Şimdi Ara

StartupRepairOffline hatası acil yardım LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım yaklaşık bir kaç hafta önce sapıtmaya başladı ve en sonunda da açılmamaya.Neyse ben sonunda usb üzerinden bir win7 formatı ayarladım ve formatı attım.Ondan sonra 1-2 gün sonra bilgisayar yine saçmalamaya başladı ve açılmıyordu.Sürekli başlangıç onarmalarla falan geçti saatlerim ama nafile hiçbir şey olmadı.Tekrar format atacaktım onda da kaç kere "kurulum başlatılıyor" da tıkandı kaldı yapamadım bir türlü en sonunda onu da aştım ve bugün tekrar format attım.Gelgelelim 1-2 saat içinde bilgisayar yine sapıttı.Başlangıç onarma diyor orada kalıyor sürekli bu bilgisayarı otomatik olarak onaramıyor diyerek.Verdiği hata da şu;

Sorunlu Olay Adı:StartupRepairOffline
    Sorun İmzası 01: 6.1.7600.16385
    Sorun İmzası 02: 6.1.7600.16385
    Sorun İmzası 03:unknown
    Sorun İmzası 04:21199271
    Sorun İmzası 05:AutoFailover
    Sorun İmzası 06:6
    Sorun İmzası 07:Badpatch
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik:1055

Her 2 formattan sonra da bilgisayara yüklediğim şeyler şunlar;

Chrome,
    ati catalyst control center
    Winrar
    Bittorrent
    Poweriso
    windows loader ile de windowsu etkinleştiriyorum.

Bunlardan başka herhangi bir şey yüklemedim.Ancak bir de saçma sapan portalsepeti falan chrome'da anasayfa falan oluyor.Bir şeyler dadanıyor bilgisayara ama onların pek önemli olduğunu düşünmüyorum.

Bir de bilgisayarı normal başlattığımda 1 saniyelik yazılarla dolu bir mavi ekran geliyor sonra kapanıyor.Crashdump gibi bir şey.Sonra da soruyor işte windowsu normal olarak başlat ya da onar falan diye.Onarsam bu hata çıkıyor,başlat desem mavi ekran sonunda kapatıyor.

Şimdi tekrar format atabilirim ama tekrar aynı şey olacak galiba o yüzden problemi öğrenmem gerekiyor.Donanımsal bir hata var ise bedavadan uğraşmayayım yine.

Lütfen yardım edin teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.