
A Clockwork orange diye başlamıştım
Full Metal Jacket ve The Shining ile başlayabilirsin.
Barry Lyndon Paths of Glory Dr. Strangelove Eyes Wide Shut A Clockwork Orange 2001: A Space Odyssey Lolita
Böyle izlenebilir. Savaş temasının ağırlıklı olduğu filmlerle başlayıp beyin fırtınası yarattığı filmlere doğru gitmek mantıklı.
Dr. Strangelove
spoileri muhakkak izlemelisin, evet yanlış okumadın, herhalde dünyada bir ilk, spoilerin içine video attım....
A Clockwork Orange
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme