Şimdi Ara

Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
21
Favori
29.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bounty Hunter – You gain Battle Points at an increased rate.

Assault Training – Gain a small amount of health for each defeated enemy.

Bu iki kart ne yapıyor?
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    1-Topladığın puanları daha yüksek bir oranda kazanıyorsun.

2-Her düşman öldürdüğünde az miktar can kazanıyorsun.
  • Biraz önce ea contact ile konuştum. Şuanda daha tartışma aşamasındaymış ama düşünülen lootboxlara hem kozmetik hemde star cards eklemeyi düşünüyorlarmış. Gerekli tavsiyeyi verdim elbette. Umarım dikkate alırlar. Onun haricinde konuştuğum kişi sistem değişimini beklemeden lootboxları açmamı önerdi. Benim gibi kredileri harcamayıp bekleten var mı ? 90k kredi oldu benim ama emin değilim harcasammı beklesemmi diye.
  • Rey sebebiyle oyunu oynamayi dusunuyorum ne zamandir. Hatta isin kilici dovusleri de epey gercekci duruyor. Ancak sistemim
    kaldirir mi ne kadar akici oynarim? hicbir fikrim yok!
  • Sistemin ne hocam ? Ben gtx 950m 6700hq 12gb ram ile 720p mediumda 60 fps oynuyorum. Ayarları daha yükseltebilirim ama high ile medium arasında pek bir fark göremedim durduk yere bilgisayar daha fazla ısınmasın. Oyun optimizasyonu çok iyi durumda.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Bir mod var, haritada işaretli silah oluyor, onu kullandığında dev makineye hasar mı veriyor yavaşlatıyor mu?
    Haritada işaretli roketle vurulduktan sonra kısa bir süre saldırıya açık hale geliyor.Mesela sen roketi aldın vurdun kilit işareti olur üstünde o açıldı,ondan sonra takım arkadaşlarının normal silahlarla vurması gerekiyor ama kısa sürüyor, sürekli haritada işaretli roketin peşinde olmanız lazım. Roketle vurulduğunda herkes sıkıcak. Başka türlü canı gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Haritada işaretli roketle vurulduktan sonra kısa bir süre saldırıya açık hale geliyor.Mesela sen roketi aldın vurdun kilit işareti olur üstünde o açıldı,ondan sonra takım arkadaşlarının normal silahlarla vurması gerekiyor ama kısa sürüyor, sürekli haritada işaretli roketin peşinde olmanız lazım. Roketle vurulduğunda herkes sıkıcak. Başka türlü canı gitmiyor.

100 yıl geçse bunu düşünemezdim sağolasın
    Önemli değil iyi oyunlar
  • Optimize olarak iyi olmuş , 4K ULTRA ayarlarda 60 FPS sabit veriyor GTX 1080 (Gen-2) genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 24 Kasım 2017; 16:11:48 >
  • Zamanında EA, Battlefront 1 ve 2 isminde bu oyunu çıkarmıştı. (2004-2005) Birebir aynısı. Şimdi geliştirilmiş grafiklerle 3. oyunu çıkarmak yerine 1 ve 2'yi yeniden çıkardı ve ikisi de sattı. Trajikomik... İnsanlar bu kafada olduktan sonra daha çok kazanır EA gibi şirketler. Helal olsun ama iyi yapıyorlar. Atalarımız ne demiş? Ağzı açığın malını gözü açık yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 24 Kasım 2017; 16:13:8 >
  • Onu EA çıkarmadı, Pandemic yaptı LucasArt's yayınladı. Eski battlefrontların EA ile bir alakası yok.
  • Katıksız Manyak! kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta aynı oyunun gelişmiş grafiklisi, bi fark yok. Bakın yanlış anlaşılmasın, remastered yapsalar bir şey demezdim, ben de alır oynardım ama ilk önce 1. oyunu çıkarıp iyice sattıktan sonra onu kenara atıp üstüne 2. oyunu çıkartıyor ve onu da satıyor. Bile bile keklenmek denir buna kusura bakmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 24 Kasım 2017; 23:5:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman007

Sistemin ne hocam ? Ben gtx 950m 6700hq 12gb ram ile 720p mediumda 60 fps oynuyorum. Ayarları daha yükseltebilirim ama high ile medium arasında pek bir fark göremedim durduk yere bilgisayar daha fazla ısınmasın. Oyun optimizasyonu çok iyi durumda.

sistemim imzamda. Win 8 Pro 64-bit isletim sistemi kurulu.

isin diger kotu yani da oyun asiri pahali. bugunlerde, degisiklik olsun diye arayisa girmistim. Arkham Knight ve bu aklimdaydi. Arkham Knight'in Premium Edition paketini 20 TL civarina Steam'den aldim dun. Star Wars BF || ise, piyasaya yeni ciktigi icin
    ederi yuksek.

ne yapsam ki? 200 TL cok yuksek bir oyun icin.

• LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Key sitelerine bakın daha çok ucuz oluyor.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Key sitelerinde o fiyatta zaten. 190'dan aşağı görmedim.

Droyun'da açık betadan önce 139 tl'ydi, sonra kademeli olarak yükselttiler. Şuan 216 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadşlar bu origin de satılan dlc paketi gibi 1 sey var onu alınca bize hero ları yetenek mi girebiliyoruz ?
  • Oyunda sürekli lag spike oluyor varmı bu şekilde sorunu olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Oyunda sürekli lag spike oluyor varmı bu şekilde sorunu olan?

40 kişilik serverlara girince oluyor hocam , ama hero savaşlarında pek yok gibi .

beni origin ekleyebilirsiniz ayrıca arkadaşlar arada bir hero savaşı yapmak isteyenler ,

Origin ID : King3mr3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Oyunda sürekli lag spike oluyor varmı bu şekilde sorunu olan?

40 kişilik serverlara girince oluyor hocam , ama hero savaşlarında pek yok gibi .

beni origin ekleyebilirsiniz ayrıca arkadaşlar arada bir hero savaşı yapmak isteyenler ,

Origin ID : King3mr3

Genelde 40 kişilik ve 20 kişilik uçak savaşlarında karşılaşıyorum.Ekliyorum bu arada originda
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.