Şimdi Ara

Starcraft 2 Online Hile yapanlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben ilk çıktığı günden bugüne kadar hep starcraft 2 yi severek oynadım vakit buldukçada 1v1,2v2,3v3,4v4,FFA maçlara giriyorum
    geçenlerde BILIZARD hile yapan binlerce kişiyi banladığını duyurmuştu,
    ben hile işine hiç girmedim de aklıma takılan konu bu hile yapanlar ne yapmışlar? bilen denk gelen? rastlayan varmı?
    1v1 maçlarda çok hızlı oynamama rağmen bazen karşı tarafın haddinden fazla gelişmiş olduğunu farkediyodum aklıma bu hile işi geldi
    online oynayan arkadaşlar bu herkese denk gelebilir, hile ile kristal gaz hızlı üretimmi yapıyorlar bilmiyorum....
    keklik durumuna düşmememiz için bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
    hile yapdığını düşündüğünüz oyuncuları şikayet imkanı varmı?

cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler,

• yokmu babayiğit......
  • şikayet etmene gerek yok blizzard bu tür konularda kül bırakmaz.
  • Eğer adamdan şüpheleniyorsan neden replay'e bakmıyorsun? Profilinde kayıtlı maçlar izleyip hile yapıp yapmadığına bakabilirsin.
  • @yagmur adam
    Nasıl hile yaptığını neredn anlayacak ki ne hilesi olduğunu bilmeden. Zaten onu sormuş bu hileler nelerdir nasıl anlarım diye.

@Derin_KarayeL
    Para hilesi gibi hileler zaten kolay değil, ve server ile senkronizasyon hatalarına sebep olur.
    Genelde kullanılan hile harita hilesi (Yani fog of war kaldıran tüm haritayı görmeye yarayan hileler).
    Bunu anlamanın bir kaç yolu var. Tabiki replay izlerken:
    1- Rakip sürekli doğru zamanda senin ünitelerinin antisini yapıyorsa
    2- Rakibin hareketlerini kontrol ettiğinde (Yani kamera onun kontrolünde iken) arada bir senin baseine gelip bakıyorsa (normalde fog of war olması gerekirken)
    Daha önemlisi Ürettiğin teknoloji binalarının bulunduğu noktalara bakıyorsa
    3- Senin arka kapıdan ya da farklı yollardan yaptığın atakları önceden sezip gerekli yerlere savunmasını yerleştiriyorsa, ya da sürekli boşalttığın alandan saldırıyorsa
    4- Aldığın expansionlara fog of wara rağmen arada gelip bakıyorsa, ya da bunları farkedip saldırıyorsa

Tabi bunların hepsi şans eseri ya da mükemmel tecrübeyle de olabilecek şeyler ancak şüpheli durumlar genellikle bunlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 6 Şubat 2012; 14:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

@yagmur adam
    Nasıl hile yaptığını neredn anlayacak ki ne hilesi olduğunu bilmeden. Zaten onu sormuş bu hileler nelerdir nasıl anlarım diye.

@Derin_KarayeL
    Para hilesi gibi hileler zaten kolay değil, ve server ile senkronizasyon hatalarına sebep olur.
    Genelde kullanılan hile harita hilesi (Yani fog of war kaldıran tüm haritayı görmeye yarayan hileler).
    Bunu anlamanın bir kaç yolu var. Tabiki replay izlerken:
    1- Rakip sürekli doğru zamanda senin ünitelerinin antisini yapıyorsa
    2- Rakibin hareketlerini kontrol ettiğinde (Yani kamera onun kontrolünde iken) arada bir senin baseine gelip bakıyorsa (normalde fog of war olması gerekirken)
    Daha önemlisi Ürettiğin teknoloji binalarının bulunduğu noktalara bakıyorsa
    3- Senin arka kapıdan ya da farklı yollardan yaptığın atakları önceden sezip gerekli yerlere savunmasını yerleştiriyorsa, ya da sürekli boşalttığın alandan saldırıyorsa
    4- Aldığın expansionlara fog of wara rağmen arada gelip bakıyorsa, ya da bunları farkedip saldırıyorsa

Tabi bunların hepsi şans eseri ya da mükemmel tecrübeyle de olabilecek şeyler ancak şüpheli durumlar genellikle bunlardır.

yazdıklarınız çok mantıklı şimdi teker teker bir araştırma yapayım şu replay leri bi daha gözlemleyim
    biçok yerde arattım ama pek bişey bulamamıştım
    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, birazda içim rahatladı karşı taraf hile yapıyorda olsa, hızlı üretim gaz kristal sağlamadıkça çok büyük bi avantajı olmayacak
    benim haraketlerimi adım adım çok rahat takip ediyor olacak buda kötü

• Eğer şüpheli bulduklarınız olursa replay dosyasını burda paylaşın.
    Benim bu aralar oyuna girecek fazla zamanım olmuyor ancak diğer arkadaşlar size yol gösterebilir.
  • Malesef bir ara çok fazla raslamaya başladım bende hatta bulabilrsem bir 4v4 rep i vardı.Bukadar olmaz dersiniz saçma bir scout la adamlar 4 kişinin full antisini gitmişlerdi.Biz oyunu aldık o ayrı mesel ama adamlar nezmaan taktik dönsem hemen bir antisi çıkıyordu.Birde bunu sıfır scout la yapanlarda var.Onlar zaten direk 2-3 rapordan sonra banlanıyor.
  • Bir de lag hilesi yapanlar var. Normalde sizin pinginiz artar artmaz drop için anında geri saymaz. 2 saniye kadar bekler ondan sonra geri sayım yapar. Bazıları bir program sayesinde sürekli kendi pingini arttırıp/azaltıp hiç atılmadan oyunda kalıyorlar. Oyun da oynanamaz hale geliyor.

Tabi bunda maksat karşıdakinin sinirini bozup oyundan çıkmasını sağlamak.
  • Insane AI hileliydi değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.