Şimdi Ara

Star Craft 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

ben asıl diablo3 ü bekliyorum ama wow varken çıkartmaz blizzard
    wow un modası geçince ancak diablo 3,starcraft 2,warcraft 4 gibi oyunlara döner.

bu da imkansıza yakın bir seçenek
  • ya resmi bi aciklama var mi ?
  • blizzard yapsın yeterki. adamların topu topu iki tane oyunu var, (diablo'yu da saymayın artık çünkü onu yapan ekip komple ayrılıp başka firma kurdu(flagship)) ama yaptıkları bütün işler bir öncekinden daha muazzam. yalnız üzülerek söylüyorumki WoW un ekmeğini daha uzun zaman yiyecekler o yüzden SC2 şimdilik hayal. keşke çıksa ama WoW tadında bir mmorpg olsun çıkacaksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

ben asıl diablo3 ü bekliyorum ama wow varken çıkartmaz blizzard
    wow un modası geçince ancak diablo 3,starcraft 2,warcraft 4 gibi oyunlara döner.

diablo3 bence hayal... nedeni malum blizzard north ekibi komple ayrıldı. benim tahminim next gen konsollar için oyun yapacaklar, malum bir ara SC dünyasından konsol için "GHOST" diye bir oyunun yapımına başladılar, E3 de iki sene ard arda videolar gösterdiler sunumlar yaptılar sonra WoW yüzünden oyun rafa kalktı. bence önce yarım kalan işi tamamlarlar.
  • Starcraft Ghost PS2'nin çıkışıyla birlikte duyurulan, bu platforma çıkmasına ramak kalan bir oyundu. Oyunu ghost2la oynayacak, nuke fala sallayacaktık, olmadı. Bence Kore'de duyurulacak olan oyun budur.(Tahminim öyle)
  • ps3 te çıkartırlarsa sc2 yi, kesin gider alırım !!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Starcraft Ghost PS2'nin çıkışıyla birlikte duyurulan, bu platforma çıkmasına ramak kalan bir oyundu. Oyunu ghost2la oynayacak, nuke fala sallayacaktık, olmadı. Bence Kore'de duyurulacak olan oyun budur.(Tahminim öyle)

Cidden blizzardın yapabileceği en kötü şey bu ama yapabilir bi olasılık var.
  • Evet Oyun StarCraft 2
    http://pc.ign.com/articles/788/788627p1.html

Vatana millete hayırlı olsun.
  • oh be, en sonunda starcraft 2 geliyo
  • http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2632&id=11159

Bu videoyu kesinlikle izleyin mükemmel olmuş Blizzard bu işi biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2632&id=11159

Bu videoyu kesinlikle izleyin mükemmel olmuş Blizzard bu işi biliyor

Sağol F@ruk, indiriyorum şimdi.Boyutu büyükmüş biraz ama olsun.
    SC2 çıkıyor bakalım, en sevdiğim RTS oyunu SC'tı bakalım bu nasıl olacak, tahminen 2008 gibi çıkar herhalde oyun.SC'ın 10. yılında...

• benim tahminim sc2 2008 ortası yada sonu gibi gelebilir. Tam bilgisi olan varmı ne zaman çıkıcağı hakkında. Eh artık sabahlıycaz desenize
  • tek birsey soyliyecegim o nasil bir trailer aman allahim
  • bence oyun bu yıl sonuna çıkar belkide yaza çıkar çünkü wc3 deki hatalarını tekrarlamak istemiyorlar
  • Hobaa... Beklediğim 2 oyundan biri geliyor çıksada sabahlara kadar oynasak , birde Diablo 3 bekliyorum ama imkansız gibi gözüküyor.

EDIT: Yazım hatası. Bugünlerde klavye engelli oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 19 Mayıs 2007; 17:46:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.