Şimdi Ara

### Start - DC Bilgilendirme### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
0
Favori
32.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dc
  • oyuna giriLmiyor gene yafss:S
  • STArt yok

45 lvl mageimi kasıcaktım
  • boku cikti ama artik ha pre aliyoz oyuna giremiyoruz maden giremedigimiz zaman kadar uzatsin serefsizler bu ay bi hafta rahat oldu oyuna giremedigimiz girip birakiyoz dc geliyo basliyacvam boyle ise yaw
  • Dc..
  • varmı oyun :S
  • Start yok?
  • aynen start yok ne biçin oyun bu
  • start zaten zor gelıyor giriyom server listesi gelmıyor server listesi gelıyor servera girmiyor servera giriyor char yok bidaha giriyom servera char var kalkmıyor yaklasık 1.30 2 saat sonra giriyorum bu seferde data %99da atıyor nasıl bokdan bir oyun oynuyoz ya of of
  • Start gelmiyor.
  • Neler oluyor bilen barmi? Hep bu saatlerde DC yiyor herkes sonrada giremiyor oyuna bi turlu.
  • 7 şubat 2010 saat 20:20 oyunda çok fazla lag vardı dc etti start yok ...
  • oyunda feci lag vardı dc yedim start 30 defa denemde anca gelioo ama oyuna girimyoo
  • Okul açılınca lag-dc kesilir diye umuyorum.
  • bende satart bi geliyor bi gelmiyor ne yapmalıyım baştan yüklüyorum şuan ama .....
  • Launcheri açıp 5 dakika kadar bekledikten sonra start geliyor.
    Şifreyi yazdıktan sonra enterlamayıp confirme tıkladıktan bir 5-10 dakika sonra da serverlar geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 7 Şubat 2010; 20:56:16 >
  • Belli ki knight online oyuna karşı bir kota koymuş.. Bu kota avrupa bağlantısı yada sadece türk ipleri için de geçerli olabilir. Avrupadan bir arkadaş start olup olmadığını bize söylerse bu konu da netlik kazanır ama Knight online'nın bir engelleme koyduğu çok açık... HSS programı yani ip gizlenerek startın gelmesi çok rahat sağlanıyor.. Demek ki bizim iplerimizin oyuna girişlerine belirli bir kota konulmuş durumda.. O yüzden 5-10dk arası bekleyince geliyor çünkü oyundan birileri ya dc oluyor yada kendileri çıkıyor böylelikle tekrar yer açılıyor... ip gizleyince bu sorun ortadan kalkıyor ama hss ile de çok acayip lag yapıyor...

Umarın ko bu kotayı en yakın zaman da kaldırır..
  • portekiz-japonyadan oynayan arkadaslarım var her uzun süreli start gelmemesinde mutlaka görüşürüm kendileriyle
    sorun sadece türkiyede yok .hatta soyle diyim 100 mbit hat kullanan japonda bile lag var bu aralar
    hss ile girme olayıda zaten lag olan oyunda türklerin o anlık girişleri engelleniyo olabilir gibi geliyo bana
  • herhalde makinaları artık bu oyuncu kapasitesini kaldırmıyor.. Biz ko bitiyor derken günden güne oyuncu sayısında artış mı yaşanıyor ney =)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.