Şimdi Ara

Starmaxx yol yardımı ağır yalan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Biturbo

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Kredi kartlarında asistant hizmetleri oluyor arasaydınız çekici yollarlardi.

Bilmiyordum, aklimda bulunsun. Sansima cok yakin bi yerden cekici buldum hemen.

Toplam masrafınız ne kadar oldu? etli ekmekler hariç tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Kredi kartlarında asistant hizmetleri oluyor arasaydınız çekici yollarlardi.

Bilmiyordum, aklimda bulunsun. Sansima cok yakin bi yerden cekici buldum hemen.

Toplam masrafınız ne kadar oldu? etli ekmekler hariç tabi.

:)))))
    200(cekici)+70(servis)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede arkalarda petlas velox sport var..Nalet etim bu lastiğe arkaya taktım artık..Sonra petlas kötü dedimi vatan haini olmadığım kaldı bi....Bu arada starmaxx aynı zamanda petlas..Starmaxx olarak algılamayın yani..Petlas bu petlas..
    Geçen gün bir abimin vectra b aracına 2 lastik alacaktık..Tanıdığım lastikçiye gittik.Adam petlas da satıyor.Balanslarında problem oluyormuş petlas vermem ha istersen al ama 2 gün sonra gelme bana dedi..
  • Biturbo B kullanıcısına yanıt
    Bende bunu duyurabildiğiniz kadar insana duyurursanız insanlar bu yalana kanmaz demek istedim ama anlatamadım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bende bunu duyurabildiğiniz kadar insana duyurursanız insanlar bu yalana kanmaz demek istedim ama anlatamadım sanırım

Ya da ben hafif yanlis anladim, haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bendede arkalarda petlas velox sport var..Nalet etim bu lastiğe arkaya taktım artık..Sonra petlas kötü dedimi vatan haini olmadığım kaldı bi....Bu arada starmaxx aynı zamanda petlas..Starmaxx olarak algılamayın yani..Petlas bu petlas..
    Geçen gün bir abimin vectra b aracına 2 lastik alacaktık..Tanıdığım lastikçiye gittik.Adam petlas da satıyor.Balanslarında problem oluyormuş petlas vermem ha istersen al ama 2 gün sonra gelme bana dedi..

Evet, Starmaxx Petlasin yurt disinda ki ismi diye biliyorum, Arcelik-Beko muhabbeti yani... Ama ben lastiklerden yana bir problem yasamadim, sorunum vaad edilen yardim hizmetini alamamam sadece..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bendede arkalarda petlas velox sport var..Nalet etim bu lastiğe arkaya taktım artık..Sonra petlas kötü dedimi vatan haini olmadığım kaldı bi....Bu arada starmaxx aynı zamanda petlas..Starmaxx olarak algılamayın yani..Petlas bu petlas..

Evet, Starmaxx Petlasin yurt disinda ki ismi diye biliyorum, Arcelik-Beko muhabbeti yani... Ama ben lastiklerden yana bir problem yasamadim, sorunum vaad edilen yardim hizmetini alamamam sadece..

Lassa da türk malı.Denemek lazım yol yardımını.Ne bu millet bellemiş petlas starmax.Söylediğim gibi bayi satmaya bile yanaşmıyor.O kadar çok balans sorunundan araç döndü ki çok yakın fiyata başka marka almamızı öneriyor..Başka marka derken lassa filan.

• Valla bilemem diger markalarin yol yardimini, ama petlas'in kalitesini de bu kadar kucumsememek lazim, uyguna yakin fiyata ortalama lastikleri satiyorlar, en azindan kislikta oyle.

• Boyle yapacaklarina yol yardimini hic vermesinler. Zaten yol yardimi icin almiyoruz.

Ama hizmet veriyorum diyorsan vereceksin.

Dilerim bir gun avukata falan denk gelirler de catir catir ceza yerler

• Lastikci yarı fiyatlı lastigi satmak istemez tabiki. Petlas ve starmaxx gayet kaliteli lastikler avrupa test kuruluşlarının yaptığı testlere bakmak yerine lastikci süleyman Efendinin yorumlarını kaale almak da düşündürücü

• Konu açmak istemedim.2012 haziran ayında aracımı yıkatmak için getirdiğim petrol istasyonunda aracımın şanzıman arızasından dolayı hareket edemedim.Günlerden pazardı.Ne yapacağımı çekici işini nasıl hallediceğimi düşünürken full yol yardım aklıma geldi.Full yol yardımı var diye aklımda kalmış.Numarasını bile bilmiyorum full un.Eşime netten baktırdım numarayı.Olmaz ama şansımı deneyeyim dedim.İçimden de kesinlikle olmaz sallamaz benimle mi uğraşacaklar diyordum.

Neyse 444 lü numarayı çevirdim.İstanbuldan birisi çıktı.Durumu anlattım.Sizin müşterinizim kartım felan var dedim.Eleman 5 dk sonra geri döndü bana.Gelecek çekici şöförüyle tele konferans yoluyla konuştuk adresi verdim. Çekici geldi.Ben hala inanamıyorum.Şoktayım ancak bozuntuya vermiyorum. Küçük sanayi ye çektik aracı.Allahtan tanıdık bir vardı pazar günü.

Şoför aracın fotoğrafını çekti.Fotoğraf istiyorlar felan dedi. Geçmiş olsun dedi ve ayrıldı. O gün bu gündür full e minnettarlığım devam ediyor. Ancak millete hizmet eden bir firmayı ne hale soktular hepimiz gördük.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Lastikçilerin verdiği yol yardım sadece lastiklemi alakalı ?

Arkadaslarin dedigine gore oyle yapiyorlarmis, ama ne verdikleri brosurde oyle bir sey yaziyor ne de satin alirken herhangi bir yetkili bunu soyluyor, islerine gelmiyor yani.

Lastik satarken hiç bundan bahsetmyiyorlar . "1 yıl ücretsiz yol yardımı" diye reklam yapıyorlar bol bol.

Bu şerefsizlere arıza ne olursa olsun, "sorun lastikten" demek lazım. Hakediyorlar çünkü...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.