Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

STAR WARS:JEDI ACADEMY MULTIPLAYER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bende2-3 yıldır oynuyorum klanınıza katılmk isterim
    msn:piskopat_canberk@hotmail.com
  • bende 2 senedir oynuorm adım radeon genelde türk sunucularındayım :D
  • arklar ja+ modu nasıl yükleniyor?
  • ben de kurarım oyunu baslarım oynamaya arkadaslar benle irtibata gecin
    beko_ersen@hotmail.com
  • oynayan kaldımı????
  • arkadaşlar lütfen benimlede irtibata geçin... türk klanı arıyorum... yabancılarla oynanmıyor bu oyun... lütfen klanı olan arkadaşlar irtibata geçsin benimlede...

bozel@live.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovemetal17

oynayan kaldımı????

hiç sanmam
  • ben oynıyom hala yaw hadi gelin lütfn!1
  • quote:

Orjinalden alıntı: cAn3

http://go.download.filefront.com/1325481;e246389fc0731b60;01d8a36dfa0c9b646b1c34abf9abe477a64e9a3ce70aa61f3aeeeffe4fededc04eff6390967a579b bu linkten 1.01 patch indirebilirsin... diger modlar icin dewww.jk3files.com ama oynaman icin bu yeterli! DAHA COK KATILIM ISTIORM BELKI DONANIM CLAN BILE KURABILIRIZ

sağol indiricem
    Ya off link kırık patch lazım oyunu indirdim ama crack lazım:S:S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 2 Ağustos 2008; 22:20:01 >

• Clan Ra kurulumdadır

İrtibat crawlerone@hotmail.com
  • Arkadaşlar bnde multiplayer oynamaya başladım.İlk oyunda sorun olmadı.Ama sonraki oyunda mouse hareket ederken karakterim sağa sola dönmüyor ne yapabilirim?Yardımlarınızı bekliyorum
  • Çoğu Türkü bn Alakin diye birinin serverinde görüyorum.Günde 8-9 tane
  • yaa arkadaşlar ben yükledim ama oyun yanıt vermiyor işletim sistemim win 7 ondanmı acaba multisini hiç oynayamıyorum
  • up. oynayan yok mu ya,ben netten bulma ipleri yazıyorum server seçim ekranına,hiçbişi çıkmıyor :D normal botlarla deneyeyim diyorum bot ekliyorum bot kendini oyundan atıyor 10 15 sn sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

yaa arkadaşlar ben yükledim ama oyun yanıt vermiyor işletim sistemim win 7 ondanmı acaba multisini hiç oynayamıyorum

patch 1.01 i yükle sonra multiplayer yönetici olarak çalıştır
  • beyler !!BOSS!! serveri yada mystic forces da buluşak bence:D

• server ip verecek olan ?
  • Beyler Toplanalım yeniden! :D Beyler busefer Jedi academy takılmayalım STARWARS BATTLEFRONT 2 'De takılalım beyler acayip bi oyun star wars'ın hatta server açmaya çalışırız beyler turkler artık daha iyi oyunlarda toplansın. Beyler bu battlefront'ta clon da olabılıyorsunuz sıth tarafında iseniz sıth robotlarından olabılıyorsunuz jedi olabılıyorsunuz değişik değişik modları var mesela uzayda uzay gemıleri ile savaş göreyim sizi beyler sizden haber bekliyorum.

iletişim=ogecan2121@hotmail.com
  • Beyler starwars battlefront'un videolarınıda izleyebilirsiniz ozaman ilginiz artarhttp://hotfile.com/dl/121283516/5dee314/StarWars_Battlefront_2.rar.html Buyrun beyler ben burdan indirdim her an haber bekliyorum
  • Ben indircemgelicem Face warsa ekliim seni
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.