Şimdi Ara

Starcom MP102 Full HD Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü kullanan varmı acaba, tansaşta 99 tl nedir ne değildir, işe yarar mı.

http://www.hepsiburada.com/Liste/starcom-mp102-full-hd-media-player-/ProductDetails.aspx?productId=bd20000&categoryId=112123

• chipseti ne acaba philips 3000 ile ayni mi ? saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

chipseti ne acaba philips 3000 ile ayni mi ? saygılar.

Starcom MP102 modelin chipseti > ''Boxchip F10'' (DVD iso ve Bluray iso desteklemez)
    Philips'in chipseti > ''Realtek 1055 - 500mhz'' DVD iso menülü oynatır ve 3D-Bluray iso destekler..
    İkisi neredeyse aynı fiyata satılıyor ama arada önemli bir özellik ve kalite farkı var.. Üstelik Phlips Global bir marka

• hocam o zaman yine philipsten sasmamak lazim 1 tane aldim biradere de yine philips siparis verecegim gercekten 104 lirayi sonuna kadar hak eden bir cihaz philips sadece yeni bir yazilim cikip su altyazilar biraz daha buyuse baska bir sorun yok birde cift sesli yani film klasorunde ayri bir ses dosyasi varsa bunu gormuyor filme entegre etmiyor bunun disinda ben cok memnunum philipsten.
  • migrosta 80 liraya inmiş ,alıpta deneyen varsa ,deneyimlerini paylaşabilir mi ?Her türlü mkv videosunu oynatabiliyor mu,mp4 cabac 4.1. üzerini destekliyor mu ,internetten güncellenebiliyor mu birde 3d tvlerle ,uyumluluğu nasıldır.

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: impressM

chipseti ne acaba philips 3000 ile ayni mi ? saygılar.

Starcom MP102 modelin chipseti > ''Boxchip F10'' (DVD iso ve Bluray iso desteklemez)
    Philips'in chipseti > ''Realtek 1055 - 500mhz'' DVD iso menülü oynatır ve 3D-Bluray iso destekler..
    İkisi neredeyse aynı fiyata satılıyor ama arada önemli bir özellik ve kalite farkı var.. Üstelik Phlips Global bir marka

Bilerek mı yoksa bilmeyerek mi söylüyorsun, bilmiyorum ama philips in hiçbir modeli 3D Bluray ve 3D ISO Desteklemiyor. ( Gerçek 3D den bahsediyorum )

• @popcornhour 3D derken; (half sbs) 3D demek istediğimi sende biliyorsun ve arada zaten tire işareti de var.. Blu-ray 3D iso seyredecek adam zaten 100 liralık makinalarla ilgilenmez bile.. Philips'in 3D reklam spotunu da ben hazırlamadım.. eğer reklamına 3D yazmışsa, hangi tip 3D video'ları oynattığını belirtmek Philips'in sorumluluğudur..
    standart blu-ray iso'yu zaten realtek-1055 chipsetli media player'ların hepsi oynatıyor..
  • Orada philips bir şark kurnazlığına girmiş , sizde philips " 3D-Bluray iso destekler.. " ibaresini kullanırken bence dikkat edin.
    Ben sizin ne demek istediğinizi tabiki anlıyorum ama bir çok kişi bundan farklı anlamlar çıkarabilir , benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Orada philips bir şark kurnazlığına girmiş , sizde philips " 3D-Bluray iso destekler.. " ibaresini kullanırken bence dikkat edin.
    Ben sizin ne demek istediğinizi tabiki anlıyorum ama bir çok kişi bundan farklı anlamlar çıkarabilir , benden söylemesi

Haklısın @popcornhour Zaten artık son cevaplarımda half sbs 3D olarak yazıyorum..
    Gerçek anlamda 3D Blu-Ray iso seyredecek olan, Himedia'nın yeni nesil üst segment media player modellerini düşünmelidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 28 Aralık 2011; 22:33:20 >
  • ben mp102 starcomu kullanıyorum migrostan 120 tlye almıştım. 5 ay sonra hdm çıkışı çalışmadı kargo ile ithalatçı firmaya (aral tic) gönderdim. anlaşmaları var kargo ücretini onlar karşılıyor. Kargo ücreti vermedim. 1 hafta içerisinde yenisini gönderdiler. bugün tekrar arızalandı. tekrar servise gönderdim. bu sefer cihaz açılmıyor. Muhtemelen elektirik yüzünden. gayet memnunum web cam ile kayıt edilmiş dışında hertürlü formattaki mkv dahil videoyu açıyor. görüntü çok iyi. menü geçişleri hızlı. adaptöründe en ufak bir ısı olmuyor. harici hdd de denedim gayet iyi.
  • 2 hafta once KIPA'dan 78 TL'ye aldim. Is goruyor, menu pratik, isinmiyor ama extHDD fena isiniyor ( Izmir 40 C )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.