Bildirim
StarTreyk
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
porselen gibi duruyor -
arkadaşım bu atılgan değil erimiş sabun olmuş veya jöle kıvamında bir atılgan
sorun ne biliyormusun; smooth denilen hadise 3 kenar arasında gerçekleşir ama senin kenarlarında yeteri kadar egde yok, modelin solid halini koyarsan dediğimi daha rahat anlatabilirim -
Modelde çok fazla eksik vertex var; modelin topology'si çok kötü, subdivion uygulamışsın oda iyice bozmuş. -
İyi diyonuz ama ben bunu çok düsük sistemle yaptım
özelliklerim
amd 2200 sempron
512mb ram
128 mb fx5200 -
quote:
Orjinalden alıntı: hemice
özelliklerim
amd 2200 sempron
512mb ram
128 mb fx5200
486 dx2 66 da bile daha iyisi yapılabilir..
sen solid halini koyarmısın modelin bak anlata anlata yorum yapalım kendini geliştirirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 26 Şubat 2008; 16:33:28 > -
yapım tekniğini kestirebiliyorum. çizgi ile şekli oluşturup extrude verip mesh smoth uygulamışsın. yuvarlaka iyi görüneçek diye düşünme bir blueprint kulalnarak sert hatlara sahip bir gemi modelle daha iyi göüneceğini göreceksin. basite kaçmış olmamış. Ama yeni başlayan biriysen güzel bir çalışma. -
quote:
özelliklerim
amd 2200 sempron
512mb ram
128 mb fx5200
O sistemle neler yapıyorlar biliyor musun ?
Daha düşük bir sistemle yapılmış bir kaç örnek vereyim sana;
Bunların yapıldığı sistem;
iBook
G3 700Mhz
384 MB RAM
ATI Mobility Radeon 16 MB VRAM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 26 Şubat 2008; 18:26:17 >
-
lzooml , bunlarda yalnız potoshup kullanımış gbi? ben kullanmadım, direkt render. -
quote:
lzooml , bunlarda yalnız potoshup kullanımış gbi? ben kullanmadım, direkt render.
hayır. dierk render. bariz biçimde hemde. -
orhanokay.com adresinden aldım resimleri.
http://www.orhanokay.com/3d.php
Oradan inceleyebilirsin C4D ile yapılmış. -
Bi uzaygemisinden ziyade deniz kabuğu'na benzemiş. ama daha başındasın belli. Böyle devam edersen 1 senede bu forumda ağız açtırırsın. -
fazla cadmun clark uyguladığımdan dolayı çizgiler birbirne yapışti. -
Arkadaş yeni başlamış, hevesini; modeli farklı şeylere benzeterek kırmayın bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Barkley -- 28 Şubat 2008; 17:00:51 > -
quote:
Orjinalden alıntı: C.Barkley
Arkadaş yeni başlamış, hevesini; modeli farklı şeylere benzeterek kırmayın bence
ne yenisi yaw 10 yil oldi -
10 yılda bu kadar mı ilerledin -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: C.Barkley
ne yenisi yaw 10 yil oldi
Fazla uçma üşüteceksin; 10 yıldır ben işin içindeyim ama sen taş devrinden çıkmışsın, bak imzama anlarsın -
tamam ben bittim 10 yıldır bu kadar ilerlediysen :D ben 16 yaşındayım. 10 yaşımdan beri ilgiliyim. ancak son birkaç senede ağırlık verdim. ve çalışmalarıma bakabilirsin :D 10 yılda bunu yaptıysan 11 yaşnıda olaiblirsin veya bir problemin var. zihinsel eğer öğleyse geçmiş olsun.
dipnot: bide StarTreyk değil :D -
cidden güldüm şu mesajları okuyunca ehehe... bu Cinema 4D ücretli bir yazılımsa, ne kadar ücreti? -
quote:
Orjinalden alıntı: CoRaSpIRIN
cidden güldüm şu mesajları okuyunca ehehe... bu Cinema 4D ücretli bir yazılımsa, ne kadar ücreti?
En son bildiğim 800-900 dolar arasıydı.
Benzer içerikler
- araba tasarlama uygulaması
- exocad crack
- solidworks standart için bir lisans sağlanamadı -8,544,0
- taslak ev çizim programı
- basit proje çizim programı
- çizim programları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X