Şimdi Ara

STARCOM MP102 FULL HD MEDİA PLAYER 54 TL !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilo1900

Samsung c650 televizyonum var fakat m2ts oynatmıyor doğru düzgün.Bu makinadan alsam 50gb civarı bluray filmleri sorunsuz oynatır mı?Blurayin menülerini ,dil ve altyazı seçeneklerini görür mü?

Kardeş oynatır, hemen uzantının m2 sil, TS kalsın bak nasıl oynatıyor ben izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

Jalen bu fiyattan mi satiliyor peki?

Haramideredeki kampanya ne durumda bilmiyorum ama dün ümraniye carrefourda 69 tlye gördüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

Jalen bu fiyattan mi satiliyor peki?

Maltepe carrefourda hala bu fiyat, ama elektronik bölümünde ortadaki sehpanın üzerinde 3-4 adet kalmıştı en son...

Bu arada yükardaki bişeyler saçmalamış ve şutlanmış sabah sabah hiçbirşey anlamadım valla
  • Bugün ben de bir tane aldım bu cihazdan.Aslında tek amacım harici diskimdeki lossless(flac) müzikleri dinlemekti.Görüntü kalitesi gerçekten güzel.Menüsü basit ve kullanışlı.10larca müzik klasörüne donmadan takılmadan ulaşabiliyor.Optik çıkış yok.Ancak amfimde de optik çıkış yok.Analog olarak bağladım gitti.Gayet memnunum.Fiyat zaten çok komik bir rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilo1900

Samsung c650 televizyonum var fakat m2ts oynatmıyor doğru düzgün.Bu makinadan alsam 50gb civarı bluray filmleri sorunsuz oynatır mı?Blurayin menülerini ,dil ve altyazı seçeneklerini görür mü?

Broşüründe 15gb üstü filmlerde donma-duraklama yaşanabilir gibi bir ifade gözüme çarptı.
  • ben bu ürünü migrosunn büyük bir mağazasında görmüştüm.oradaki kişi 3-4 aydır hiç kapatmadan kullandıklarını ve herhangi bir ısınma ve problem olmuyormuş.ama kingston usb belleklerle çalıştırmak istersen 1 saatte ısınıyormuş.büyük ebatlı bellekle kullanmamı tavsiye etti.esprisini anlamadım.o kadarda anlamam acıkcası :)
    ben phılıps hmp3000 media player almayı düşünüyorum ama uygun fiyatlı bakıyorum.ama 54.90 suan lsa acıkcası alırdım ne olursa olsun phılıpsle suanda yarı fiyatına.izmir carfoura sordum 89.90 tl :(( zaten hiç denk gelmez harbi indirmler.
  • Izmir carefourlarda bulunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

Izmir carefourlarda bulunuyor mu?

var arkadaşım telefonla sordum.89.90 tl.ayrıca migrostada var ama 119 tl.acelen yoksa carfourda indirime girer bence.şuan indirimli fiyat olsa bende alırdım ama benim asıl istediğim phılıps.ama yarı fiyatına olsaydı işte ahh ahh şans yokki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

ben bu ürünü migrosunn büyük bir mağazasında görmüştüm.oradaki kişi 3-4 aydır hiç kapatmadan kullandıklarını ve herhangi bir ısınma ve problem olmuyormuş.ama kingston usb belleklerle çalıştırmak istersen 1 saatte ısınıyormuş.büyük ebatlı bellekle kullanmamı tavsiye etti.esprisini anlamadım.o kadarda anlamam acıkcası :)
    ben phılıps hmp3000 media player almayı düşünüyorum ama uygun fiyatlı bakıyorum.ama 54.90 suan lsa acıkcası alırdım ne olursa olsun phılıpsle suanda yarı fiyatına.izmir carfoura sordum 89.90 tl :(( zaten hiç denk gelmez harbi indirmler.

Üstadım ucuz görüp aldığım sonra da kenara kaldırdığım bu ürünümü satıyorum.Faturası ile birlikte kutulu ve eksiksiz.Kargo da benden olmak üzere 50tlye.İlgilenen başka arkadaşlar da varsa bana ulaşabilirler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.