Şimdi Ara

Starcom Mp3 çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosada gördüm fiyatıda uygun 4 gb 79 lira ekranıda geniş 2 yıl garantili
    ne diyorsunuz alsak pişman olurmuyuz kalitelimidir?

• biraz araştırmanızı öneririm hani evet fiyatı uygun ama fiyatı daha uygun ses kalitesi çok daha iyi playerlar var. mesela next var üzeri aynalı cam gibi çinde tek bir yer tarafından üretiliyor çoğu marka gibi ve gayet başarılı hemen hemen aynı paraya. sizin düşündüğünğz modelin ekranında yapılabilecek çok da birşey yok. yine realde everest var aynı kasaya sahip next ile o da 70tl civarındaydı ses kalitesi yine gayet başarılı. forumda çok değerli bilgiler mevcut biraz dolaşıp karar vermeniz yararınıza olacaktır.
  • açıkcası işi taksite döktükmü ayda 20 milyona falan daha kaliteli mp3 çalar alabilirim philips in var mesela 139 lira civarında bi aleti 4 gb sanırım ucuz diye gidip bilmediğim bi marka alacağıma peşin taksitle daha kalitelisini alırım
  • evet ama işte onun da sonu yok 10 lira daha veriyim 20 lira daha veriyim oluyor:)
  • alma derim. ben hata yaptım ve aldım. 320.240 çözünürlüklü micro sd card destekli, 2 gb olanı diyorsan;çok yavaş, şarj 8 saat, video sadece avi formatı oda ses görüntüden önce gidiyor. öylede videonun bir anlamı kalmıyor. resimlerde çözünürlük 640.480 üstü olsun baya yavaşlıyor. sadece ekran kalitesi güzel ve makina ince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 25 Aralık 2010; 13:33:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.