battlefield oynadıysanız klasları battlefield'daki klaslara benzetebilirsiniz. ben oyunun seyrine göre klas seçiyorum, mesela açık alanlara sahip haritalarda sniper ya da yakın alanlarda assault seçiyorum. |
Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (31. sayfa)
-
-
3x XP etkinliği var. Çok sağlam XP geliyor bilginiz olsun.
-
-
https://www.merlininkazani.com/star-wars-battlefront-3-yakinda-duyurulabilir-haber-115077
Lütfen gerçek olsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar multi ile isim yok. Single nasil oyun ? Su an jedi fallen order i oynuyorum baya iyi. Bu biraz daha cerezlik sanirim fallen orderdaki ciddiyet yok gibi...
-
Bunun single'ı da bayağı güzel hocam jedi fallen orderdan geri kalmaz.
COD single senaryosu gibi, sürekli aksiyon ve arada da hikaye ara sahneleri, farklı farklı karakterleri ve sahneleri (bazısında asker bazısında araç kontrol ediyorsunuz) sunuyor ondan sıkmıyor oyun
Mutlaka oynayın single'ını
-
Tesekkurler oynicam vallaha epic sagolsun...
-
Kredi ne işe yarıyor bu oyunda?
-
1 2 senedir oynamıyorum.
Değişik şeyler geldi mi ?
İndirmeyi düşünüyorum efsaneyi..
İnsallah daha da güzelleşmiştir. :)
-
Supremacy oynarken yani bildiğimiz capture ve defend modu işte, bazen oyun 2. tura gidiyor, bazen tekte bitiyor neden böyle aradaki fark nedir?
Yani bazen kaybeden tarafa son bir defend hakkı veriyor oyun jeneratorleri falan savunmanı istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN3x etkinlik tekrar başladı.
-
Eskiden kostüm, victory pose gibi kozmetik şeyleri açmak için kullanılıyordu fakat Celebration Edition gelince her şey unlocked olduğu için krediler geçersiz kaldı.
-
Epic Games'ten ücretsiz olarak Star Wars Battlefront 2 alan kullanıcı sayısı belli oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNtekrar
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNtekrar
-
Multi oyuncu kitlesi nasıl hile kullanımı vs var mı?
-
Origin oyun indirirken arkada işlemci ile mining yapıyor herhalde, dün geceden beri sadece oyunu indiriyorum işlemciyi %23 - %25 arasında kullanıyor sürekli hiç değişmeden (i5 9300HQ)
-
hero ile oynayan arkadaş ebesinin gözü level olması aslında güzel olacak ama bir aldılar mı heroları maşallahı var bırakmıyorlar. Neyse ara ara girip 1-2 el supramacy atıp çıkıyorum şimdilik.
-
bayadır oyunu oynamıyorum tekrar yükleyeyim bari
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X