Şimdi Ara

Start var server listesi yoq :S>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt beyler bnde ıstırapla giriom ama launcher da start var server yok launcherde genellikle x-trap hatası verio o yüsten ıstırapla giriorm.AMA SERvER LİSTESİ YOK
    simdi gene LF!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KıngAssassin -- 24 Nisan 2007; 13:21:57 >

• az önce bana serverlar bilem geldi ama tılayınca dc verdi

az daha gayret edelim giricez inşallah

2. deneme pre geldi &99 kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanaway -- 24 Nisan 2007; 13:18:52 >
  • AYNEN BENDEDE ÖYLE START VAR XTRAP YÜKLÜYO AMA SONRASI YOK 3 KERE GELDİ SERVER LİSTESİ OYUNDA OLAN VAR AMA MESELA 0 1 2 ÇİZGİ BAŞKA SERVERDA 3 ÇİZGİ O ŞEKİLDE
  • start gelse xtrap geçmez xtrap geçse serverler gelmez serverler gelse yüzde 99 takılır hep sorun
  • Bende artık server listesi geliyor ama connecting i aşamadım.Yavaşa yavaş girecez gibi.
  • server listesi yokk :((
  • ya bu ne alla alla pre gelıo lıste gelıo ama gerısı yok yeterrrrr
  • server cızgıları artıyor bi olay var
  • 2 seferdir pre cikiyo ama gerisi yoq bugunde eventler var

serveri de gectim charda bekliom hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 24 Nisan 2007; 13:27:38 >
  • oyuna a zonce gırdım ama 7 sniye sonra dc verdi oyun oyuna gırse bıle oyunda kalmıyo dırek dc atıyo
  • YAAAAA YETERRR ARTIKKKK SERVERLAR AÇIK BİZ OYUNA GİREMİYORUZ YOK BÖYLE BİŞEY....ALLAH BİN BELANI VERSİN K2 TTNETEDE DEYİNMECEM GEÇEMİCEM Bİ DA ONLARA...
  • char %99 taklıtıp kalıyor zaten taklıcağını anlıyosun normale göre seri dolmuyor çık bi daha gir
  • bu sorunlar yumagı fıre drake geldıgınden berı dewam edıyo su an yıne c1 e logın oluyo zaten baslı basına bır sorundur fıre drkare bu k2 oyunu blıızarda satmadıkca duzelmez ve ıyılestırelemez kendı guvenlıgını korumaktan acoız olan bır sırket oyuncualrın guvenlıgını nasıl saglasınki....acemıce bır yonetım guzel bır oyun ve cok kotu bı baglantı ttnet...ıste hepsi bu
  • nası girdiniz yaw serverlar listesi gelmedi bi türlü :( falied şimdide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 24 Nisan 2007; 13:33:25 >
  • GİRDİM AMA ÇIOK LAG VARDI DC YEDİM

tırmalayın arkadaşlar giricrkhttp://img183.imageshack.us/my.php?image=65iv4.png bu olaydan 5 sn sonra dc

2 deneme yine girdim ama herkes yerde bende lagta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanaway -- 24 Nisan 2007; 13:43:01 >
  • bu boole olmuyacak ben nfs carbon oynayacam siz girmeye calisin
    valla k2 saolsun carbonu bitirtecek bana ama demeden gecemeyecem
    K2 TTNeT
  • BU SEFER TAMAM GİRİN AHALİİİİİİİİİİİİİİİ
  • BAYA BEKLE GİRİO 30 DK BEKLE,ÇOK LAG VAR AMAA SÖLİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.