Şimdi Ara

Starfield Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (Steam\Epic\GamePass) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
5
Favori
19.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yamayı kurdum ancak geri kaldırmak istediğimde yamayı kaldıramıyorum discordunuza girdim fakat kanallar da gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz.

• CharmedByAhri C kullanıcısına yanıt

Merhaba, discord kullanıcı adını söylersen ben kendim rol vereyim. Discord üzerinden bakalım, bir sorun var ise ben sana yeni dosyayı atarım.

• ellerinize sağlık acaba dlc için yama yapmayı düşüyor musunuz?

• edwardweo kullanıcısına yanıt

Düşünüyoruz, yakında paylaşırız.

• volktyson kullanıcısına yanıt

var mı gelişme acaba ?

• volktyson kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden yama gelirse ben de yeniden şans vermeyi düşünüyorum 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Merhaba, henüz yok maalesef.

• Modnexus'ta shvz tarafından paylaşılan yama size mi ait?

• Atreus001 A kullanıcısına yanıt

Biz paylaşmadık ama bizim yamayı mı paylaştılar bir bilgim yok maalesef. Şuan senden duyuyorum.

• 1.14.70 versiyonunu bile karşılamayan yarım yamalak ve hatalarla dolu bir yama var. 1.14.74 versiyonu için bir yama bulamadığımdan bunu kullanıyorum. Sizin yamanızı discord üzerinden buldum, ama hangi sürüm olduğunu ve hangi dlcleri karşıladığını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atreus001 -- 13 Aralık 2024; 12:54:59 >
  • Atreus001 A kullanıcısına yanıt

Bizim yama her sürümle olacak şekilde ayarlandı. Sürüm sorunu olmadan çalışacaktır. Yeni eklenen yerler varsa İngilizce gözükür sadece ve DLC'leri çevirme fırsatımız olmadı henüz, son zamanlarda biraz fazla yoğunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 13 Aralık 2024; 18:17:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.