Bildirim
Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Torpil
Bu konuya torpil geçtim
Bir fragman gelse süper olacak ama daha vakit var -
İlk film çok iyiydi buda güzel olur inşallah . Bol bol uzaydan görüntüler olur inşallah -
-
-
Şu gif şurda kıvrılsın -
Star Trek candır -
Valla ben orjinal seri yani ilk 6 film dışında Star Trek tanımam. O zamanki Kaptan Kirk (William Shatner), Mr.Spock (Leonard Nimoy) vs. harikaydı. Hele dünyaya gittikleri film süperdi. O caddede yürüyüşlerini halen hatırlarım. Ondan sonraki şu kel herifli filmlerden filan hiç haz etmem. Belki bu orjinal serinin karakterlerinin olduğu iki film güzeldir ama ben halen eski filmlerde kaldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Valla ben orjinal seri yani ilk 6 film dışında Star Trek tanımam. O zamanki Kaptan Kirk (William Shatner), Mr.Spock (Leonard Nimoy) vs. harikaydı. Hele dünyaya gittikleri film süperdi. O caddede yürüyüşlerini halen hatırlarım. Ondan sonraki şu kel herifli filmlerden filan hiç haz etmem. Belki bu orjinal serinin karakterlerinin olduğu iki film güzeldir ama ben halen eski filmlerde kaldım.
Edit:Link
Bi orjinalini bulamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
quote:
Valla ben orjinal seri yani ilk 6 film dışında Star Trek tanımam. O zamanki Kaptan Kirk (William Shatner), Mr.Spock (Leonard Nimoy) vs. harikaydı. Hele dünyaya gittikleri film süperdi. O caddede yürüyüşlerini halen hatırlarım. Ondan sonraki şu kel herifli filmlerden filan hiç haz etmem. Belki bu orjinal serinin karakterlerinin olduğu iki film güzeldir ama ben halen eski filmlerde kaldım.
Edit:Link
Bi orjinalini bulamadım
Bu tiplerin otobüste olması bile harikaydı İlk indiklerinde caddede çete gibi yürümelerini ve Kirk'ün, biraz ayrı yürüyün dediğinde herkesin farklı triplere girmesini halen hatırladıkça gülerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 27 Ekim 2012; 23:40:19 >
-
quote:
hocam orijinal serinin yeri apayrı bende de, zaten bu konuda da yazmışım o anki halimi. orijinal serinin tayfası görevi tamamlayınca çok kötü olmuştum, hala daha severim, ama picard'ın da yeri ayrıymış.
dizileri de izlemeye başladım film çıkana kadar, TOS bitti, şuan TNG 1. sezonu bitiriyorum. insan ısınıyor bir şekilde :)
bu arada, voyage home benim de en sevdiğim filmdir, hatta ilk izlediğim star trek filmi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 30 Ekim 2012; 15:47:38 >
-
Star Trek Into Darkness'tan ilk görüntüler IMAX salonlarında gösterilecek.
Deadline'ın haberine göre;
Paramount filmin ilk dokuz dakikasını IMAX salonlarında göstermeyi planlıyor. (tıpkı Batman serisinde olduğu gibi Prologue biçiminde)
Gösterimin bu yılın en çok merak edilen yapım The Hobbit: An Unexpected Journey'den önce yapılacağı söyleniyor.
Filmin ilk 9 dakikası IMAX 3D formatında gösterilecek. -
21 aralıkta Jack Reacher ile gelir diye tahmin ediyordum fragmanın ama Hobbit'in öncesini kapabildilerse bayağı iyiiş yapmışlar. Fragman da aynı zamanda gelir belki. o da jack reacher ile gösterilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
21 aralıkta Jack Reacher ile gelir diye tahmin ediyordum fragmanın ama Hobbit'in öncesini kapabildilerse bayağı iyiiş yapmışlar. Fragman da aynı zamanda gelir belki. o da jack reacher ile gösterilir.
Bence de Jack Reacher ile gelecek ama duyumlar Hobbit'miş
EKLEME: Duyum değil haber doğruymuş Hobbit'ten önce gösterim. -
Hobbit'i IMAX 3d olarak izlemeyi düşünen biri olarak bu habere sevindiğimi söyleyebilirim, ilk film gerçekten çok çok iyiydi...
tabii türkiye'de ki gösterimler buna dahil mi bilmiyorum??... -
quote:
quote:
21 aralıkta Jack Reacher ile gelir diye tahmin ediyordum fragmanın ama Hobbit'in öncesini kapabildilerse bayağı iyiiş yapmışlar. Fragman da aynı zamanda gelir belki. o da jack reacher ile gösterilir.
EKLEME: Duyum değil haber doğruymuş Hobbit'ten önce gösterim.
Dark Knight Rises'in ilk 6 dakikası İmax'e özel Görevimiz Tehlike ile gelmişti Fragmanı da sherlock Holmes ile. Bunda da İlk 9 dakika Hobbit ile Fragman da jack Reacher ile gelir gibi düşünüyorum. Jack Reacher J.J Abrams'ın şirketinin filmi. Büyük ihtimalle onunla da fragman gelir.
-
quote:
quote:
quote:
EKLEME: Duyum değil haber doğruymuş Hobbit'ten önce gösterim.
Dark Knight Rises'in ilk 6 dakikası İmax'e özel Görevimiz Tehlike ile gelmişti Fragmanı da sherlock Holmes ile. Bunda da İlk 9 dakika Hobbit ile Fragman da jack Reacher ile gelir gibi düşünüyorum. Jack Reacher J.J Abrams'ın şirketinin filmi. Büyük ihtimalle onunla da fragman gelir.
Aynen öyle.
Merakla bekliyorum web üzerinden yayınlanmasını.
-
Hobbit'ten önce 2 fragman gösterimde olacakmış.
Hobbit'ten önce IMAX 3D salonlarda 9 dakikalık gösterim yapılacak.
Ayrıca IMAX olmayan salonlarda Fragman gösterilecekmiş.
Haftasonu sinema gösteriminden sonraki hafta içi web üzerinden yayınlanacak. -
Trekçiler nerde yahu -
Trailer A 1:03 yakında yayınlanacak.
Star Trek: Into Darkness (trailer A) 11/29/2012 1:03 Paramount Pictures
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X