Şimdi Ara

STARGATE SG-1 TÜRKÇE DUBLAJ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
6.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben altyazılı versiyona da razıyım bu seriyi nereden izleyebilirim?

• xnc kullanıcısına yanıt

Maalesef ekran kalitesi 360 p olduğu için çok kötü görünüyor.

Bu çok daha kaliteli görünüyor.

Teşekkürler.

Aİ ile mi yaptınız ?

• aynen, ciddi zaman alıyor tabi işlemesi

geri kalanları da attım aynı yere, 2 bölüm kaldı sanırım, yer doldu, atamadım aynı yere, bakarım bir çaresine

sezon 2 yok tabi, onu yapmadım, çok uğraştırıyor çünkü

hızlıca yüklemenizi öneririm, ne kadar duruyor bilgim yok, silinir falan, indirin siz hızlıca

Sadece 1. sezon mu var elinizde? dizi 5 sezon çünkü

Nostalji Sever 3 sezon yüklemiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liter3c -- 1 Şubat 2025; 22:37:10 >
  • 3 sezon var ama düşük halleri, ben de nostalji sever den indirdim

diğer sezonları yapay zekadan geçirmedim, çok zaman alıyor malesef

Nasıl yapıyorsunuz ki ben bilseydim vakit harcardım sizin yerinize de.

Gerçekten o diziye ihtiyacım var

• topaz ai, google aratın

Sandığımdan daha zormuş ya bide benim pc çok kötü kaldırmıyor. Keşke elinize değmişken seriyi tamamlasanız.

O kadar mutlu ederdiniz ki anlatamam :/

• şu an için söz veremem, malesef

bir taraftan video animasyon, bir taraftan yazılım, işim gereği uğraşmak için ciddi zaman ayırmam gerekiyor

anca sezon 1'i bitirebildim, o da bilgisayarı geceleri bile açık bıraktım ki pek tercih etmediğim bir şey bu

seriden kastınız sezon 1 ise, kalan son 2 bölümü atarım, hazır zaten, o sorun değil

siz verdiğim linkten tamamını indirdiniz mi

ama devamı için üzgünüm.

ayrıca hüseyin eryiğit dediğim arkadaş web-dl olarak paylaşıyor şu an, yemin ediyorum ben bile ondan indirip koyucam arşive

ve görüntü kalitesi de benim paylaştığıma yakın, arada fark az ve bence yapay zeka ile uğraşmaya gerek kalmayacak kadar yeterli

tabi bir de şu var, mesela bahsettiğim okru sitesine yükleme yaparken kalite biraz kısılıyor gibi geldi bana, bunu şundan dolayı söylüyorum

diziyi upload eden arkadaş ile özel mesaj iletişim kurun, rica ederseniz sizin için drive gibi bir alana elindeki hallerini yükler ve sanırım ordan alacağınız dizinin kalitesi şu an yüklediklerinden daha iyi olacaktır, (sanki okru sitesi biraz sıkıştırıyor gibime geldi)

bence bi iletişime geçin derim, ufak bir meblağ verirsiniz o da boşuna uğraşmamış olur

Hüseyin eryiğitin profilinde ki Andromeda 360p olduğu için izlenilmiyor maalesef.

o eksik 2 bölümü de yüklersiniz size zahmet.

Geri kalanı ise 4 5 ay sonra bile olsa eğer yapay zekadan geçirirseniz inanın süre hiç önemli değil 2026 başına kadar seve seve beklerim  iletişime geçtim ama farklı bir link veremeyeceğini söyledi.

Şimdiden çook teşekkür ederim.

Hocam iyi akşamlar Stargate SG-1 ve Stargate Atlantisi Full HD mümkünse Türkçe dublajlı nereden bulabilirim. Türkçe dublaj olmasa da olur. Sırf bu ikisini izleyebilmek için amazon prime aldım, orada da ülkemizde yayınlanmamış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.