ASUS HD6850 starcraft 2 ekrankartlarının yanmasına sebep oluyor.Bir arkadaşımım başına geldi ordan biliyorum durduk yere ekran kartından oldu. asus smartdocktor aşırı ısınmasına karşı koruyabilen yazılım sıcaklık 100 olunca ekran kartını otomatik kapatıyor. kart normal değerlerde sorun olmuyor ama hız aşırtma yapınca starcraft 2'de oyun sırasında aşırı ısınmadan kart kendini kapatıyor.Ben derim ki dizüstüne gelmez bu oyun sağlam soğutma sistemi olmadan oynamayın derim
Bildiğim kadarıyla bu sorun çok önceden düzeltildi gerek ekran kartı üreticilerinin yeni driverlarıyla gerek blizzard updateleriyle. Benim GTS250 ile yüksek ayarlarda aralıksız 5-6 saat oynamışlığım vardır ve kartın en fazla 70 dereceye çıktığını görmüşümdür.
quote:
Orijinalden alıntı: MxFxOx
ASUS HD6850 starcraft 2 ekrankartlarının yanmasına sebep oluyor.Bir arkadaşımım başına geldi ordan biliyorum durduk yere ekran kartından oldu. asus smartdocktor aşırı ısınmasına karşı koruyabilen yazılım sıcaklık 100 olunca ekran kartını otomatik kapatıyor. kart normal değerlerde sorun olmuyor ama hız aşırtma yapınca starcraft 2'de oyun sırasında aşırı ısınmadan kart kendini kapatıyor.Ben derim ki dizüstüne gelmez bu oyun sağlam soğutma sistemi olmadan oynamayın derim
bende zamanında üst seviyeati kartlarına bir sürü para döktüm ayrıca masaüstünde amd den başka işlemci takmam ama olmuyor hocam ATI bir türlü adam gibi beceremiyorl şu sürücü olayını. her yeni oyun çıktığında o oyuna özel update çıkartıyorlar