Şimdi Ara

STAR TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Frequency-11794
    Polarization-horizontal
    S/rate-5632
    FEC - 3/4

bunu DVB programına nasıl gircem lutfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketci

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

frekans nasıl giriliyor lütfen biri yardım etsin .

benim ki sunny 7010 bendekinde bende uzun uğraşlar sonrasında MENU+kanalarama+şifre+yeşil tuş frekans girişi ve sonrasonda sarı tuş a basıp kaydettim (umarım açıklayıcı olmuşumdur)

kardeş ben kanal aramaya bastıktan sonra şifre istiyor oraya ne gircem lütfen bir bakabilirmisin. menü kilitli bilmemnesini girin diyor şerefsizzz gıcık oldum. LÜTFEENNNN KARDEŞŞŞŞŞŞ Bİ YARDIM ET.

receverin modelini ve markasını yaz buraya

• sağolun frekans için, altyazı geçiyomuş aslında ama dikkatimi çekmemiş...
  • arkadaşlar bende vestel mini dvb400 var..kanal frekansını giriyorum ama "bu kanal listede bulunmamaktadır"diyor..ama listede yok.napcam bilmiyorum.bi yardım lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: limbo

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

frekans nasıl giriliyor lütfen biri yardım etsin .

benim ki sunny 7010 bendekinde bende uzun uğraşlar sonrasında MENU+kanalarama+şifre+yeşil tuş frekans girişi ve sonrasonda sarı tuş a basıp kaydettim (umarım açıklayıcı olmuşumdur)

kardeş ben kanal aramaya bastıktan sonra şifre istiyor oraya ne gircem lütfen bir bakabilirmisin. menü kilitli bilmemnesini girin diyor şerefsizzz gıcık oldum. LÜTFEENNNN KARDEŞŞŞŞŞŞ Bİ YARDIM ET.

receverin modelini ve markasını yaz buraya

sunny 7010 şifreyi buldum da şimdide frekansı nasıl ve nereye gireceğimi bulamıyorum. lütfen bi yardım ederseniz sevinirim. bunu öğrenmem lazım yarında maç var.

• Ya lanet olsun bende maçı kaçırdım bu nedir ya değiştirecek zaman mı bulamadılar HAY BEN BÖLE İŞİN!!!!!!

• Dostum zaten özellikle yaptılar sen kafanı yorma
  • bende de next 7500ci var nasıl girecez bilen varsa acil yazabilirmi??
  • sırf bu yuzden dun macı da ızleyemedık ya.tam degisecek zamani buldular
  • beyler bunu bilerek yaptılar bu mac baganesiyle herkezi frekans ayarlamak zorunda kıldırdılar. halen anlayamadınız mı. diger turlu olsaydı daha sonra ayarlarım felan ayagı byapardık ama ortada güzel bir maç olunca her kez bi anda yapmak zorunda kaldı.. Srefsiz Star< :)
  • artık dogan grubunun elinde oldugu icin dicek bise bulamıyorum
  • dün bunların yuzunden maçın yarısını kaçırdım uyduyu tarattım yıne bulamadı
  • Frekanslarını girdim 2 Star oldu fakat show gitti. Pek anlamıyor çanak işlerinden. Kanal arama yaparken illa bütün kanallarımı arattırmamız gerekiyor.
    Ben simdi show tv yi nasıl getireceğim.fabrika ayarlarına getirdim o zamanda tüm kanallar gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahitans

bende de next 7500ci var nasıl girecez bilen varsa acil yazabilirmi??

manuel ayarlara gel ondan sonra yeni frekansi ekle cunku yok 11794 daha sonra 5632 ekleyeceksin ve arattiracaksin...aratmada zaten tek star geliyor...
  • ABİ GOLDMASTER 9400 VCI BİTÜRLÜ GİREMİYOM FREKANSI.YARDIM EDİN LÜTFWENN
  • Bir türlü ayarlayamadım star'ı Leader 9500AF cihaz var bir türlü bulamıyorum star'ı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabesantrata

uyus herifler değiştircek zamanı bulmuşlar. keko yu koymuşlar oraya bisde bekliyos maç başlıcak diye. meğersem maç başlamış

kardeş gülüyorum ama bende düştüm aynı olaya allahtan çabuk uyandım da frekansı ayarladım....!

• quote:

Orjinalden alıntı: didayzs

beyler bunu bilerek yaptılar bu mac baganesiyle herkezi frekans ayarlamak zorunda kıldırdılar. halen anlayamadınız mı. diger turlu olsaydı daha sonra ayarlarım felan ayagı byapardık ama ortada güzel bir maç olunca her kez bi anda yapmak zorunda kaldı.. Srefsiz Star< :)

bence iyi taktik
  • Star TV nin ismi EuroStar olarak değişti. 12652 H SR 22500 Fec 5/6
    Uzan grunundan sonra doğan Tv nin yapılanma sürecinde avrupalı Türklere yönelik reklam pastasında var olmak için avrupa starı devreye almıştır.

Star TV nin ismi EuroStar olarak değişti. 12652 H SR 22500 Fec 5/6

Star TV yayında. 11794 H SR 5632 Fec 3/4
    19/01/2038 - 12652 frekansındaki yayının avrupa star çevirilmesi ile bu frekansta star tv yayında

Star TV yayında. 11794 H SR 5632 Fec 3/4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKUREL -- 8 Mart 2006; 21:23:15 >
  • Arkadaşlar bende arçelik AS510d-ci modeli war,dediğiniz şeyleri giriyorum fakat kanal eklendi diyor olmuyor yapamıyorum bilen warsa lütfen açıklasın arçelik uydusu olan warmı yardıımmmm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.