Şimdi Ara

StarHawk Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu oyunu almayı düşünüyorum,çoğu yerde türk oyuncularımız oyunu beğenmiş ve övmüş fakat hiç biryerde psn paylaşımı görmedim aranızda acaba oynıyan varmı bf3 varken alınır mı ?

• oynıyanlar varsa psnleri yazabilir mi?
  • Yav bf3 varken alınırmı ne biçim soru tabi alınır bf3 var diye başka oyun almayacakmsıın starhawkla bf3ün alakası yok ayrıca biri fps biri tps biri uzayda geçiyor biri normal dünya. alınır gayet güzel oyun multiside zevkli ayrıca tüm dlcleri bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Yav bf3 varken alınırmı ne biçim soru tabi alınır bf3 var diye başka oyun almayacakmsıın starhawkla bf3ün alakası yok ayrıca biri fps biri tps biri uzayda geçiyor biri normal dünya. alınır gayet güzel oyun multiside zevkli ayrıca tüm dlcleri bedava

Öncelikle yorumun için teşekkürler fakat aklımda şu soru işareti kaldı bu beğenen türk arkadaşlarımız nerede? hiç biryerde psn bulamadım ama coğu yerde stokta yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coktur94

quote:

Yav bf3 varken alınırmı ne biçim soru tabi alınır bf3 var diye başka oyun almayacakmsıın starhawkla bf3ün alakası yok ayrıca biri fps biri tps biri uzayda geçiyor biri normal dünya. alınır gayet güzel oyun multiside zevkli ayrıca tüm dlcleri bedava

Öncelikle yorumun için teşekkürler fakat aklımda şu soru işareti kaldı bu beğenen türk arkadaşlarımız nerede? hiç biryerde psn bulamadım ama coğu yerde stokta yok...

PSN'e gelmedi oyun.http://www.hepsisony.com/?urun-4358-Starhawk-PS3-Oyunu.html
  • quote:

quote:

quote:

PSN'e gelmedi oyun.http://www.hepsisony.com/?urun-4358-Starhawk-PS3-Oyunu.html

:D sanırım beni yanlış anladın ben oynıyan arkadaşlar psn isimlerini söylemiştim

• quote:

oynıyanlar varsa psnleri yazabilir mi?

konuyla ilgili msj atmıştım...
    http://forum.donanimhaber.com/m_62028254/mpage_1/f_/key_starhawk//tm.htm#62250009

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

betasını oynadığım günden beri 4 gözle beklediğim bir oyun, Türkiye'de satışa geç sunulmuş olmasına rağmen 2-3 hafta önce buldum ve aldım, mp' si çok zevkli, aksiyon hiç durmuyor, joystick i elinizden bir an bile bırakamıyorsunuz..
    geçen gün arkadaşım gösterdi bana; klanda herkese bir görev verebiliyorsunuz, mesela birisi tankçı, diğerine pilot, offensive-defensive... böylece klandaki herkes ne yapacağını biliyor, daha zevkli hale geliyor.
    oyundaki değerlerinizi inceleyebiliyorsunuz, kendinizin ve diğer ark.larınızın; hangi silahla kaç atış yapmış-kaçı isabet etmiş, vs...
    reklam yapmak gibi olmasın ama oynayan ve alıp oynamak isteyen ark.ları klanımıza beklerim : [TURK] Turkler Uzayda
    PSN : KeZzZaP

Edit: klanda 2 kişiyiz, çünkü Türk oyuncu bulamıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeZzZaP -- 12 Ağustos 2012; 3:44:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.