Şimdi Ara

Star TV , Şampiyonlar Ligi Yayın Protestosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Mail çok basit olmuş

ne yazık ki evet.Ben de bunu yazmak istemiştim.Aynı düşünenler varmış.

Daha sert,net ve sade olabilirdi.

Yukarıda ben de belirtmiştim. Mail boyunca sadece çocuk gibi bağrılmış. Net bir şey yok. Ağza gelen sayılmış. Öz ve net bir şekilde yazılan 5-6 satırlık mail daha etkili olabilirdi.

Hatta yukarıdaki mailde bir yerde iş kontrolden çıkmış sanki startv'yi azarlamaya başlamış yazan kişi Unutmayın ki bu maili bir dostunuza değil bir yayıncı kuruluşa yolluyorsunuz.

Son olarak Barcelona maçını yayınlar veya yayınlamaz onun bileceği iş. Haftada 1 maç yayınlaması gerekiyor onu da yapacaktır. Haa siz barcelona maçının yayınlanmasını istiyorsanız bunu rica eden bir mail yollarsınız, şikayet eden bir mail değil. Üstteki maili yazan kişi bir de gitmiş tehdit etmiş uefaya vereceğim diye Cidden çocukça O maile gülebilirler

• star tvnin sonuna kadar ARKA'SINDAYIZ
  • Arkadaşlar Star'da bir değişiklik yok.Çünkü eskiden tüm maçlar aynı hafta oynanıyordu.Bu durumda Star 2 maçı yayınlayabiliyordu.Şimdi maçlar 2 haftaya bölündüğünde Star yine 2 haftada 2 maç yayınlıyor değişen bir şey yok gördüğünüz gibi aslında.

O yüzden uydusu olan uydudan neti olan netten seyredebilir.Ben bugün Sopcast'ten kesintisiz ve kaliteli seyredeceğim.Tek eksik Ertem Şener olacak.
  • Zaman kaybı.
  • Uefa'da hak aramak nedir?Futbolcu musunuz?Bunun başvuralacağı yer UEFA'MI?Çok saçma bir mail.Amaç doğru ama herkes kendi yazıp yollasa daha mantıklı.
  • Yarınki maçlar ne peki? Manu ve diğer maçı yayınlayacaklar.
  • digiturk'e neden mail atmıyorsunuz o zaman, futbol izleme imkanımızı elimizden aldığı için? Bütün şifreli platformlar için tepki mailleri atın, daha inandırıcı olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 6 Nisan 2010; 17:43:26 >
  • beyler boşuna yormayın kafanızı bu saatten sonra değişmez

00.30 da özetle idare edicez artık.

hem Papatyam dizisi de fena değil :)
  • Ben iki hafta kadar önce aradım, uluslararası anlaşma uyarınca şifreli yayınlamak zorundalar.
    Ne kadar yırtınsak da şifresiz yayınlanmayacak.
    Ha bu anlaşma maddelerinin, ülkemiz takımlarının maçlarında uygulanmaması tuhaf. Belki de anlaşma ülke takımları maçlarını kapsamıyordur.
  • yukarda verilen kanallar uydu frekansları arkadaşlar yabancı uydular o uydusu olmayan ne yapacakinternetten bir adres vs yokmu yayınlayan
  • Şifresiz yayınlarsa başka ülkeler de uydudan izleyebilir, o zaman maçın bir anlamı kalmaz. Verilen paralar boşa gider. Herkes evinde hiçbir uydu alıcıya para vermeden şampiyonlar ligi izler. Mesela bir İspanyol kanalı da aldı ŞL yayın haklarını, eğer o şifre koymazsa açarız uydudan o kanalı İspanyolca da olsa izleriz değil mi, işte aynı şey bizde de geçerli. Ama eğer kabloluda felan da kesiliyorsa sorun var demektir.
  • Ulan ayda yılda bir sabahçı oluyoruz hep iş hep iş starın yaptıgına bak ya
  • Star ın bir suçu yok bu durumda.D-smart adilerinin suçu.Star a her hafta 1 maç yayınlama hakkı veriliyor ve yayınlanacak maçı da star değil d smart belirliyor.E tabiki barçayı kendine alıcak d smart.Ama nefret ediyorum d smarttan NEFRET !
  • AÇ Tivibuyu maç zamanı şifresiz izle star'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

AÇ Tivibuyu maç zamanı şifresiz izle star'ı

• ss e ihtiyacınız olursa diye ekliyim

neyse nette buldum

Star TV , Şampiyonlar Ligi Yayın Protestosu

quote:

Ultra Mega FAIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 6 Nisan 2010; 18:11:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

digiturk'e neden mail atmıyorsunuz o zaman, futbol izleme imkanımızı elimizden aldığı için? Bütün şifreli platformlar için tepki mailleri atın, daha inandırıcı olursunuz.

sen banlanmamismiydin takimdas ? geri gelmissin
  • quote:

00:30'a bakar mısınız?

Şampiyonlar ligi Star'da izlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

ss e ihtiyacınız olursa diye ekliyim

neyse nette buldum

quote:

Ultra Mega FAIL

Anlayamadım bunun neresi fail? asıl fail sensin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Takao

ss e ihtiyacınız olursa diye ekliyim

neyse nette buldum

quote:

Ultra Mega FAIL

Anlayamadım bunun neresi fail? asıl fail sensin

Anlayamamış hala Failsin powerx failsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.