Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
60.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://gamerant.com/will-starfield-release-playstation-ps5/

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Premium upgrade alınca ilerde çıkacak tüm dlc'lere sahip olacak mıyız yoksa sitede yazan aşağıdaki içerikler mi sadece.

Premium Edition içeriği:

• Starfield Ana Oyunu
    • 5 güne kadar erken erişim hakki
    • Shattered Space Hikâye Genişletmesi (oyunun çıkışından sonra)
    • Constellation Görünüm Paketi: Equinox Lazer Tüfeği, Uzay Kıyafeti, Kask ve İtici Çanta
    • Starfield Dijital Sanat Kitabı'na ve Orijinal Oyun Müziklerine erişim
  • r/gamingleaksandrumours'ta sızdırılan bir görsele göre oyuncu 30 dakika gezegende yürüdükten sonra sınıra ulaştınız diye bir uyarı almış? STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS 

A few notes I just woke up. I'll have to check with Vasco. So as far as fully explorable planets go. When you land on the planet you get a gigantic region you can explore that's probably 30 minutes in every direction. However that direction is capped off. You then need to go to your map and select a point on the planet to make a new landing zone which then generates another area. So you cannot start at the landing part of your ship and walk all the way around the planet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 26 Ağustos 2023; 22:1:24 >

• cidden koca gezegeni alıp modelleseler işsiz gibi 4-5 saat dolaşacak insan var mı merak ediyorum? yani elinizin altında quantum bilgisayar vardı da bethesda mı size koca gezegenleri modelleyip buyrun çatlayana kadar gezin demedi. STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS az mantıklı düşünen insan bunu hiçbir yapımcının yapamayacağını bilir. önemli olan kısıtlı alanda sunacakları çeşitliliktir. bunu da yegane yapacak firmalardan birisi bethesda'dır.

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt
    Fast travel sonrası zone oluşturuyor şeklinde anladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

https://gamerant.com/will-starfield-release-playstation-ps5/

Youtube Premium üzerinden reklamsız erişilebilir.

• aschil kullanıcısına yanıt
    evet öyle. her seferinde belli bir alan prosedürel olarak oluşturuluyor. kimi 30 dakika kimi 40 dakika demiş her kenarına olan uzaklığı. muhtemelen onumuzdan biri bunu fark edecekti zaten. bazı oyuncular çok yaygara koparmış ben 30 fps muhabbetinden bile gereksiz buldum teknik olarak. ancak bu oyun bize tamamen yürüyerek bir ucundan bir ucuna gezegen gezebileceksiniz diye gösterildi bu açıdan kabul edilebilir değil. daha doğrusu bu beni acaba başka hangi laf cambazlıkları duyduk diye endişelendirdi. tamam bu zaten oynarken fark edilebilecek bir şey değil ama başka konularda da böyle laflar işittiysek sıkıntı büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceyrekkokorec -- 27 Ağustos 2023; 0:43:50 >
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    iniş yapılan bölgeler zaten prosedüler oluşturuluyor. oluşturulan bölgenin dışına yaklaştıkça biraz daha generate edebilirdi diye düşünüyorum teknik bi bilgim olmasa da.

Bu bir kısıtlama gibi görünse de 30-40 dk aralıksız yürüyerek çok büyük alanlar aşılabiliyor oyunlarda.Muhtemelen Skyrim haritasının da bu sürelerde sonuna ulaşılır.Burada düz bir çizgiden bahsediyoruz.Haritanın tüm noktalarına ayak basmak sanırım bu sürenin 10 katı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 27 Ağustos 2023; 5:51:22 >
  • Oyunlarda o sınırın olmaması için kuantum bilgisayarı gerekiyor, uyarı ekranı yerine alternatif şeyler düşünülebilirmiş.

• Bethesda, Starfield'taki karakterimizin az kalsın bir sese sahip olacağını fakat sonradan vazgeçtiklerini açıkladı.

Önceden belirlenmiş bir sese ve tonlamaya sahip olmanın oyunda istediğimiz kişiyi canlandırmanın büyüsünü bozacağına karar vermişler.

Tom Henderson'un aktardıklarına göre Starfield'ta Gezegenlerin Keşfi:

"Gezegenler farklı sayıda iniş noktasına sahip olacak (A gezegeninde 3 iniş noktası bulunurken; B gezegeninde 5 iniş noktası bulunacak.)"

"Bir gezegenin etrafını tamamen dolaşamazsınız ve bir iniş noktasından bir başka iniş noktasına yaya/yürüyerek gidemezsiniz."

"Gezegenlerde arazi sınırı var." (Tam olarak neyi kapsıyor bir fikrim yok.)

"Bunun muhtemelen bilgisayarları/konsolları zorlamaktan kaçınmak için yapıldığı düşünülmektedi

Todd Howard, GQ Magazine'a verdiği röportajda, Starfield'ın çıkış gününde New Game+ moduyla birlikte geleceğini söyledi.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Rpg oyunlarında veya kendi karakterinizi kendiniz oluşturduğunuz oyunlarda diyeyim karakterimizin sesinin olmaması çok doğru bir karar. O şekilde karakterimi daha fazla benimsiyorum ben.

Ha oyun rpg değildir, lineer bir oyundur. Bana der ki oyun sen Arthur Morgan'sın, Tommy Vercetti'sin sesin de bu ona eyvallah. Bir sikayetimiz yok 😀

• Son 5

• STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 27 Ağustos 2023; 11:12:17 >

• 2 gün önce grupta bir soru sordum ama cevabını alamadım.

Gözden kaçmış olabilir.

Oyunun mod desteğine ilişkin pc de var olan durum konsol içinde geçerli olacakmı acaba ????

Oyunu hangi platformda oynayacağıma buna göre karar vericem.

generated olmasından el ile tek tek işlenmiş ufak alanları tercih ederim. no mans sky da generated alanları gördük rezalet ötesiydi.

• Yeniada kullanıcısına yanıt

Konsolda da mod desteği olacak ama D1 mı bilmiyorum bir kaynak göremedim onunla ilgili.

• Konsolda klavye ve mouse desteği olacakmış

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.