Şimdi Ara

STAR WARS BATTLEFRONT ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez orijinal oyun alıcam kısmetse. Multiplayer deneyimim sadece ücretsiz FPS oyunlarında falan oldu. Sürekli korsam aldığım için oyunların hep senaryo modlarını oynadım.
    Aslında konu şu bu oyuna o kadar para versem. Zevk alır mıyım? Ne bilim yani işte multiplayer bağlantıları kolay mıdır? Anlaşılır mıdır? Pc de oynucam oyunu bu arada. Sistemim fena değil.
    Belki saçma sorular soruyorumdur ama inanın hiç bir bilgim yok orijinal oyun konusunda yardımcı olacak arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur :)

• fps türünü seviyorsan zevk alırsın ama tek başına oynarsan bir süre sonra sıkabilir.
    ben kendi adıma konuşayım bf3te ilk 1 hafta çok eğlendim sonra sıkmaya başladı 1 ay sonra yüzüne bakmadım bi yerden sonra hep aynı sıkıcı gelmeye başladı bf4 ü almadım
    şimdi star wars değişik ne sunabilir ki diyorum
  • Evet hocam dediğiniz çok mantıklı. Hocam şöyle bir durum var STAR WARS biraz farklı gibi geldi bana videolardan falan izledim. Yani BF3 BF4 aynı. Standart silahlı fps oyunları. Ama star wars sanki biraz daha bir mantığı var gibi. Yapılan toplu savaşları sanki sizin o sıkıldığınız dıurumu engellemek için çaba gösterilmiş gibi duruyor. Bana öyle geldi. Ya da star wars evrenini çok sevdiğim için yanılıyor da olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadajsdıajskdljaslkd

Evet hocam dediğiniz çok mantıklı. Hocam şöyle bir durum var STAR WARS biraz farklı gibi geldi bana videolardan falan izledim. Yani BF3 BF4 aynı. Standart silahlı fps oyunları. Ama star wars sanki biraz daha bir mantığı var gibi. Yapılan toplu savaşları sanki sizin o sıkıldığınız dıurumu engellemek için çaba gösterilmiş gibi duruyor. Bana öyle geldi. Ya da star wars evrenini çok sevdiğim için yanılıyor da olabilirim

Her zaman tek başına oynarsan elbet bi 70-80 saat oynadıktan sonra sıkacaktır. Ama arkadaşlarınla ya da tanıdıklarınla oynarsan bi kişi bile olsa yani çok daha zevkli hale geliyor. Forumdan ekleyip tanışıp beraber oynayabilirsiniz. Pek çok kişi forumda öyle yapıyo zaten bf 3 ve bf 4 de ikisi de var, bf 4ü hala oynuyorum. Daha geçen indirimden second assault dlc'si aldık arkadaşla hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek iken küçük haritalı hızlı oynanışlı FPS türlerini tercih et yoksa büyük haritalı oyunlarda savaş dışı kaldığında muhabbet olmayınca sıkılıyosun benim fikrim bu yönde. SW Battlefront un harita yapısı hakında fikrim yok bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusac -- 24 Eylül 2015; 20:47:09 >
  • Ben bf4 ü 1 yıl boyunca oynadım sonra sıkıldım , arkadasımda yokdu bu serverlarla alakalı birşey. iyi bir server bulursan gerçekten çok eğlenceli oluyor birazda şans bu. battle frontu bende almayı düşünüyorum ama söyleyim böyle bir oyun alcaksan ve zevk almak istiyorsan ek paket flan hepsini alcaksın. sadece oyun çok sıkar
  • Battlefield 3 ve Battlefield 4 ü çok uzun süre boyunca oynadım ama star wars battlefront en fazla 10 saat olmuştur daha şimdiden sıkıldım adam akıllı 2 harita var gerisi boş zaten psn kardeşlikten 20 liraya almıştım çok çok ucuzlamadığı sürece almanızı tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynaması gayet zevkli ve basit bir oyun fakat oyuncu sayısı PC'de çok az.
  • 4 saatlik demosu çıktı oyunun, onu deneyin sonrasında zaten almazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 22 Haziran 2016; 9:15:50 >
  • COD, BF nasıl çıktıysa ünlü olduysa, CS:GO nasıl oynanıyorsa, Battlefront da oynanır, Titanfall da, Overwatch da...

Bizde herşey gibi oyunlar da "moda" kıvamına geliyor, bir de alanlar laf ettirmiyor kesinlikle

Halbuki içerik olarak kimse bunların senaryolarına bakmıyor zaten. Senaryo modunu bitirip, veya hiç bitirmeden multi'ye girenler var.

Hikaye modu oynamadan direk ben milletle çatışayım böyle seviyorum diyorsanız, bence gayet güzel oyun. Çok fazla vakit geçiremedim ancak bir sürü modu var, grafikler çok güzel, Star Wars ortamı da seviyorsanız zevk alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.