Yamayı kurdum ancak geri kaldırmak istediğimde yamayı kaldıramıyorum discordunuza girdim fakat kanallar da gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz. |
Starfield Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (Steam\Epic\GamePass) (2. sayfa)
-
-
Merhaba, discord kullanıcı adını söylersen ben kendim rol vereyim. Discord üzerinden bakalım, bir sorun var ise ben sana yeni dosyayı atarım.
-
ellerinize sağlık acaba dlc için yama yapmayı düşüyor musunuz?
-
Düşünüyoruz, yakında paylaşırız.
-
var mı gelişme acaba ?
-
Hocam sizden yama gelirse ben de yeniden şans vermeyi düşünüyorum 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, henüz yok maalesef.
-
Modnexus'ta shvz tarafından paylaşılan yama size mi ait?
-
Biz paylaşmadık ama bizim yamayı mı paylaştılar bir bilgim yok maalesef. Şuan senden duyuyorum.
-
1.14.70 versiyonunu bile karşılamayan yarım yamalak ve hatalarla dolu bir yama var. 1.14.74 versiyonu için bir yama bulamadığımdan bunu kullanıyorum. Sizin yamanızı discord üzerinden buldum, ama hangi sürüm olduğunu ve hangi dlcleri karşıladığını bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atreus001 -- 13 Aralık 2024; 12:54:59 > -
Bizim yama her sürümle olacak şekilde ayarlandı. Sürüm sorunu olmadan çalışacaktır. Yeni eklenen yerler varsa İngilizce gözükür sadece ve DLC'leri çevirme fırsatımız olmadı henüz, son zamanlarda biraz fazla yoğunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 13 Aralık 2024; 18:17:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X