Kesinlikle katılıyorum, sony çok uğraştı ama ms ile zenimax ilişkileri her zaman iyi olduğu için tercih xbox tarafında oldu. Saçma sapan bir linç kültürü yüzünden Todd Howard yerden yere vurulmuş olsa da bu adamın yaptığı işleri yapabilmek herkesin yapabileceği bir şey değil. Adamın bulunduğu yer yapım başarılı oluyor fallout 76'ya denmedik söz bırakılmadı oyun şu an mis gibi sürekli içerikle güncelliyorlar. nereden nereye... Albin Hoffyoutube They kept this. https://www.youtube.com/watch?si=ggekvyuH9WjwQ_FM&v=7xqfC80SRGU&feature=youtu.be |
STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (29. sayfa)
-
-
yanlış mı anladım yoksa yeni zelanda saatiyle gece 12de oyun açılıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer böyle olursa müthiş haber 🙂
Kralın dönüşüne son 1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dananın kuyruğu saat kaçta kopacak ....
-
24 saat içinde inceleme notları düşmüş olacak, yarın kaos olur muhtemelen.
şimdi okudum, yanlış anlamışım :D
Erken erişim aynı anda açılacakmış dener bakarız net bir bilgi göremedim hocam.
19:00 da incelemeler yayınlanacak 🙂
Portekizli bir kuruluş 8.5/10 vermiş oyuna.
Tam tahmin ettiğim kısımlardan kırmış puanı (Creation Engine denen gudubet)
-
Pc ana konusunda gören var mı bilmiyorum ama asansöre koşuyor npc ler tam yaklaşınca malum kodlandıkları için yavaşça yürümeye geçiyorlar asansöre biner binmez de kayboluyolar 😀
Güya motor 2.0 oldu. Optimizasyonu böyle böyle sağladılarsa vay halimize 😄
Hikaye,atmosfer,quest kalitesi,rol yapma kısmı vs vs efsane olacak ancak oyun motorundan kaynaklı gezegenlerde iniş çıkışta malum kısıtlamalar gibi konular puan düşürecek gibi. Açıkçası 90 üstü meta puanı benim için büyük sürpriz olur. 85 de kalacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 31 Ağustos 2023; 14:0:10 >
85 olmasına imkan yok
-
Umalım da öyle olsun. 90 altı puana çok üzülürüm bu oyun için.
Oyunun Meta ya da Opencritic ortalaması 90 altı olursa patladı demektir. Bu derece hype, reklam, projenin büyüklüğü 90 altı puanlanırsa oyunu iade ederim. Bir daha da Bethesda/ Microsoft oyunu almam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 31 Ağustos 2023; 15:30:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90 puan patlak ise vay halimize..
80-85lik oyun yapanlar yandı, her oyun 95+ olması lazım
-
Bethesda markası. Bu derece hype. Bu derece bütçe. Bu derece reklam. 90 altı olursa patladı demektir. Her oyun için değil bu oyun için geçerli bu. Bakalım Microsoft Redfall'ın içine ettikten sonra Starfield'a da girişmiş mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 31 Ağustos 2023; 15:51:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka Fallout New Vegas metası 84 ama en iyi Fallout oyunudur ve tam bir başyapıttır. Starfield'ın metası ne olursa olsun uzun yıllara damga vuracak bir oyun olacak.
-
Muhtemelen gelen puan bir iki hafta içinde 2-3 puan daha düşecektir.Bir çok isme kod gitmemiş.Bunların içinde Xbox oyun incelemelerinde mimli siteler var.Oyunun üzerinde bu kadar baskı da anlamsız.90 gelse bile hayal kırıklığı yaşayacak oyuncular var.Yüzyılın oyunu diye diye oyuna zarar veriyorlar aslında.
-
Redfall'un içine Bethesda etti , Microsoft değil.Microsoft sadece oyunu süresiz erteleyebilirdi , ama oyunsuz dönem olduğu için ve biraz da çıksın da kurtulalım diyerek akışına bıraktı.Bence süresiz ertelemeliydi tüm tepkileri göze alıp o ayrı.
-
Katılıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: trident02Bethesda markası. Bu derece hype. Bu derece bütçe. Bu derece reklam. 90 altı olursa patladı demektir. Her oyun için değil bu oyun için geçerli bu. Bakalım Microsoft Redfall'ın içine ettikten sonra Starfield'a da girişmiş mi
90 puan bile alsa benim için de başarısızdır. Oyunu 85 bile alsa oynayacağız ama büyük beklentiler ve beklenen bunca süre olunca üstüne birde firmanın şuan bayrak oyunu olunca 89 bile kabul edilemez.
Bu oyun 90 üstü alacak alacak, başka yolu yok. Alamazsa microsoft dan ümidi kesin. Alırsa sony nin helvasını yeriz. Bu rüzgarla yürürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X