Şimdi Ara

Star Trek: Section 31 (24 Ocak 2025) | Michelle Yeoh (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmin konusunu yeni görüyorum veya daha önce görmüş de umursamamış veya unutmuş olabilirim. Bu nasıl fragman la, bildiğimiz ST atmosferiyle pek de ilgisi yok. Netflix aksiyon filmleri gibi duruyor. Uğruna izlenecek oyuncu da yok.Mşchelle Yeoh dersin bir tek ama o da eh. Filmin iyi olduğundan şüpheliyim. Mesajı yazarken IMDB ortalamasına baktım yepyeni filmin IMDB puanı 4/10. Belli ki filmin içine sağlam sıçılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intruder kullanıcısına yanıt

Hocam SJW, Woke kültürü sağolsun.

• Filmin puanı şu an 4 ya... (DÖRT)

Abi yıllardır yeni Star Trek filmi bekliyoruz, hevesimiz kursağımızda kaldı resmen. İnşallah puanından daha iyi film olmuştur. İlk fırsatta izleyeceğim

• Hocam üzülerek söylüyorum ki muhtemelen o puanında altında bir film ortaya çıkarmışlardır. Bilakis, film yeni olduğu dönemde ortalama puanı şişiriyorlar. Daha da düşmesi olası. Fragmandan ne menem bir şey olduğu anlaşılıyor.

Tabii düşük bir olasılıkla da sizin tahmin ettiğiniz gibi çıkabilir. Ama yepyeni filmin böyle düşük bir ortalamayla gelmesi de tesadüf olamaz.

• Çok sevdiğim Star Trek'in malesef bu filmini seyretmeyeceğim. Yazarların, yönetmenin eski yapımlarına baktım. İndirdiğim filmden 5-10 dk seyrettim. Puanlar zaten dipte. Vaktim boşa gitmesin...

Star Trek VI: The Undiscovered Country filmini bir kere daha seyrederim daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Çok sevdiğim Star Trek'in malesef bu filmini seyretmeyeceğim. Yazarların, yönetmenin eski yapımlarına baktım. İndirdiğim filmden 5-10 dk seyrettim. Puanlar zaten dipte. Vaktim boşa gitmesin...

Star Trek VI: The Undiscovered Country filmini bir kere daha seyrederim daha iyi.

"Hevesin kursağında kalması"

Tam olarak bunu yaşadık...

• 3.9a düştü puan. İnanılmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.