Şimdi Ara

Starbucks’da Çalışıyorum (Soruları Alabilirim) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
9
Favori
97.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hocam alacağım en kısa zamanda.kahveyi hazırlarken üstüne sıcak sudan başka bir şey ekliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

nereden duymuş ne demek? o 2000 küsur alıyor yalan olmasın. baristanın 1 üstü
    Vardiya müdürüdür büyük ihtimal.Şu demek, öyle bir şey olsa banada söylerlerdi çevrem var.Daha kimse bir şey demedi bana, söylediğine pek ihtimal vermiyorum ama umarım olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokky

teşekkürler hocam alacağım en kısa zamanda.kahveyi hazırlarken üstüne sıcak sudan başka bir şey ekliyor muyuz?
    hayır. french press ile yapacaksan 1 kupa için (250 ml) 2 tatlı kaşığı (tepeleme değil) kahve koy, üstüne su koy ve 6 dk bekle. bu kadar.
  • erkek erkeğe takılıp adını telafuz edemediği kahveleri ilk defa içen, etraftaki kızları kesmekten boynu kireçlenen, bu arada da sizi zengin eden enayileri napıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokky

teşekkürler hocam alacağım en kısa zamanda.kahveyi hazırlarken üstüne sıcak sudan başka bir şey ekliyor muyuz?
    https://forum.donanimhaber.com/gercek-kahve-keyfi--52382437

Konuyu okuyun bol bol

• Teavana çayları gelmis,fiyatlari nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbes

Teavana çayları gelmis,fiyatlari nedir acaba?
    6.25

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Core

Hangi vardiyada çalışıyorsun , açılış kaçta geliyor , açılış prosedüründe zorlayan birşey var mı ? Kapanış kaçta gidiyor , kapandıktan sonra makinelere özel bir bakım yapılıyor mu , yoksa kapatıp gidiyor musunuz.

Yetki dağılımı nasıl , alt üst size emir veriyor mu ? Teşekkürler.
    Emir değilde rica diyelim.Alt-üst ilişkileri arkadaşlık seviyesinde.Vardiya saatleri mağazadan mağazaya değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: jerryyyy

erkek erkeğe takılıp adını telafuz edemediği kahveleri ilk defa içen, etraftaki kızları kesmekten boynu kireçlenen, bu arada da sizi zengin eden enayileri napıyorsunuz
    Showlarını izliyoruz :)

• Sosyal medyada sürekli olarak videosu olan pudinge benzer tatlılardan bulunuyor mu?

• Starbucks sadece kahve mi satıyor?Çay gibi farklı içecekler de satılıyor mu?Hiç gitmedim bilmiyorum gerçekten.Mesela yiyecek filan bulunur mu?
    Ücretsiz wifi var mı?Ben var diye biliyorum.
  • Starbucks'ta çalışanların kıyafeti serbest mi yoksa kıyafeti Starbucks'mı sağlıyor?Eğer Starbucks veriyorsa kıyafetlerin temizliği nasıl oluyor ve kim temizliyor bunları.
    İşe girerken başkasının kullandığı kıyafeti mi veriyorlar yoksa sıfır kıyafet mi?
  • Hocam bir ara pumpking spice adlı bir kahve vardı, onu nerden temin edebilirim evde yapmak istiyorum çok güzeldi :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Starbucks sadece kahve mi satıyor?Çay gibi farklı içecekler de satılıyor mu?Hiç gitmedim bilmiyorum gerçekten.Mesela yiyecek filan bulunur mu?
    Ücretsiz wifi var mı?Ben var diye biliyorum.
    Vardır hocam.Çay, kahve, sandviç, tatlı tarzı şeyler bulabilirsin.Çikolata bile satıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Starbucks'ta çalışanların kıyafeti serbest mi yoksa kıyafeti Starbucks'mı sağlıyor?Eğer Starbucks veriyorsa kıyafetlerin temizliği nasıl oluyor ve kim temizliyor bunları.
    İşe girerken başkasının kullandığı kıyafeti mi veriyorlar yoksa sıfır kıyafet mi?
    Sıfır veriliyor tabiki. T-shirt ve önlük alıyorsun istediğin kadar alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE3CA2C3D

Hocam bir ara pumpking spice adlı bir kahve vardı, onu nerden temin edebilirim evde yapmak istiyorum çok güzeldi :((
    Kışın satılıyor o hocam, belirli bir dönem var sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-11B71D1D1

şu ana kadar bir kez starbucks a gittim oda denemek için yukarda yazanlardan birini istedim adı aklımda değil 13 tl ödedim yarım kahve fincanı kadar kahve üstüne birşey ekleyip verdi o günden sonra uğramışlığım yok aldığım ne olabilir? bir de soğuk içecek olarak ne isteyebilirim pot kırmadan? cool lime yazmış birisi yukarda fiyatı nedir? yeni gelen birin acemiliğini çaktırmadan ne isteyebilir?
    mesajımı görmedin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-11B71D1D1

mesajımı görmedin sanırım

Alıntıları Göster
    Aldığın içecek soğuk muydu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 22 Mayıs 2018; 10:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Filtre kahveye surup koydurma sansim var mi koyduranlar hangisinden koyduruyor.
    Filtre kahveyi nasıl tat olarak zenginlestirebiliriz.
    Süt ve cikolata tozunu biliyorum zaten diğer önerilerine açığım.

Bu ara ders çalışmaya baya gidecem starbucksa cevap pls.
    Koyduranlar genelde vanilya, karamel veya fındık koyduruyor hocam.İstediğin şurubu koydurabilirsin senin elinde

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Aldığın içecek soğuk muydu hocam

Alıntıları Göster
    hayır sıcaktı bildiğin kahv fincanını yarıya kadar kahve doldurup üstüne bir damla damlattı
    benim asıl öğrenmek istediğim ortamlara falan girince şöyle uygun fiyatları ne isteyebilirim? geçen meraktan churchill istedim istemez olaydım
    recep ivedik aklıma geldi tall grandi venti bitti gitti la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 22 Mayıs 2018; 10:22:39 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.