Bildirim
Star Wars Battlefront II (2017) [PC ANA KONU] (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LivingDeads69
ilk oyunun bircok eksisi vardi. ornegin isin kilici savaslari vs. cok alakasiz ve gercek disi idi. ayrica, oynanabilir karakter
sayisi epey sinirliydi. bu nedenlerden almadim oyunu.
ancak 2.oyunu 2-3 haftadir izliyorum. bana oldukca tatmin edici geldi bir konu haric. o da Obi, Anakin, Padmé'"nin eklenmeyip, yerine Lando Bossk gibi oldukca gereksiz karakterlerin konmasi ve oynanabilir olmasi. Yine de Rey ve Yoda bu acigi kapatiyor gibi birazcik.
isin kotu yani benim acimdan, oyun dusuk seviye bilgisayarlara hicbir sekilde hitap etmiyor. "bence" son derece yuksek sistem gereksinimi var her nek kadar grafikler, karakter modellemeleri, fizik su bu ciddi anlamda goz alici ve yuksek kaliteli dursa da.
Belki gormemissinizdir diye Rey ile Maul'un duellosunu test eden videoyu suraya birakiyorum. Cok cok iyi degil belki ama bence yine de eglenceli duruyor.
O saydığın karakterler dlc ile gelebilir sonra zaten dlc ler beleş gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyun baya iyi duruyor.Kesin alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-
Droyunda 185 olnuş şimdi keşke 139 tl ken alsaydım ,174 tl den aldım .
quote:
Orijinalden alıntı: AnNka-tr
quote:
Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-
Droyunda 185 olnuş şimdi keşke 139 tl ken alsaydım ,174 tl den aldım .
black frıday de buyuk ıhtımal ındırım olur.
vay arkadaş ülkede oyun oynamak cidden lüks olmuş
oyuna vericen 80€
bide 40 50 euroluk crate açmak lazım klasik ea taktiği
kafadan 130€ küsür para
işin komik sadece oyunu bile alsak adamların kendi parasından çok veriyoruz 60€ düz hesap 270tl yapıyor
neyse en azından uyuruz bizde napak -
-
quote:
Orijinalden alıntı: [A]narchy
vay arkadaş ülkede oyun oynamak cidden lüks olmuş
oyuna vericen 80€
bide 40 50 euroluk crate açmak lazım klasik ea taktiği
kafadan 130€ küsür para
işin komik sadece oyunu bile alsak adamların kendi parasından çok veriyoruz 60€ düz hesap 270tl yapıyor
neyse en azından uyuruz bizde napak
174 tl ye aldım sıkıntı yok hatta 139 tl di kaçırmışım onu .
Yukarda arkadaşın paylaştığı videolarda Kylo Ren bir sürü adama savaşıyor öyle bir modmu var oyunda? Sadece herolarla kılıç duellolaları da olsa süper olurdu -
Arcade Modu'nda Hero veya Villain olup botlara karşı savaşabiliyorsunuz. Bir de direkt Online PvP olarak Heroes vs Villains modu bulunmakta. 4v4 veya 5v5 sadece Lightsaber'larla kapışabiliyorsunuz. -
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ne4CnyNW9O4
Bu adamlar gibi gormedim bir daha hicbir ea oyununa bes para vermem.. -
lootbox olayı gerçekten şu güzel oyunun içine etmiş. hangi twitch yayınını izlesem, hangi youtube kanalını gezsem lootbox'ların oyunu nasıl p2w'e çevirdiğinden bahsediyor. starwars hayranı olarak uzun zamandır beklediğim bir oyundu. hala da oynamak istiyorum fakat fiyatlar gerçekten çok uçuk. keşke diğer ülkeler(?) bizi kıskanmasa da uygun fiyata alışveriş yapabilsek...
quote:
Orijinalden alıntı: Southwester
lootbox olayı gerçekten şu güzel oyunun içine etmiş. hangi twitch yayınını izlesem, hangi youtube kanalını gezsem lootbox'ların oyunu nasıl p2w'e çevirdiğinden bahsediyor. starwars hayranı olarak uzun zamandır beklediğim bir oyundu. hala da oynamak istiyorum fakat fiyatlar gerçekten çok uçuk. keşke diğer ülkeler(?) bizi kıskanmasa da uygun fiyata alışveriş yapabilsek...
Size sonuna kadar katılıyorum hocam. Oyunu bende droyundan 153 tl'ye aldım fakat oyunun lootbox meselesi çok can sıkıyor. Kodu kullanmadan geri satmayı düşünüyorum. Season pass fiyatına lootbox alıyım ve kendim oynayarak gelişeyim diyorum bu seferde anlık olarak Türk lirasının değersizleşmesi canımı sıkıyor yaptığım hesaplar değişiyor. Konunun yeri burası değil ama çok doluyum geçen yıl bu zamanlarda euro 3.5 şuanda ise 4.5. Bu istikrarla gidersek Türkiye'de oyun oynamak gerçekten çok lüks olacak. Umarım insanlar görür şu durumu artık... Geri satmazsam oynayacağım son multiplayer oyun olacak. Mikro ödemeler ve Türk lirasının değersizliği birleşince oyun oynanmıyor.
-
ilk oyun daha iyiydi kesinlikle 2.oyunda geriye gitmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 13 Kasım 2017; 19:57:40 > -
Pay to win’inbdibi. Almayin, aldirmayin
Selamlar, campaign modunda oynarken, oyunu kapatıp tekrar girdiğimde kaldığım yerden başlatmıyor. Böyle bir problem yaşayan var mı aranızda? Oyunu her açtığımda pencere modunda açıyor. Bir de karakterlerin kartlarını hep yenilemek zorunda kalıyorum multide oynarken. Bu problemlerin çözümünü bilen söyleyebilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: matrix999
ilk oyun daha iyiydi kesinlikle 2.oyunda geriye gitmişler
are you serious ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X